Gå til innhold

Norske menn og thai damer...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Norske menn foretrekker vakre asiatiske damer!

http://www.youtube.com/watch?v=eve46OQZnU8

 

Norske kvinner foretrekker utlendinger med britisk engelsk aksent og one night stands!

http://www.youtube.com/watch?v=njDfgsTqUFE

 

Alle som bor i Oslo gjenkjenner igjen den Deli De Luca en der hun blir sjekket opp :D

 

Disse teknikkene ville ikke ha fungert om det ble brukt av en norske menn uansett. Fordi når engelsk blir oversatt til norsk høres det fullstendig latterlig ut.

 

En annen grunn til at nordmenn foretrekker asiatiske damer er fordi de ikke har full av plastisk silikon i puppene. De fleste norske kvinner foretrekker silikon og forstørre puppene. Asiatiske kvinner er fine uten silikon uansett.

 

Hvis jeg kunne velge mellom en norsk dame med silikon eller uten. Så ville jeg valgt den norske dama uten silikon. De norske damene har lav selvtillitt og tar derfor plastiske operasjoner for å øke sin selvtillit og deretter avviser norske menn som sjekker dem opp. Det er den norske damens måte å si at hun er fin og at mannen er stygg.

Endret av eXalpha
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Denne tråden underholder meg masse! :w00t:

 

Har lest igjennom mesteparten av tråden nå, og føler meg trygg på å gi et supergenerelt svar om ting som marginalt har noe med emnet å gjøre, inspirert av TS' umåtelig veldokumenterte og knivskarpe formuleringer rundt et problem som berører flere titalls promille av uskyldige gifteklare norske jenter.

 

Med fare for å stille meg klar til hogg, kan det være at det i denne tråden har vært innom totalt tre-fire stykker som faktisk har vært i Thailand?

 

Først;

Det er veldig synd at det er urettferdighet, misbruk, vold, smerte og repetetiv dubstepmusikk i verden.. det er også veldig synd at uansett hvilke fakta som kastes fram og tilbake, så er kjernen i enhver debatt, angående enhver form for lidelse - fortsatt; at hvis vi kan gjøre noe for å hjelpe, så burde vi gjøre hva vi kan!

 

Da har vi det generelle prinsippet for hva enhver debatt burde dreie seg om, heller enn å peke finger og gjøre hva vi kan for at folk skal få det jævligere fordi vår moralske grense går DER!

 

Så var det jo den moralske grensa ja...

 

Alle land, stater, byer og nabolag har sine egne skrevne og uskrevne regler for hvordan man skal te seg.

alt fra klær vi kan og ikke kan bruke (ref burka, samelue og indianerfjær) til hva som er politisk korrekt å synes, tenne på og mene om ting.

 

I Thailand er disse reglene selvfølgelig annerledes enn i norge.

Selvfølgelig har folk andre oppfatninger av hva som er det gode liv! Normalt er det ganske lett å kunne dedusere seg fram til at noen har det ille når vi ser på dem og kobler 2+2= ??

Da blir spørsmålet; hva kan vi gjøre for å vise dem den rette og sanne veien og gjerne i samme slengen straffe de perverse svina som ikke fortjener hverken norsk eller thai-jenter, eller gutter?

 

Noe å ha i bakhodet er at det i Thai bor ca 80mill mennesker. give or take some, jeg husker at det var nærmere 100millioner enn 50millioner. Det er VELDIG mange mennesker!

 

I Norge er vi vel blitt 5millioner ganske nylig? om vi har en perfekt kjønnsfordeling her, så snakker vi om 2.5millioner norske menn, trekk fra 40% barn og ungdom, 15% godt gifte menn med familie og huslån, og rause 20% staute norske karer som finner seg ei norsk jente og lever et pent og pyntelig likestilt og facebookvennlig liv fra de sier "ja" til sitt siste ord.

Da sitter vi igjen med 25% slibrige unge gutter som kun tenker på å dyppe osten i fonduen så ofte og lenge som mulig. 625000 potensielle sexforbrytere og eller verre ting.

 

Siden trenden i denne tråden er å ignorere fakta, vennlige forsøk på konstruktiv debatt og kjøre på med de beste faktaene som fins (dem vi åpenbart vet er sanne siden vi har tenkt det, duh!) så vil jeg gjerne lage litt statistikk som kan finne på å være representativt.

 

skal vi se.. av de 625000 så MÅ det jo være prosenter vi kan trekke fra, siden hvertfall en god femtedel av de er homofile eller aldri har vurdert kvinner av andre nasjonaliteter av frykt for hva naboen vil si. 125000 hørtes i grunn veldig lite ut, så vi sier 225000 staute norske karer er uaktuelle for utenlandske kvinner eller kvinner i det hele tatt. samt gjøre det lettere å regne på fantasistatistikk.

