Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utrolig teit at de fire lagene i badminton for kvinner ble disket. At de har noe å tjene på tape en kamp tilsier at det er en feil med systemet.

 

At dommeren underveis i kampen ber dem om å spille sitt beste er direkte latterlig. Det er jo nettopp det de gjør. De gjør sitt beste for å vinne hele dritten. De spiller jo for å øke vinnersjansene sine.

 

Kilde: http://www.vg.no/sport/ol/2012/artikkel.php?artid=10067372

Lenke til kommentar

Man kan mene mye om diskingen, men at de kan tjene på å tape tilsier ikke nødvendigvis at det er noe galt med systemet. Det er uungåelig at slike scenarioer oppstår i turneringsspill.

 

Dette har visstnok vært et tilfelle i badminton doubles før, ifølge denne artikkelen:

 

http://espn.go.com/olympics/summer/2012/badminton/story/_/id/8221408/2012-london-olympics-eight-badminton-players-disqualified-trying-lose-matches

 

Round Robin har en tendens til å ødelegge disse turneringene, så da burde de ha lært for lenge siden at de bare burde kjøre knockout gjennom hele turneringa.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det har sikkert vært tilfeller i mange sporter som bruker denne turneringsformen. 2-2 kampen mellom Sverige og Danmark i EM i 2004 har jo vært mye omtalt. Det mest spesielle her er vel kanskje at de faktisk ble disket.

 

Kineserne burde jo bare være glad til, hadde jo vært ute med ren knock out.

 

Skal man ha gruppespill vil slike ting oppstå dessverre.

Lenke til kommentar

Synes Douglas ikke fortjente å vinne over hu Komova. Komova skulle fått mye mer poeng enn det hu fikk på siste øvelsen. Hu klarte jo til og med å lande helt perfekt på en av triksene hu gjorde, noe ikke Douglas klarte særlig bra.

Douglas drev mer med balett enn hu gjorde triks!

 

 

Også, blir irritert på NRK. Hva skjedde med seilingen i dag?! Hvorfor viser det ikke det framfor alt det andre dritet uten nordmenn, mens i seiling skulle faktisk en nordmann seile! Er det virkelig så mange andre grener med nordmenn at de ikke klarer å vise det!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...