Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Button down er hvertfall ganske trygt, det samme er skjorter i flanell og lignende stoffer. Når det gjelder finere skjorter, så syntes jeg det kommer mest an på kraven. Jeg har f.eks en stenström skjorte som har en stiv krage og den passer ikke under en genser. Men ser det riktig ut, gjør det ikke noe mener jeg da. Eton er allikevel imo litt for fine. ;)

Lenke til kommentar

Første arbeidsdag i et firma som selger DYRE TING (tror faktsik ikke at det finnes noe firma som selger dyrere ting til privatpersoner i Norge) på mandag.

 

What to weat is the big question. Det er ikke dress-plikt der, og siden jeg er "ungdom" i forhold til gutta der, tenker jeg:

 

Hvit skjorte

Kongeblå v-neck

Mørke / svarte jeans

Sebago Arlingtons (brune).

 

Går dette eller ikke?

Lenke til kommentar

Er det fortsatt hos de som driver med utleie av privatfly eller er det en jobb der du vil møte kunder i butikken? Til kontorarbeid er det nok bra nok, men hvis du skal møte kunder og selge direkte til dem ville jeg nok vurdert en blazer i stedet for v-halsen.

 

Stemmer, utleie og salg av privatfly. I første omgang vil jeg drive kontorarbeid, så tror nok jeg går for det jeg listet opp ja.

Lenke til kommentar

Jeg har en fra Tiger som er lang og slank i passformen. Du kan sjekke ut det.

 

 

Edit. Fikk Liddesdale i posten i dag. Kommer ikke over hvor store de er i størrelsen. Nesten så jeg kunne brukt en XS istedenfor S wow.gif og jeg er en 52 i dressjakker.

 

Har sagt det gjentatte ganger :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Noen som har noen tips til v-hals gensere? Skulle gjerne hatt en i lyseblå, ettersom jeg har flere i andre farger, men er viktig at det er god passform, ettersom jeg er 2m høy har gensere en tendens til å bli veldig breie og veldig korte... Kom gjerne med nettbutikker, enten i Norge eller i utlandet. :)

Skrev egentlig et litt lengre innlegg, men noe klikket :( anyways:

Sjekk ut:

http://www.styleforum.net/showthread.php?t=134832

 

Banana Republic og merkene på samme nettbutikk har tall sizes i medium. Aner ikke noe om kvaliteten.

Lenke til kommentar

Kan noe hjelpe meg med å finne sko? er 15 år , gutt.

Jeg liker røde sko uten masse dilldall logoer, striper og slikt.

 

btw, går det an å kombinere slike sko med navy-blå genser og mørk bokse?

 

Ja, det vil jeg påstå at skal gå ann. :) Har noen fete Nike SB Blazers i rødt, men de var en del av S/S 2009 -kolleksjonen til Nike SB, så vanskelige å få tak i nå vil jeg tro. Blazer Vintage er en mulighet da ... Men røde Converse All-Stars er alltid en slager, ellers er jo Nike AF1 ganske kule, selv om det kan bli litt for mye av det gode.

 

Disse fra Hummel er jo også ganske fete. :)

 

Regnet med at du ville ha sneakers ut fra alderen din, men hvis du vil ha noe annet, så får noen andre svare deg. Anbefaler deg dog å ta spørsmålet i "Den massive skotråden" eller "Sneakers Club". ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...