 

da er vi på 400000 ekle griser som ikke har noe annet i hodet enn å nedlegge flest mulig av thailands nærmere 50 millioner kvinner bare i aldersgruppen 14 - 25 som de selvfølgelig vil holde i bånd mens de vasker opp og lager mat.

 

(300000 siden 100000 fikk jobb og har ikke tid til å reise på pervoreisene sine)

 

200tusen norske gutter som faktisk kan klore sammen penger til en slik tur hørtes i grunn ganske mye ut det og, men siden tall er litt uinteressant så kan jeg heller bare generalisere og bruke uttrykket "alle"

 

De jeg kjenner i og fra Thailand forteller alle samme historien.. det nærmeste jeg kan sammenligne med er å vinne i lotto for oss.. det er et veldig smalt nåløye å komme igjennom, om man velger å prøve dette som karriere. for de aller aller aller fleste er det normal butikkjobb, kontorjobb og vaskehjelp som gir mat på bordet..

 

Dette hvis jeg antar at det faktisk kan eksistere jenter som vil gifte seg "rik" -og er villige til å gjøre ganske mye for dette.. både på gode og dårlige måter.

 

Det svarte markedet, menneskehandelen er den store stygge ulven. der jenter blir behandlet som kjøtt og gjør ting vi ikke kan tenke oss for å overleve. lurer på om de er misfornøyde med at de ikke får kjøpt rett type sminke hjemme?

 

De lærde strides om hvordan man best tar tak i disse problemene, siden veldig mye av det omhandler personlige valg og politikk\begrensninger på et såpass personlig nivå i beste fall er politisk selvmord.

skal vi nekte ungkarer å dra til thailand? våre 100000 må med andre ord gifte seg og bestille familieferie for å oppleve kulturen, maten og alt ellers i dette vidunderlige landet?

 

80millioner mennesker i en eldgammel kultur har både svakheter og styrker.. jeg vil påstå at vi har alle litt vanskelig for å 100% forstå en annen persons perspektiv på livet.. så alt utenom vår og alle andres subjektive meninger blir gjetninger og synsing.

 

 

Uff, dette ble skikkelig mye mer rotete og uoversiktlig enn jeg hadde tenkt... skylder på tourette's syndromet mitt xD

 

Uansett var poenget mitt at en sak har bestandig flere sider og ting er overhode ikke så ille som fordommene vil ha det til ! vil dere hjelpe fins det side opp og side ned i telefonkatalogen.no med seriøse hjelpeorganisasjoner.

 

nå skal jeg sove. Peace out

Endret av Rocket
  • Liker 2
Lenke til kommentar

da er vi på 400000 ekle griser som ikke har noe annet i hodet enn å nedlegge flest mulig av thailands nærmere 50 millioner kvinner bare i aldersgruppen 14 - 25 som de selvfølgelig vil holde i bånd mens de vasker opp og lager mat.

 

 

 

Nei, noen av oss vil behandle thaidamer som normale mennesker.

 

Alt under 18 er bare ekkelt uansett.

Endret av Bundy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har vært i Thailand. Ikke at jeg nøt det så mye. Ex-en min er i Bangkok og hun likte meg forsatt tydligvis. Jeg hadde ingen interesse i å date henne. Hadde jeg vært alene kunne jeg ha dratt til noen av nattklubber. Jeg var singel på den tiden.

 

Jeg lurer på hva som er så galt om en mann fra Norge får seg noe bedre enn han ville ha klart i Norge. Den thailandske jenta får også seg noe bedre enn hun ville ha fått i Thailand, eller så ville hun ikke ha dratt. Det er en vinn vinn situasjon. De som klager er ofte kravstore norske kvinner som mener de bør leve alene.

 

Det er faktisk et stort problem at mange ender opp alene. Noe av grunnen til at det er enklere i utlandet er at nesten alle kvinner ønsker å gifte seg og stifte en familie. I Norge er det mange som bor alene. Det har skjedd på grunn av feminismen hvor mange kvinner bestemmer seg for å bo alene, eller finner ingen som tilfredstiller kravene deres. Hvis de ønsker barn så er det bare å glemme p-pillen,

 

Men er ikke dette bare bra for kvinner? Nei, det er ikke det fordi de kvinnene vil få et ganske ensomt liv når de blir eldre. Da har foreldrene deres dødd, de eventuelle barna er voksne, og de møter ikke vennene deres like ofte. Med en mann så har hun en større familie og flere venner som hun kan treffe. I tilegg er det en god sjanse for at han lever,

 

Faktsk 50% av de som bor alene er ensomme. Er det ikke bare bra at en ensom norsk mann finner seg en pen og hyggelig jente fra utlandet og hun får en rik mann fra vesten som trolig er langt bedre enn hva hun ville ha fått i Thailand. En del nordmenn klager over at mannen vil få seg en langt bedre dame enn han ville ha fått i Norge. Det er ikke rettferdig sier de. Jeg synes heller vi bør se på holdningene til mange norske kvinner og ikke se ned på dem som drar til utlandet.

