Gå til innhold

Ekte mat utifra mitt synspunkt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv min lokale Coop begynner å få et bra utvalg av økologiske grønnsaker, meieriprodukter, krydder, mm., så nå finnes det ingen unnskyldninger lenger. I tillegg er de de eneste som fører økologisk solbærsaft fra Enger i mitt nærområde.

 

Ellers må det være lov å ta pause fra veganer-dietten og unne seg en ostekake fra tid til annen. Ostekake er jo dritgodt.

Lenke til kommentar

Går da fint ann å dampe økologiske grønnsaker. De blir ikke noe mindre økologiske av den grunn.

 

 

Du snakker som om du har argumentert mot noe?

 

Det du kommer med her er jo totalt irrelevant.. Du kunne like godt sagt "Rudolf er rød på nesen" .

 

Ja pause kan man ta om man føler man vil det, men jeg har spist råvegansk ostekake og råvegansk pizza.

Lenke til kommentar

Går da fint ann å dampe økologiske grønnsaker. De blir ikke noe mindre økologiske av den grunn.

 

 

Du snakker som om du har argumentert mot noe?

 

Det du kommer med her er jo totalt irrelevant.. Du kunne like godt sagt "Rudolf er rød på nesen" .

 

Ja pause kan man ta om man føler man vil det, men jeg har spist råvegansk ostekake og råvegansk pizza.

 

Hvordan får du en ostekake til å bli vegansk? Hvordan lager du pizza uten ost? nysgjerrig.

Lenke til kommentar

Råvegansk ostekake er pr definisjon ikke mulig, i hvertfall om en skal følge osteforskriften:

 

"Ost er i disse forskrifter produkter fremstilt av melk, fløte eller blandinger herav,

1. ved at myse er delvis fjernet fra melkens koagulerte proteiner,

2. ved delvis konsentrering av myse (mysost).

Det er forbudt å omsette under betegnelsen ost produkter som inneholder andre råvarer enn melkeråvarer eller inneholder fettstoffer som ikke stammer fra melk."

Endret av karantene
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Pizza uten ost er vel ikke så vanskelig, men ostekake uten ost er rett og slett umulig. Du kan kanskje bruke oppskriften fra en ostekake, men uten ost så er det kun kake.

 

Dersom jeg lager biffsnadder uten biff, er det ennå biffsnadder eller bare snadder?

 

Jeg vil krangle endel før jeg går med på at en bunn med grønnsaker kan kalles pizza.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da blir det nøtteost, som f.eks cashewost eller macadamian nøtteost. Og andre rå veganske ingredienser og vips så får man ostekake. Uendelig med varianter.

 

rawcheesecake.jpg

 

 

 

 

 

2785826366_8f2e28daed.jpg

 

Råvegansk pizza lager man av nøtter og frøbunn f.eks. Med nøtteost og marinerte sopp og friske urter og andre grønnsaker man vil ha, friske eller marinert i en eller annen råveganske marinade, og så får man pizza.

 

DSC_0187-1.jpg

 

3341550697_0ab1b2b7d2.jpg

Lenke til kommentar

Jeg kan lage all mat som finnes omtrent bare at dette blir av ren rå natur. Man kan spise det med god samvittighet og fortsatt gå ned i vekt f.eks.

 

Det er det som er det fine med denne kosten, man kan lage kaken og spise den selv og kroppen din vil trives. Ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer, fremmede kjemiske stoffer, varmebehandling, etc.

Endret av Boil-in-bag-ris
Lenke til kommentar

Dere ble fryktelig stille plutselig, vil dere fortsatt si at det er umulig? Vil dere fortsatt si at dette ikke kan kalles pizza?

 

Jeg lager råvegansk sjokolade og karameller, iskremer, kaker, burgere, brød, kjeks, godterier, milkshaker, nøttemelker, smoothier middager av alle varianter, ja alt kan lages. og spises med god samvittighet.

Passer ypperlig til de som ikke vil stoppe kose seg fordi de vil ned i vekt.

 

Ikke noe bullshit produkter, bare ren ærlig mat.

Lenke til kommentar

Dere ble fryktelig stille plutselig, vil dere fortsatt si at det er umulig? Vil dere fortsatt si at dette ikke kan kalles pizza?

 

Jeg lager råvegansk sjokolade og karameller, iskremer, kaker, burgere, brød, kjeks, godterier, milkshaker, nøttemelker, smoothier middager av alle varianter, ja alt kan lages. og spises med god samvittighet.

Passer ypperlig til de som ikke vil stoppe kose seg fordi de vil ned i vekt.

 

Ikke noe bullshit produkter, bare ren ærlig mat.

 

Man kan konkludere med at man kan lage mye rart av mye rart. At det blir godt alt sammen har jeg ingen tro på. Er det den brune guffa på "pizzaen" som er "osten"? Jeg har smakt slik nøttemelk som du skryter av, og det er ikke godt. Det er en grunn til at man bruker vanlig melk og ikke nøttemelk, tenk litt på det.

Endret av Doffeo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...