Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjapt spørsmål angående størrelse og passform.

 

Jeg kjøpte meg ei jakke som sitter som et skudd - når jeg står oppreist, rett i ryggen og med armene ned. Armene er passe lange, skuldersømmene ligger akkurat på slutten av skulderbeinet (og ikke langt nedpå armen), armhulene er ikke for lave og den har "innsving" i livet samtidig som den ikke strammer noe sted.

 

Problemet er at når jeg strekker armene frem så kjenner jeg det strammer til over overarmene og ryggen mellom skulderbladene. Dette er jo først og fremst en aktuell problemstilling ved bilkjøring. Spørsmålet mitt er hvorvidt dette skyldes at jakken er en størrelse for liten, eller om det har noe med konstruksjonen å gjøre. Jeg er forvirret, for jeg synes jakka sitter så bra ellers.

 

Noen tanker? :ermm:

Lenke til kommentar

Nei for all del, jeg forventer ikke å kunne drive med sportsgymnastikk i ethvert plagg jeg bærer. ;) Jeg bare lurte på om jeg hadde gjort en feilvurdering med denne jakka, siden dette med å bedømme passform på egen hånd er en relativt ny øvelse for min del (sørgelig nok).

 

Bunnlinja her er altså at med mindre jeg får meg jobb som sjåfør er jakka passe? Det kan jeg absolutt leve med. :)

Lenke til kommentar

Det er, hvis jeg ikke tar helt feil, fordi at armene ikke er 100 % oppi armhulen, og vil derfor trekke litt rart når man tar armene framover? Dette ser jeg mer på som at jakken sitter bedre enn om den ikke hadde gjort det. Så lenge skuldrene sitter ordentlig, brystet ikke buler, det er litt innsvibg i livet uten å være for stram og ermene sitter bra ville jeg vært fornøyd.

Endret av Christian B
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...