Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Papirkurven, du kjører den nyeste patchen, 666? Hvis du leser changeloggen så står det noe om "improved tone mapping". Slik jeg har forstått det så er det nå en slags dynamisk gamma, altså er det mørkt rundt deg så slår den ned gamma, dette ser du veldig godt på dagtid når du beveger deg inn i bygninger feks. Jeg har ikke testa om kvelden enda, men tipper det slår ut som du beskriver, stummende mørke, selv med gamma på fullt.

Endret av eggi
Lenke til kommentar

Jeg spilte på en nordisk server i går, og da var det helt svart. Eneste jeg så var himmelen, vannet og en siluett av trær og bakke.

 

Og jeg har den nyeste patchen. Har den effekten som du nevner eggi (Er samme i Skyrim). Hvis du ser på et mørkt området, og så plutselig på noe lyst, så får man en øynene-må-tilpasse-seg-det-nye-lyset-effekt.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor de har gjort det sånn. Det er jo rett og slett umulig og spille når det er så mørkt. Må jo bruke flares hver 10'ende meter

 

Morsomt igår, da jeg gikk rundt på norway serveren i bekmørket. Var ikke så langt fra den store flyplassen. Så hører jeg plutselig en bil kjøre rett forbi meg. xD Hadde ikke sjangs til å se den, men utifra lyden var den veldig nære.

Lenke til kommentar

På en måte så er det realistisk å ha in-game tiden følge real-life tiden. Men blir jo dumt for oss som bare kan spille på kveldstid. Mister litt av realismen syns jeg. For jeg tro at jeg hadde holdt meg inne i et hus når det var mørkt, hvis dette skulle vært virkeligheten.Ganske idiotisk å gå rundt og ikke se noen ting, og samtidig er det fult av zombier som lett kan lukte deg.

Lenke til kommentar

Er litt enig, kan være så mørkt at du ikke ser stort, dog er ikke noe bug, er slik spillet er. Om det er en god eller dårlig ting er noe annet igjen, men skulle nok sett at de gjøre natterstid litt lysere, finnes jo lommelykt, men er ikke det lureste å springe rundt med den på, spesielt når man ikke kan ha et våpen fremme samtidig.

Lenke til kommentar

Skal sette opp den stasjonære PCn min igjen i morgen slik at jeg også får prøvd spillet. Noen tips til en nybegynner eller noen som vil være med å spille på formiddagen?

Ikke gå i de største byene først, gå til de mindre plassene litt lengre midt på kartet, og sjekke ut jakthyttene som ligger spredt rundt. Der kan du finne masse bra utstyr.

 

Går du i de store byene blir du bare drept med en gang. :p

Lenke til kommentar

Når jeg prøver å starte Combined Operation dukker det bare opp en CMD boks som varer i knapt et sekund, så skjer det ingenting mer, spillet starter ikke.

 

Nå får jeg en annen feilmelding når jeg prøver å starte Arrowhead: Addon 'dayz_code' requires addon 'CABuildingParts'". Når jeg først kommer inn i spillet blir jeg møtt av: "No entry: bin\config.bin/CfgVehicles/Citicen1.scope", og deretter "'You cannot play/edit this mission ... .dayz_code, ...' når jeg prøver å joine server.

Alt annet en "you cannot play/edit this mission" etc er helt normalt. Det som er feil hos deg, er at modden ikke er korrekt installert. Det du bør gjøre er å putte alle filene som tilhører modden i <<OA install dir> --> @dayz --> addons.

 

Når dette er gjort, starter du spilelt først en gang, og i menyene finner du noe som heter "expantions". Se at alt er huket av.

 

That should be it.

 

Alt dette var allerede gjort. Er så innmari lei at ting alltid må tukles med på PC for at det skal funke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...