Gå til innhold

"Rasistisk" Plumbo kommentar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi må ikke glemme det aller, aller viktigste i denne saken her: Plumbo lager jo forjævlig musikk.

 

not!

plumbo har er et bra harry band - si meg, er du fra oslo?

 

Må ikke være for hard mot han nå da, oslofags vet ikke bedre. Alt de hører nede der er vel jalla jalla musikk fra blant annet Ymad-con :3

Lenke til kommentar

Nei, det var ikke en rasistisk kommentar. Tørr og harry ja, men rasistisk nei. Ta dette fra en mulatt som føler at ordet " rasisme" er oppbrukt og vannet ut til det poenget at det ordet har mistet mening. Lær å bruke det riktig. Samtidig så bør og Madcon-gutta holde så saftig kjeft, når de f.eks kalte Thomas og Harald for bleikfiser... OJOJOJOJ RASISME RASISME!!!

 

Eneste fyren som jeg følelse av var en komplett idiot i går var han kvalme duden var OMPAOMPA-bandet fra stavanger, det er en sann idiot.

 

Poenget mitt; Slutt å ta deg selv så fordømt høytidlig...

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det jeg er litt nysgjerrig på nå er hvordan det vil gå i MGP med Plumbo?! Nesten "hele Norge" har jo engasjert seg i denne saken, og en stor majoritet ser ut til å gi sin fulle støtte til disse karene, heldigvis.. Det hadde vært artig hvis de hadde vunnet hele greia, pga denne hendelsen.. og selv om jeg aldri ser på MGP lengre, lurer jeg jammen meg på om jeg ikke skal sende en sms eller to i støtte denne gangen.. Selv er jeg også "naiv" i den forstand at jeg ikke tror at stemmejuksing foregår i Norge på dette planet, men om de ikke vinner etter denne støtten, kan jo man ta det som en test på systemet?! :)

 

Neida, jeg bare tenker litt høyt her om "stemmejuksingen", men å gi en stemme til Plumbo i håp om at de vinner, hadde vært en liten F.U. og Up Yours til alle de som Satt på hesten sin! :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

gir min stemme(stemmer en gang per mgp) til plumbo, ikke bare pga dette, men også fordi de er helt rå, spiller bra, tørr være aneledes(nå ja, ikke anneledes en de jeg henger med, der blir nå jeg anneledes).

 

generelt bra. Kanskje vi blir noen flere harrytasser av detta? i gul volvo 240...ref.http://www.youtube.com/watch?v=9FRT53l4pqM

Lenke til kommentar

Irriterer meg over at alle (spesielt mørk-hudfargede, i og med at jeg er selv av utenlandsk bakgrunn) skal overreagere så sykt mye på hendelsen, og her om dagen så jeg en jente, av afrikansk bakgrunn, klikke helt mye med sine politiske og anti-rasistiske kommentarer om hendelsen.

Endret av Eksboks
Lenke til kommentar

Hvorfor kan man fleipe med absolutt alt - utenom hudfarge? Hvorfor skal hudfarge være mer høytidelig enn f.eks dialekt? (Misforstå meg riktig, jeg mener overhodet ikke at Disney-oversetterne bør slutte med at "skurkene" alltid snakker bergensk.)

Er fra bergen selv, og hvis disney ikke hadde hatt med Helge Jordal i f.eks sjørøverplaneten, så hadde den vært ganske crappy..

 

Edit: Leif.

Endret av sebastifuck
Lenke til kommentar

Synes ikke det var direkte rasistisk mere harry spør du meg, og dessuten har media helt et par tusen liter ekstra bensin på bålet :ohmy:

 

da det meste av media folket kommer fra oslo hater de harry mer en rasist så blir detta jackpott.

Harry som er rasistisk

 

makan til miljøsvin(bensin på bål er fyfy.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...