Gå til innhold

Anbefaling: Hvermannsen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I denne prisklassen ville jeg ha droppet ssd og heller lagt de i skjermkortet hvis jeg skulle brukt den til å spille.

 

Dette er snakk om en "hvermannsen"-maskin. Et 7770 HD kort klarer å kjøre alle spill som er ute i dag i skapelig FPS, selv om kun de ferreste kan maxes ut på alle instillinger.... Meningen med en slik maskin er ikke tung spilling og SSD disk er såpass viktig i dagens maskiner, ettersom hardisk er faktisk den største flaskehalsen i dagens maskiner, at jeg støtter Harware sitt valg... Ingen som planlegger tung spilling vil noensinne kjøpe en slikt :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tastatur ? mus ? nettverkskort ? ... og det som blir nevnt over.Artiklene her er så humbug ..

 

Dei skreiv maskin, ikkje komplett PC-pakke

Desuten har alle hovedkort av nyare datoa innebygd nettverkskort, og ditta e ein ''hverdags-PC''. Med andre ord for hverdagslige folk med normale nettverkshastigheter.

Lenke til kommentar

Tror jeg ville heller anbefalt en FM1 hovedkort med en A8-3870K, uten dedikert skjermkort. Mye billigere og samme om ikke mer ytelse.

 

6550D holder i massevis for casual spilling som hvermansen driver med.

 

Jeg er en hardcore spiller men liker ikke FPS spill og bruker 7770. Mer enn godt nok for meg ja.

Lenke til kommentar

Jeg hadde noenlunde forstått det om de hadde valgt en AMD A8 3870K og paret den med f. eks. HD 6670 for å ta i bruk Dual Graphics ("Crossfire" mellom integrert grafikk og dedikert).

 

Å kjøre en ren FX-prosessor uten integrert grafikk kombinert med HD 7770 som tilsvarer et GTX 460, blir ikke spesielt lønnsomt. Dette var et skjermkort spesielt myntet på fjorårets spill i 1680x1050 oppløsning.

 

SSDen har grei ytelse, men modellen som er valgt er utrolig ustabil. De fleste SSDer fra OCZ er det og rangerer på toppen av verstinglister. Crucial m4 eller Samsung 830 er mye bedre valg med god ytelse.

 

Videre kan man spare på hovedkort, strømforsyning og ikke minst minne, som i dette tilfelle alle er litt ekstravagante for et slikt bygg. Da får man raskt nok penger til et GTX 560 Ti 448, som åpner opp for spilling igjen.

 

Til sist er inkluderingen av operativsystem unødvendig. Dette må kjøperen kunne velge selv om han vil ha Windows, Linux eller annet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Først litt skryt. Det er bra dere har fornyet kommentarfeltet denne gangen med nytt bygg. Å se to år gamle innlegg som behandler en tilbakedatert anbefaling er kjedelig.Ellers er det bare å gå rett over til anbefalingstråden min. :phttps://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1225711

 

Den guiden her er trolig bedre enn noe HW-ansatte noen gang kommer til å skrive.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...