Gå til innhold

DotA 2 - diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Han har lite attack-damage, men kompenserer med det han får fra spiriten. Tricky helt å spille, krever litt micro for å få mest mulig ut av spiriten. En sterk ulti som går gjennom magic immunity, men krever litt koordinasjon fra laget slik at folk ikke føkker opp sleep->ulti comboen.

 

Auraen er solid, hvertfall fra neste uke. 100% reduction av base armor ødelegger helter med mye agility og base-armor (Drow, PL, Riki, Dragon Knight) . I tillegg er det ganske bra å ha konstant veil of discord debuff på alle i nærheten (auraen fungerer som en konstant 25% magic amp, 33% fra neste patch).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror fra og med neste patch kan det hende vi får se Elder Titan som et situational pick, enten som mid eller safelane 1 vs 1 (kanskje til og med i en killer tri lane også).

 

Btw, 6.78 er ute: http://www.playdota....changelogs/6.78

 

Nerf på de heltene som trenger det mest, pluss veldig mange artige changes. De har også lagt til Aghanim's Scepter upgrade på flere helter (omg global Omniknight ult som fungerer på bygninger!).

 

Necrolyte har nå fått en enda en effekt til hans Aghanim's Scepter upgrade ved at om han får last hit på en helt med ultien, så kan ikke den helten buyback i den perioden han er død. Tror han blir en god situational pick pga det (også så får han last hit i ultiperioden før damagen kommer ut selv om noen andre dreper han imens).

 

Men hva synes folket her om 6.78? Var det slik dere forventet, eller er det noe mer dere ville ha sett som burde ha vært med i patchen?

Endret av Bamsemums313
Lenke til kommentar

Ny@noob, hva er en gather og hvordan fungerer den? :)

 

Hei Argoniel. Jeg kan skrive side opp og side ned hvordan denne Gather fungerer, men kort fortalt er det en plass hvor man melder seg opp for å spille dota2 med likesinnede spillere. Du må nesten bare prøve det så forstår du raskt hvordan det fungerer - nettsiden er i mine øyne veldig intuitiv. Fordelen med gatheren er at du kun spiller med skandinaviske spillere, både med og mot, hvor det det er 80% norske og resterende svensk/dansk. Organiseringen skjer altså på nettsiden.Vi har også et strengere regime ift. folk som ødelegger games, slik at de som oppfører seg kan spille med andre personer som oppfører seg like bra.

 

Heldigvis har Grilldyret laget en demonstrasjonsvideo av hvordan gatheren fungerer. Videoen ble laget når den ble lansert:

- Som du raskt vil se så er det mye funksjonalitet som er lagt til siden da (spesielt av statistikk), og CMPD (Captain Mode Pick Draft).

 

Promo for sesong 2:

Lenke til kommentar

Står i linken jeg postet("Release on 2013 Fall"), kom fra Nexon, går ut fra at spillet blir gitt ut nogenlunde samtidig globalt.

 

Spillet kommer ikke garantert ut i 2013. Det tar jo 6 - 8 uker per hero release. Iblant tar det 2-3 måneder å release en hero. Valve fokuserer jo å tjene mest mulig penger, mens de er i beta. Alle heroes er jo sannsynligvis ferdig. De ønsker bare å markedsføre og lure dumme spillere til å kjøpe items.

 

Et eksempel er The Compendium

http://www.dota2.com...nal/compendium/

 

2,4 millioner og man får stemme på neste heroes som kommer. Come on Valve. We know all heroes are finished. Dette betyr at neste heroes kommer etter at The International er ferdig spilt, eller når Compedium når 2,4 millioner kroner. Så hvis Valve får 2,4 millioner får vi en ny hero før the international. Etter international får vi enda en ny hero. Selvfølgelig har de ikke heller Stats, ranking, matchmaking, ladders etc. Det mangler masse. Vet enda ikke om de skal være ultra casual og ikke ha noe stats i det hele tatt. Jeg vet bare at hvis det ikke er noe ranking og ladder, så klarer Dota 2 aldri å konkurrere med League Of Legends.

 

Iblant når jeg spiller solo matchmaking. Jeg har over 1000 games og får spillere med 1-2 games, mens motstandere har spillere med over 1000 games på alle spillerne. Laget mitt blir da som følgende i solo matchmaking.

 

Team Radiant

meg -> 1411 games

Player -> 1 games

Player -> 2 games

 

Team Dire

over 1000 games på alle spillere

 

Det hele endte med et skikkelig ubalansert game og matchmaking er jo screwed opp og ubalansert som bare det. Mange av mine kamerater og venninner har sluttet å spille dota på grunn av ræva matchmaking. De venter på at Beta skal bli over og kommer sannsynligvis tilbake da.

Endret av Anvilycus
Lenke til kommentar

Ikke igjen, plz..

 

Så ikke linken imorges Njardiss, skylder på at jeg fortsatt satt med kaffen.

Slik jeg tolker det så er det ikke release på dota, heller release på ligaen..?

Ifølge denne: http://www.gosugamers.net/dota2/news/24429-nexon-to-host-korean-dota-2-tournaments-worth-1-77-million-dollars

 

"South Korean players will also be able to join Dota 2 in Korea through Steam, but also through Nexon ID logins. Nexon's portal services are expected to start in Fall 13 with a beta phase before that."

 

Altså er det bare at spillerne kan komme inn på Dota vi Nexons portal. Slik jeg tolker det iaff.

Endret av sleggefett
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...