Jump to content

aKopperud

Medlemmer
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

About aKopperud

 • Birthday 06/27/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7292 profile views
 1. Legger deg til jeg, er ganske vanskelig å legge til folk du møter ingame så. Om noen vil legge meg til for å spille PUBG så kan dere det; Papa Commala heter jeg på steam.
 2. Jeg er på ingen måte imot designet, Apple lager nye trender de. De siste 2 årene har jeg hatt jaybird x2 og er svært fornøyd med de. Det som er grunnen til at jeg liker de foruten at de er trådløse: - At jeg kan styre musikk, samtaler fra kontrollen. - Helt ok lyd til en tusenlapp. - At det er en kabel som holder de rundt nakken min når de ikke er i bruk.
 3. Jeg så Pewdiepie spille det, han mente og det så ut som søppel. Dårlig laget og lite innhold.
 4. Husker det første paret med G930 jeg kjøpte lå også ute til rundt 1500,-. Har også kjøpt på tilbud til din pris, så den starter nok bare litt høyere.
 5. Hei til dere som har kjøpt den, er det sånn at man ikke kan bruke den til å streame fra Steam igjennom egen pc? Skjønte det som om man måtte streame spill fra Nvidia sin egen plattform noe som er uaktuelt for meg.
 6. Hei, kjøpte meg trådløst headsett. I korte trekk, funker til å snakke og ta i mot samtaler med, men om jeg prøver å spille av musikk eller videoer med lyd altså media generelt så klikker lyden helt, til og med videoen begynner å hakke. Har googla meg grønn i dag, vet noen her inn e hva som er galt? Mobil: Honor7 Headset: Jaybird X2
 7. Sleit også en del med å skjønne dette (og sliter forsåvidt enda). Den første greie forklaringa jeg snubla over som inneholdt begrepene DSFA og DSDS var her: http://www.ngm-mobile.com/DK-EN/Dual-SIM-Technology Har selv en Nokia 630 Dual Sim (Windows Phone 8.1), denne ser ut til å kunne bruke en tredje teknikk (hvis jeg har skjønt dette rett). Man har f.eks. en samtale i gang på SIM2. Telefonen kan videresende et anrop på SIM1 til SIM2 (eller et anna nummer) og man kan da velge hva man vil gjøre. Dette kan også finsiktes til f.eks. kun å gjelde bestemte numre. Se , fra litt etter 4 minutter. 630DS er vel ikke i nærheten av Note 3 når det gjelder spesifikasjoner. 950/XL med WIn 10 kommer også med dual sim og heftige spesifikasjoner...... Har ikke fulgt så mye med på Android i det siste (har en NGM Forward Prime med status reservetelefon), men ser HTC har One M8 DS: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2719293 Sjekk bruksanvisning/manual/omtaler/youtube. Et kjapt søk hvor kriteriene kun er Android og min 2GB RAM: http://www.prisjakt.no/category.php?k=103#rparams=m=s244028644 Ja det er litt det samme jeg har kommet frem til og. Mange av de du nevner her er bare dual standby så er like langt. Har spurt på Huawei Norge sin facebook side for å høre om Honor 7 som har dual sim er også aktiv, men de vet ikke om ejg googler rundt så start det ofte at den er det men akk. Blir litt matt av jakten. Viderekoble er en løsning men er ikke det jeg har lyst til, vil at SMS fra Sim1 skal kommer til Sim2 selvom jeg bruker 4G på sim2.
 8. Hei hei, nå har jeg lest meg grønn opp og ned i mente om dual sim telefoner, det virker som om det er en mystisk oppfinnelse som ikke selv leverandørene av mobiltelefoner har forstått hva de har laget. For det første så trenger jeg ha 2 sim kort som begge er mulige å nå hele tiden, det vil si at jeg vil se at det ringer inn selv om jeg er i en samtale. Dette er noe som blir kalt 1 av de mange kule tingene jeg har i overskriften også ofte forkortet DSDA og DSFA. Det som er morsomt er at selv på de tekniske spesifikasjonene som leverandører selv har finnes det ingenting om dette, nærmest 95% av alle telefoner som folk "mener" er dual active står oppført som Dual sim/ Dual standby. Så det er ingen sikkerhet å følge de. Altså, jeg er veldig interessert i en BRA* telefon som har plass til 2 sim kort, og begge må være aktive. Trenger ikke være aktive begge to når det gjelder dataroaming fordi det har jeg skjønt er vanskelig, men om det ene er 4G/3G og det andre er 2G er helt greit, jeg må bare være mulig å nå på begge. vær så snill å si at det er noen andre der ute som har gravd seg frem med utrolige detektivskills og funnet en perfekt match for meg. *Skal være nyere og bedre enn NOTE 3.
 9. Tok denne i går, fikk S rank ved å hoppe inn på flyplassen, smoke mot lastebilen, løp inntil deretter starter cutscene så sendte jeg bare lastebilen opp straks etter snuttet. Løp deretter 50 meter videre og sett deg i APC'en
 10. Håper man kan fjerne UI hjelpemidlene ja. Ofte legger de til dette i innstillingene.
 11. Jeg gleder meg veldig til denne klokka, da jeg har gledet meg til at "wearables" skal bli brukbare. Håper bare denne får bra nok batteritid.
×
×
 • Create New...