Jump to content

mobilen.no

Medlemmer
 • Content Count

  2583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

120 :)

About mobilen.no

 • Rank
  Journalist, Mobilen.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Utgifter til nødvendig vedlikehold på felles eiendom skal deles i henhold til ideell andel, jf. sameieloven. Med mindre du har tenkt å kjøpe en svindyr spesialpipehatt er det i utgangspunktet bare å sende faktura for halve beløpet til din nabo. Sørg bare for å dokumentere at behovet er reelt. Gjør du naboen oppmerksom på at dette faktisk er en liten og nødvendig investering for å unngå ekstremt dyre reparasjoner på et senere tidspunkt, kan det jo hende at naboen finner en måte å dekke sin del av utgiftene på uten at du må gå til rettslige skritt.
 2. Da tror jeg du å sjekke måleutstyret ditt. Fakta: Signalet fra Altibox er ikke komprimert eller tuklet med på noen måte. Signalet ut fra Altibox er identisk med det produsenten leverer.
 3. Mulighet for bridge-mode er ventelig klart i løpet av høsten.
 4. 20 GB-abonnementet til Hello går opp fra 399 til 449 fra 1. mai. Til gjengjeld får du - eh - ingen ting. Og fra 15. juni kan det ikke lenger brukes i utlandet. Dette skyldes ene og alene de høye marginene netteierne har. Telenor Fri+ med 40 GB data og fri roaming koster i Norge 699 kroner. I Danmark koster Telenor Fri+ med 40 GB data og fri roaming 249 kroner. Jeg vurderer å få meg et telefonnummer som begynner på +45 ... Her er info jeg fikk fra Hello: Hva skjer med mitt abonnement? Vår kostnad ved bruk i EU/EØS er langt høyere enn i Norge, og vi har derfor ikke lenger mulighet til å tilby abonnement med 20 GB inkludert data. I tillegg er vår kostnad ved i bruk i Norge allerede for høy at vi kan forsvare dagens priser i markedet. Vi blir derfor nødt til å gjøre to endringer på 20 GB-abonnementet - Fra 1. mai 2017 øker prisen til 499,- pr måned. - Fra 15. juni vil det ikke lenger være mulig å benytte abonnement i utlandet. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å fortsette med dette abonnementet hvis det passer deg, eller du kan bytte abonnement raskt og enkelt på Min side .
 5. Samsung View er ikke som noe annet nettbrett vi har testet. SNIKTITT: Et helt annerledes nettbrett
 6. Stadig flere deler sin sorg på Internett. Helt OK om det bare er gjennomtenkt, hevder forsker. Fremmed for oss med sorg på Internett
 7. Samsungs strømmehøyttaler R5 kan hente TV-lyd og spille alle veier. TEST: Samsung R5 strømmehøyttaler
 8. Den er vanntett og batteridrevet, og skaper trivsel på turen. TEST: UE Boom 2
 9. Det er ikke bare mobilene til Huawei som imponerer oss. Vi har testet Huawei Watch. TEST: Huawei Watch
 10. Er det kun avkreftet at den ikke kommer med større skjerm, eller avkreftes det at den blir lansert i det hele tatt.Samsung Galaxy A7 (2016) ligger inne på prisguide og har samme skjermstørrelse som en første A7 https://prisguiden.no/produkt/samsung-galaxy-a7-2016-246203 Samsung svarer ganske enkelt at «A7 kommer ikke».
 11. Boses SoundTouch 30 blir smartere for hver generasjon. Denne fikser nesten alt. TEST: Bose SoundTouch 30 Series III
 12. Nå skal også de rimeligste Samsung-mobilene oppleves som eksklusive. Samsung har store forventninger til ny A-serie
 13. Omsider er Samsung Galaxy Note 5 klar for Europa. Men til Norge kommer den ikke. Galaxy Note 5 kommer ikke til Norge
 14. Den koster godt under 2000 kroner, men er den verdt pengene? TEST: Philips SHB9850NC
 15. Hei! Du kan høre nettradio via Sonos-appen. Du trenger heller ingen Bridge (eller Boost, som det heter nå). Den nye programvaren lar deg strømme med høyttalerne satt opp i hjemmenettverket som trådløse enheter.
×
×
 • Create New...