Gå til innhold

DotA 2 - diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Legit?: http://dota2free.com/

Hvor stor er forresten sjansen for å få Dota 2 invite? Jeg tok undersøkelsen, men svarene ble ganske random ettersom jeg aldri har spillt Dota.

 

Det der var ikke legit, virus warning som bare faen. Uansett, vet om en dude som seller keyes for sånn, 7 dollar, vet ikke helt om det er lov men, kan gi deg steam infon hans vis du vil.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Noen som kan forklare meg hva som er de største forskjellene mellom dota 2 og lol, bortsett fra grafikken?

Største forskjellene imo: Annet map, forakjellige måter å bruke champs på, men det jeg synes var den største forskjellen er at man skal drepe sine egne minions for å forhindre motstanderen å få penger, samtidig som man må drepe motstanderen sine for å få penger selv.

Lenke til kommentar

Er det roller der sånn som på lol? jungler, ad carry osv..?

 

Noe av det første du kommer til å legge merke til er at man ikke må ha en jungler. I pubs vil man som oftest oppleve å ikke ha en jungler.

 

Det er roller i Dota, men de er inndelt litt forskjellig avhenging av hvilken fase av spillet man er i. I lane skilles det grovt mellom to typer helter; de som trenger creepkills og de som greier seg uten. Når du velger en helt, tenk på at du ikke vil ha mer enn en helt som trenger farm i hver lane og at du ikke vil ha to melee-helter i samme lane.

Lenke til kommentar

De to tingene du vil legge mest merke til er nok for det første denyingen, altså at du kan lasthitte dine egne creeps for å gi motstanderne mindre xp og gull.

Den andre tingen er nok at rollene er klarere definert. En support er VIRKELIG support, og vil være mye mer useless i lategamet enn i LoL. Dette er nok det som gjør at mange nybegynnere uten strategisk sans foretrekker LoL fordi det er lettere å klare seg.

 

Så er det jo det at dota er originalen da, mens LoL bare er en simpel kopi ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...