Endret av Camlon
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Thailand har mere damer en menn.

De fleste prostituerte i bangkok er fra andre land eller så er de menn.

Kommer ann hvilken del av byen.

Thai damer er eksperter på flørting livsnytere og veldig positiv mot mannen sin.

Visst damer er i 20 årene og er med en 60 åring som er shallow vill hun mest sansynelig gå ifra ham og kanskje bo i norge resten av livet.

 

Noen er veldig smart og er kun ute etter penger og en rask escape plan til thailand.

Siden det er så mange damer i Thailand har jentene blitt veldig konkuranse dyktig der det er om og se best ut. Derfor de bruker så mye sminke .

Lenke til kommentar

Hm... Jeg skulle til å legge meg for over fire timer siden... Før jeg så denne tråden.

 

TS, det tok nesten 15 sider før jeg skjønte hva ditt egentlige standpunkt var, og noen steder generaliserte du i overkant mye ut fra ganske tynne eksempler... Men jeg er enig med deg i at de gamle grisene er noen gamle griser! Resten får gjøre som de vil.

 

PS: Diskusjon.no FTW!

Lenke til kommentar

Men da må du forklare meg hvorfor man har mer selvrespekt hvis man er sammen med en norsk dame? Det virker nesten som du tar det for gitt at norske damer er overlegne alle andre og at den eneste grunnen til å velge utenlandsk er at man ikke får tak i en norsk.

Hah ! Spartapus du eier jo denne tråden,

Lenke til kommentar

Enig i att eldre menn og yngre damer ikke er så søtt.

 

Men når det gjelder for eksempel yngre menn(21-33), med fast, sikker jobb som gjerne allerede har kjøpt hus, hytte ++, bor i utkantnorge hvor alle de single jevnaldrene damene er reist vekk for lenge siden og han har ikke lyst til og flytte.

 

Hva er da galt i at han drar ned og finner seg ei søt familieorientert thaidame? Når alternativet er og være alene?

 

Ja det er greit nok men jeg må da lure på hvorfor man må dra til thailand for å finne seg dame når det finnes millioner her til lands. Og alle andre gutter klarer det jo så.... burde ikke være så veldig vanskelig!

 

Og hun utnytter han tydeligvis for pengenes skyld da, om jeg skal høre på hva du skriver. Det er med andre ord to voksne som utnytter hverandre frivillig. Ser fremdeles ikke noe problem.

 

Nei, det kom som et sjokk...

 

Vel. En norsk mann skal klippe plen, måke snø, fikse bil, snekre/pusse opp, rydde, vaske klær å gå på jobb. Hva skal en norsk dame kunne? Gå på jobb, lage mat, rydde og vaske klær. Noen som forventer at hun snekrer, klipper plen, mekker bil og måker snø? Det blir ille når de fleste unge damer da ikke engang klarer å lage mat eller rydde. Så jeg skjønner godt at mange velger utenlandske damer. Foruten er mange norske jenter veldig lite feminine og utrolig selvopptatte. Jeg drar ikke alle over en kam, selv har jeg ei norsk jente og kunne ikke tenke meg å bytte bort hu mot noen thai dame. Poenget er at veldig mange norske damer tror verden dreier seg rundt dem og deres behov, og mannens natur og innstinkter skal undertrykkes og passifiseres. De skal lystre og forandre seg i takt med hva damene måtte ønske. Med dette mener jeg ikke likestilling. Alle er vel enige at begge kjønn skal ha like muligheter.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hadde det ikke vært en idé at norske menn og kvinner som er "single" dvs enslige etter fylte 30 finner hverandre og slår seg ned, de fleste mennesker med mindre man har en heselig sykdom kan se anstendige ut fysisk om de trener litt. Er det lurt at norske mann gamer vekk tenårene og 20årene sine, mens norske kvinner puler alt de kommer over og siden blir "single" resten av livet?

