Gå til innhold

Test: Dovado Tiny ? trådløs USB-ruter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte 4G pakken fra Telia i Sverige tidligere i sommer for bruk på torpet vårt der, og kan bare si at det fungerte veldig bra. Telia har litt problem med å aktivisere 4G SIM kort, men etter en runde med support og reaktivering av SIM-kortet var alt oppe og kjørte. Vi hadde 1 Mac, 2 iPhone og 1 iPad på nettet hele tiden.

 

Testet hastigheten mot IT-avisen sin Speedometer test og der oppnådde jeg over 7 Mb/s i nedlasting og ca. 3 opp (hvis jeg ikke husker helt feil).

Lenke til kommentar

Det er ganske verdiløst å si noe om hastigheten dere får hos dere når man ikke har noe sammenligningsgrunnlag. Dersom dere får det tredobbelte uten Dovado-routeren er det jo et katastrofalt dårlig resultat - men om dere normalt opplever omtrent de samme hastighetene er det jo veldig gunstig.

Lenke til kommentar

Hele produktet virket totalt meningsløst...

 

Dersom du må bruke USB-modem for 3/4G til ruteren, så kan du like godt koble det direkte til pc'en du skal bruke, og dele ut nett via wlan til andre enheter.

 

Skaff heller en 3/4G-mobil ruter som tar simkort direkte, så den virkelig blir mobil. Gjerne en som også kan kobles til lan, for å dele kablet nettverk trådløst.

 

https://netcom.no/abonnement/mobilt-turbo-bredband/surf-med-datamaskinen

 

(Dette ble litt reklame for Netcom, men andre leverandører selger tilsvarende produkter)

 

Om størrelsen betyr mindre:

 

https://netcom.no/abonnement/mobilt-turbo-bredband/tradlost-nettverk

 

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...