Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Fulham


Anbefalte innlegg

post-97018-0-89329100-1332090042.png VS post-97018-0-11704600-1332090048.png

26-03-2012

Kl. 21:00

@ Old Trafford

Vises på: TV2 PL 1, Sky Sport 1

 

 

9 April 2011 var sistgang disse lagene møttes på Old Trafford og det gikk som det skulle for United.

2-0 ble sluttresultatet etter at Berbatov åpnet med 1-0 scoring etter bare 12 minutter og Valencia ville ikke være dårligere og scoret sitt mål etter det var gått ca halvtimen. United dominerte også skuddstatistikken med 12 skudd på mål mot Fulham's 5.

 

På Old Trafford har ikke Fulham vunnet på de 4 siste møtene, der United står med 4 seire av 4 mulige og ser ut til å ha ett godt tak på Fulham på hjemmebane.

 

 

post-97018-0-07521700-1332091010_thumb.jpg

 

Fulham kommer fra to strake tap mot henholdsvis Swansea hjemme (0-3) og Aston Villa borte (1-0), og med kun 3 siere på de 6 siste kampene må Martin Jol's mannskap finne seg i en 11 plass sålangt i årets Premier League.

 

Manchester United kommer som kjent fra en kalasseier borte mot Wolverhampton der de vant 0-5 og fort kunne vunnet mer. På de 6 siste kampene har United 5 seire og 1 uavgjort, den kom på brua mot Chelsea og stillingen ble 3-3. United ser sterke ut og har klart å hente inn City's forsprang og har tilogmed gått forbi byrivalen på tabellen når det er spilt 29 kamper i årets serie.

 

Skadesituasjon hos Fulham: Steve Sidwell, Grygera og Carlos Sa er alle ute med skader, uvisst hvem (om noen) blir klar til kamp på Old Trafford.

 

Skadesituasjonen hos United er i stadig forbedring og listen over skadede spillere blir heldigvis kortere og kortere, men enda er Jones, Nani, Anderson, Vidic, Fletcher og Lindegaard ute.

 

 

 

 

Skal Manchester United klare å få en liten luke på byrival City og slippe å kjenne pusten av de lyseblå i nakken og ta enda ett skritt mot ligatittel nummer 20, så er bare 3 nye poeng godt nok hjemme på Old Trafford mot et Fulham lag som ikke har til vane å vinne på United's hjemmebane.

 

 

post-97018-0-97603300-1332091625_thumb.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

4 dager til 3 nye poeng. City vant igår og da er et opp til oss igjen, ikke det at vi er avhenging av hjelp fra andre klubber til å stagge City men en håper såklart at City snubler så ofte som mulig.

 

Forgive and forget og nå er jo puselusken Tevez tilsynelatende tilbake i City varmen, vertfall hos fansen. Moral, ære og stolthet er noe som den klubben setter høyt tydeligvis... :roll:

Lenke til kommentar

YES! Lunatic som mekka kamptråden, påsan betyr jo lykke. Uhyre viktig kamp i morgen folkens, en must win game for å holde momentumet på vår side. City er bedre enn oss, derfor må vi være "på" i de få kampene vi har igjen og håpe at de lyseblå fucker opp en gang eller to til. Tvilsomt at vi vinner på Etihad, så her er det bare å buckle down mot alt som er av overkommelige oppgaver å kjøre salsasuppe og tre poengs ledelse før neste uke. Vinner vi de to neste, mot Fulham og Blackburn (b) så har vi QPR hjemme samme søndag som City skal til Emirates... Nå har vi bare PL å spille for, så nå er det bare å kjøre Ferguson. Ingen batterier som skal lades eller spillere som må spares, faderrullandei.

Lenke til kommentar

 

City er bedre enn oss

 

Tvilsomt at vi vinner på Etihad

?

Seieren på Etihad blir jo sesonges store høydepunkt, 3-1 til United!

 

Idag derimot, idag har jeg troa på en seier av de virkelig store. En unik sjanse for å jevne ut målforskjell, og for Valencia til å ta Silva på assist-statistikken, at Rooney passerer Van Persie på mål-statistikken er vel litt mer vrient, men ikke umulig med de resterende motstanderne på OT.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...