 

LoL at tråden, menn og kvinner angriper hverandre uten å skjønne at de begge bidrar til forfallet av familieverdier som er tilstedeværende.

 

Men et problem et klart problem er at mange norske kvinner "ser ned på" ordentlige menn dvs om de jobber eller studerer et ordentlig yrke, dvs alle som ikke kjører en livsstill hvor de fester hver helg og brenner av enten pengene til pappa/NAV. Mange.. sææærs mange norske kvinner foretrekker desverre kjeppen til en naver som er småfeit fremfor en veltrent mann som studerer eller er håndtverker når de er i 20årene. Et samfunn hvor Paraidse Petter er idealet.

Lenke til kommentar

Hm... Jeg skulle til å legge meg for over fire timer siden... Før jeg så denne tråden.

 

TS, det tok nesten 15 sider før jeg skjønte hva ditt egentlige standpunkt var, og noen steder generaliserte du i overkant mye ut fra ganske tynne eksempler... Men jeg er enig med deg i at de gamle grisene er noen gamle griser! Resten får gjøre som de vil.

 

PS: Diskusjon.no FTW!

Gamle griser! Tja - det var defenisjonen på det da.! TS startet da denne tråden med en historie om 3 unge menn, som hadde interesse for Thai damer. Virker heller som alle menn, som finner seg ei dame i utlandet, er griser. Men for å få medhold, så polariserer hun diskusjonen med tullete og ekstreme eksempler.

 

Når dette er "sagt", så forsvarer jeg ikke dårlig behandling av andre mennesker. At noen få av disse meneskene, reiser til utlandet og finner ei dame, gjør ikke alle de andre til dårlige personer. Vi har nok av utnyttere, som holder seg til Norge, av begge kjønn.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Hm... Jeg skulle til å legge meg for over fire timer siden... Før jeg så denne tråden.

 

TS, det tok nesten 15 sider før jeg skjønte hva ditt egentlige standpunkt var, og noen steder generaliserte du i overkant mye ut fra ganske tynne eksempler... Men jeg er enig med deg i at de gamle grisene er noen gamle griser! Resten får gjøre som de vil.

 

PS: Diskusjon.no FTW!

Gamle griser! Tja - det var defenisjonen på det da.! TS startet da denne tråden med en historie om 3 unge menn, som hadde interesse for Thai damer. Virker heller som alle menn, som finner seg ei dame i utlandet, er griser. Men for å få medhold, så polariserer hun diskusjonen med tullete og ekstreme eksempler.

 

Når dette er "sagt", så forsvarer jeg ikke dårlig behandling av andre mennesker. At noen få av disse meneskene, reiser til utlandet og finner ei dame, gjør ikke alle de andre til dårlige personer. Vi har nok av utnyttere, som holder seg til Norge, av begge kjønn.

 

Trådstarter ble så løen av sin egen tråd, at hun sporenstreks lagde seg en ny hvor hun kunne få tømt seg skikkelig. Anbefales forøvrig ikke å ha denne tråden i fav. ;)

 

Den mest pervo tråden ever! (NB! Stygge ord og insults forekommer, adgang på eget ansvar!)

Lenke til kommentar

Hm... Jeg skulle til å legge meg for over fire timer siden... Før jeg så denne tråden.

 

TS, det tok nesten 15 sider før jeg skjønte hva ditt egentlige standpunkt var, og noen steder generaliserte du i overkant mye ut fra ganske tynne eksempler... Men jeg er enig med deg i at de gamle grisene er noen gamle griser! Resten får gjøre som de vil.

 

PS: Diskusjon.no FTW!

Gamle griser! Tja - det var defenisjonen på det da.! TS startet da denne tråden med en historie om 3 unge menn, som hadde interesse for Thai damer. Virker heller som alle menn, som finner seg ei dame i utlandet, er griser. Men for å få medhold, så polariserer hun diskusjonen med tullete og ekstreme eksempler.

 

Når dette er "sagt", så forsvarer jeg ikke dårlig behandling av andre mennesker. At noen få av disse meneskene, reiser til utlandet og finner ei dame, gjør ikke alle de andre til dårlige personer. Vi har nok av utnyttere, som holder seg til Norge, av begge kjønn.

 

Trådstarter ble så løen av sin egen tråd, at hun sporenstreks lagde seg en ny hvor hun kunne få tømt seg skikkelig. Anbefales forøvrig ikke å ha denne tråden i fav. ;)

 

Den mest pervo tråden ever! (NB! Stygge ord og insults forekommer, adgang på eget ansvar!)

Er nok mye frustrasjon, i den jenta! :) Undrer på hvorfor? Det kan da ikke, være KUN temaet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...