Gå til innhold

Kjøper iPhone igjen, og igjen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes altså en lydig saueflokk som følger den store planen til Apple. Dette viser jo at Apple lykkes med deres smarte forretningsmodell hvor man skal betale Apple i alle ledd. På sikt vil dette også gjøre at flere og flere kjøper andre produkter fra Apple og dermed føres lengre og lengre inn i Apple sitt lukkede økosystem.

For eksempel kan jeg tippe det hørtes slik ut hos Apple når de diskuterte SOPA og PIPA. "We don't believe in government's intervention in our matters. We don't need SOPA/PIPA. We are capable of censoring, deleting and erasing existent of the content we deem in-appropriate or against our interest."

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Kjøpte Iphone --> byttet til Samsung etter 3 år. Hadde galaxy s2 i 1 mnd. Solgte denne og gikk tilbake til apple iphone 4s. Dette var rett og slett fordi alt funket mye bedre på apple (for meg).

 

Til bareanton: Man betaler for apps både til Adroide og apple store. Prisene har veldig små forskjeller. Men hvis du vil kan du seff laste ned apps til adroide som ikke går gjennom market. ( på egen risiko).

 

Hvis du skal se på prislappen på disse telefonene.... ja da er ikke Apple den dyreste når du ser på toppmodellene til de forskjellige merkene. De ligger faktisk i SAMME pris sjiktet. (De er dyre alle sammen faktisk) :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Statisitkk er moro :) Skulle man hatt et nogenlude greit sammeligningsgrunnlag her, så burde det ha vært toppmodellene som sammenlignes. Blir litt å blande epler og pærer når man sammenligner en dyr iPhone mot hele spekteret til de andre produsentene, fra grisebillig til dyrt.

 

Jeg vil si at det hadde vært oppsiktsvekkende dersom Apple ikke hadde de mest fornøyde kundene, når de tross alt kun lager en toppmodell og ingen budsjettelefoner.

 

Lojaliteten er kommentert av flere andre her, og med f.eks Android har man tross alt et valg uten å miste apps og sitt "kjente" operativsystem. Hadde spørsmålet vært basert på os og ikke merke, kunne det vært mer interessant.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig med learn to fly,android tilhegerne skifter merker alt etter hvilken modell de liker best og er ikke så fastlåst som iphone brukere,det samme gjelde windows phone brukere bare at her er mobilene mer like, samme oppløsning og en kjerners prosessorer.

 

Skal sies at du ikke er like låst i WP7 som iOS, da det er flere produsenter og skjermstørrelsen varierer. Oppløsningen er lik slik at skalering ikke skal bli et problem, slik som f.eks ved HTC Wildfire for android for å ta et skrekkeksempel. Skal også sies at det kommer fler-kjerne til WP7 i løpet av året, men når er for tidlig å si da vi ikke vet når neste oppdatering av operativsystemet kommer som skal gi støtte til dette.

Lenke til kommentar

Men hvilket alternativ hadde iOS brukere hatt da, om de ikke skulle valgt iPhone? Nettopp. Ingen.

 

Om en Android bruker skal bytte telefon, så har han et titalls modeller å velge mellom fra en tre-fire produsenter. Mens om en iOS bruker skal bytte telefon, så har vedkommende kun et alternativ.

 

Så eg mener vinklingen er feil, som vanlig. Er man fornøyd med iOS, så velger man naturligvis iPhone, selv om man kanskje ville hatt større skjerm, billigere telefon, tastatur osv. Men det valget har man ikke. Er man fornøyd med Android, så har man mye å velge i.

 

Men det er jo typisk. Er man fornøyd med iOS så er det jo iPhone som er bra. Er man misfornøyd med Xperia Arc så er det jo Android som er noe dritt(og ikke Sony Ericsson som har laget en dårlig telefon). Som et eksempel.

Lenke til kommentar

Herregud folk klarer å irritere seg over alt mulig rart. Android fanboys må ha et mindreverdskompleks (som de fleste har merket) og alltid syte og grine.

 

Men nok om det, her er min lille liste. Jeg brukte iPhone i tre år før jeg hoppet over til Android for to år siden. Jeg har vært fornøyd med mine siste kjøp, men ingen når helt opp grunnet veldig små, og gjerne ubetydelige ting som f.eks knirking osv. Favorittene mine er Apple, HTC og Samsung - som jeg har hatt de siste 5 årene.

 

 

Hvor fornøyd er jeg med jeg med mobiltelefonen:

 

- Apple = 9/10

- HTC = 9/10

- Samsung = 9/10

- Nokia = 5/10

- Sony Ericsson = 6/10

 

Sannsynlighet for gjenkjøp:

 

- Apple = 6/10

- HTC = 9/10

- Samsung = 9/10

- Nokia = 1/10

- Sony Ericsson = 2/10

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Yes, det gjelder alle leirene, men jeg personlig synes at Android-leiren skriker høyest. Men nok om det da det ikke er dette temaet handler om.

 

Knirking er et HW problem ja, men nå er poengene mine basert på totalpakken og ikke hvilket OS de kjører. iPhonene jeg hadde var jeg veldig fornøyd med, HW er uten tvil helt i topp, men iOS (3.x) var enda mer begrenset enn det den er idag, og jeg følte at det var på tide å prøve noe annet, så da ble det en Desire HD. Den var jeg svært fornøyd med og HW var veldig god og Android (Froyo da jeg fikk den) hadde sine feil og mangler, men totaltsett så var det veldig bra. Nå har jeg en Galaxy Note som jeg er svært fornøyd med og totalpakken er fantastisk, men det som trekker ned litt er ikke produktet men selskapet; de er ikke flinke med brukerne sine (personlig erfaring).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...