Gå til innhold

HTC One X


Anbefalte innlegg

Iflg. Prisjakt.no har de den på Lefdal på Storo. Vet ikke om de har åpent på påskeaften, umulig å finne ut på deres hjemmeside.

 

Takker. Ser flere Lefdal har den. Svindyr med Telenorbinding, så spørs om det ikke blir uten.

 

Regner med en del slike el-varehus tar fri påskeaften, men det går jo an å håpe. Det blir tidsnok hverdag igjen, selv om det er lenge å vente for de som er helt på tuppa etter denne telefonen. Jeg er slik selv, når det er noe jeg bare må ha, så de har min dypeste sympati.

 

Hehe, helt korrekt det der. Fikk lønn 14.50 i går, butikkene her stengte 15.00 :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det store problemet med denne telefonen er at batteriet blir for lite til å drive de imponerende tekniske egenskaper. De testene jeg har lest betyr at man bør ta med seg ett eksternt batteri i jakkelommen for sikkerhets skyld.

 

HTC burde definitivt kjørt inn et større batteri i denne telefonen! 2000 mAh hadde ikke vært for mye forlangt. Det er en kraftig smarttelefon, og i tillegg kan man ikke bytte batteri. På en del mobiler med brukertilgjengelig batteri, kan man kjøpe ekstra batteri originalt eller uoriginalt, men det er ikke aktuelt her.

 

Ser det er en del som ser batteriet som en mulig hindring til å anskaffe denne telefonen. Jeg er en av dem. Muligens kommer det firmwareoppdateringer som hjelper på, men man kan ikke basere seg på noe så uvisst når man betaler ut såpass mye penger som One X tross alt koster.

Lenke til kommentar

De fleste sentrene på østlandet er åpne, så tror ikke det skal være noe problem;)

 

Håper du finner telefonen da, så er helgen garantert reddet så til de grader! Igjen, lykke til :)

 

Selv feirer jeg påske i Gdańsk i Polen, og skal kikke etter telefonen der, for å prøve den, og få et inntrykk. Det blir spennende! Dersom det ser lovende ut, ser jeg ikke bort fra at jeg kjøper den neste uke. Men kjøp i utlandet er ikke aktuelt. Man har da ikke den 5-års reklamasjonsretten man får i Norge. Greit å ha, og greit når man evt vil selge telefonen videre. Jeg har ikke telefoner i 5 år.

Lenke til kommentar

Battery life remains a concern

The One X retail units that are shipping in Europe right now come with firmware version 1.26, the same version I've got on my review unit. This gives me around 10 hours of moderate to heavy use, which is on the very edge of what I’d consider acceptable, or even usable, from a modern smartphone.

But wait! There's reportedly a new firmware version, v1.27, coming soon to fix problems with battery life and some occasional rendering anomalies. Unfortunately, though, at the time of writing this update has yet to arrive, despite the fact that the One X is now on sale across Europe. So that's an issue.

But it's an issue I'm confident HTC will fix in the very near future. In fact some people, including our own Phil Nickinson, already have the update, and have confirmed it remedies many of these battery woes. Right now he's getting 14 hours or so on a single charge,

 

 

http://www.androidcentral.com/htc-one-x-second-opinion

Lenke til kommentar

wow, 14 timer. Det er steike dårlig ...

 

Nå har jeg riktignok ikke brukt den fryktelig mye grunnet sykdom, men pr nå har min vært på i 1d 17t 48m og har 11% igjen. Har pratet rundt 15 min i telefon, sendt rundt 10 sms, ca 60 facebook messenger meldinger, 3 epost-kontoer som sync'er, oppkoplet i wifi konstant. Dette er på 3. lade-syklus.

Lenke til kommentar

wow, 14 timer. Det er steike dårlig ...

 

Nå har jeg riktignok ikke brukt den fryktelig mye grunnet sykdom, men pr nå har min vært på i 1d 17t 48m og har 11% igjen. Har pratet rundt 15 min i telefon, sendt rundt 10 sms, ca 60 facebook messenger meldinger, 3 epost-kontoer som sync'er, oppkoplet i wifi konstant. Dette er på 3. lade-syklus.

Samtidig som batteriet vil bli bedre etter en 14 dagers bruk.....

Lenke til kommentar

Til alle dere som er bekymret for batteritiden:

 

Jeg har hatt den nå siden onsdag og legger den på lading hver kveld. Batteriet blir bare bedre og bedre. I går hadde jeg 40 % igjen etter 14 timer med ca 2 timer skjermtid (autolys), en del spilling, masse facebook, en del sms, surfing og litt ringing. Dette er mye bedre enn jeg har på Sensation, som igjen er bedre enn Desire HD. Har på alt av syncing, wifi og har dårlig 3G-dekning.

 

Merker at batteriet varer lenger for hver lading, så batteriet er nok ikke 100% enda! Om FW 1.27 eller 1.28 gjør dette enda bedre så er jeg ekstremt fornøyd!

 

Alt i alt så opplever jeg batteritiden som mye bedre enn de siste telefonene jeg har hatt (Desire, LG O2x, Incredible S og Sensation).

 

Ellers er det en svææææært bra telefon! :)

Endret av sindresv
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...