Gå til innhold

The North London Derby - Søndag 26 februar kl 14:30


Prinz Poldi

  

36 stemmer

  1. 1. Hvordan går det første NLD i 2012?

    • Arsenal vinner med 2 eller flere mål
    • Arsenal vinner med 1 mål
    • Kampen ender uavgjort
    • Tottenham vinner med 1 mål
    • Tottenham vinner med 2 eller flere mål


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke overrasket over kamputviklingen, bortsett fra at vi har scoret to mål. Synes det er ekstremt naivt av Redknapp å starte med 4-4-2 og Arsenal har all tid i verden til å bygge opp spillet. Legger man til en overtent Van Persie så er det ikke rart at Arsenal både reduserte og utlignet, han er rett og slett en fantastisk spiller. Synes egentlig at de fleste spillerne våre har klart seg bra, vi blir bare overmannet på midten og det må Redknapp gjøre noe med. Er litt usikker på om jeg vil ha inn Lennon, VdV eller Sandro men slik kampen har utviklet seg heller jeg mot Sandro, vi må ha mer stål på midten. Vil se dette laget så snart som mulig i andre:

 

Friedel

Walker King Kaboul Ekotto

Lennon Sandro Parker Modric Bale

Adebayor

 

Så får VdV bli en joker hvis han trengs.

 

Ellers så er det digg å se et skikkelig NLD, United kan jo fortsette å kose seg med et derby med et lag fra en annen by og en lokalnabo som de egentlig ikke bryr seg om. Innsatsen i denne kampen er helt rå fra alle involverte og uansett hvilket lag som går tapende av banen så kan de dra hjem med hevet hode. Dette er nok det beste jeg har sett av Arsenal så langt i sesongen også.

 

For øvrig: Det var en soleklar straffe, trengte ikke se det igjen en gang. Det var jo ikke Szczesny men Gibbs som tok Bale, i tillegg toucher Szczesny Bale når han faller. Ikke noe å diskutere en gang.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...