Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Du ønsker Royal League tilbake? Hvorfor det? Det var jo omtrent ingen interesse for det, med god grunn. Det blir litt som det som diskuteres over her, litt som sølv- eller bronsjekamp i TL. Yay liksom. De beste fra de nordiske ligaene skal gjøre opp om hvem som virkelig er best. Det hørtes jo bra ut helt til du innså at det bare betyr at 2 middelmådige nordiske lag skal spille om et eller annet som ikke betyr så mye.

 

Har en følelse av at en ny slik liga blir det samme. FC København mot Celtic. "Wow". Rosenborg mot Malmö. Er vel kun TV2 som blir våt i buksa av "kampen om Norden" eller "krigen i Nord". Club Brugge mot Ajax. I beste fall noe du ser på om det ikke er bedre kamper som går. Det blir veldig "kampen om 3. hylle i Europa" dette og jeg tror planene skrinlegges før 2021. Det virker som om FC København ikke helt har tenkt over dette. Det beste oppgjøret som denne ligaen kan by på ville blitt ett av de minst sette oppgjørene i et CL gruppespill om folk kunne velge hva de ville se. For meg virker det dødfødt, selv om jeg selvfølgelig håper på et Rosenborg-fritt TL :D

 

Om det stemmer at de også må ut av FIFA/UEFA så blir jo hele poenget borte. Poenget var vel bedre kamptrening, men da skjønner jeg ikke helt hva klubber fra større fotballnasjoner enn den danske, svenske og norske får ut av dette. Det skurrer liksom på så mange områder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...