Gå til innhold

Tråden for opptak Politihøgskolen 2012.


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan vet du det, Yamazero? :) Vet de fikk svar den 16. i fjor, men da var jo 20. på en mandag også da, de forsøker vel å få det ferdig før helg... Nå er jo 20. på en fredag, så da kan det jo hende saken stiller seg annerledes, eller?

 

Dette stemmer ikke helt;)

 

20 juli i fjor var en onsdag, og de fikk svar allredde den 16 juli som var en lørdag.

 

Så fullt mulig at det kommer på mandag 16 juli;)

Lenke til kommentar

Hm, tok kontakt med opptaksdelen hos politihøgskolen for å stille noen spørsmål. Fikk svaret jeg fryktet, jeg må nok satse på et annet yrke. Idioti av meg å kjøre for fort slik at fk ble beslaglagt. Utrolig trist og kjipt, men man må ta konsekvensene når man ikke klarer å følge reglene i trafikken. Bittert.

Lenke til kommentar

Zeromac: Du har sikkert fått med deg hva de andre har skrevet om dette. Følg rådene, så kommer du nok inn skal du se;) Ikke gi opp!

 

Kjenner folk som har kommet inn etter å fått førerretten inndratt. Du vil få avslag på din søknad, men da må du sende inn søknad om å få komme på opptak likevel. Dette vil du trolig få innvilget.

 

Det vil naturligvis og bli et tema på intervjuet.

 

Om du var "akkurat" over grena, om det er lenge siden, slike ting har noe å si i din favør.

Kjenner folk som har kommet inn etter å fått førerretten inndratt. Du vil få avslag på din søknad, men da må du sende inn søknad om å få komme på opptak likevel. Dette vil du trolig få innvilget.

 

Dette skjønte jeg ikke helt. Hvis du får avslag på din søknad, så er du vel ute?

 

Nei.. Det er da du må vise at du har fryktelig lyst å komme inn ved å sende en ordinær søknad til opptakskontoret.

 

Jeg vil anbefale deg å søke i år og gjøre slik som jeg sier. Dette gjør du hvert år til du kommer inn. Det er noe bunnsolid du kan slå i bordet med når du en dag sitter på intervju. Altså at du har forsøkt i mange år, til tross for dine dumme handlinger.

 

Og først som sist; aldri forsøk å rettferdiggjøre ting med at det ikke skulle stått. skilt der osv.. De gjorde nå en gang det, og du fulgte dem ikke ;)

Hehe, Stingah har helt rett! Det finnes studenter med både fyllearrest og førerkortbeslag i korridorene :)

 

Felles for de er jo at de har klart å overbevise om at de burde få plass på tross av dette, og det har de måttet på forskjellige måter. De fleste har gjort akkurat som det som beskrives, nemlig bare søkt og søkt og søkt... Sikkert folk med flere også, men vet om en på kullet som kom inn på femte forsøk :D

 

Tror ikke mange har fem forsøk i seg! hehe!

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hvordan hørselstestene er i forsvaret, men i forbindelse med opptaket til PHS tok jeg bare hørselstest på nærmeste helsestasjon. Da jeg var på PHS for det fysiske opptaket sjekket de ikke hørsel, kun syn i tillegg til at de lyttet litt på kroppen.

Lenke til kommentar

Hei.

Er det noen som vet med sikkerhet om hørselstesten i forsvaret (førstegangstjeneste) er identisk til den hørselstesten som kreves for politihøgskolen? Altså, er kravene identiske?

 

For PHS gjelder i hvert fall at Hørseltapet måles for frekvensene 250, 500, 1000, 2000, 3000, 4000, 6000 og 8000 Hz. Summen av hørseltap i dB for de tre dårligste nabofrekvensene på hvert øre og i sum for begge ører kan ikke utgjøre mer enn enten:

150 dB for frekvensene < 2000 Hz, eller

200 dB for frekvensene > 3000 Hz.

Jeg

Lenke til kommentar

Nå er det en del år siden jeg tok hørselstesten på sesjon, men hvis jeg husker riktig så er hørselstesten som kreves for PHS mer omfattende.

 

Den var i hvertfall helt lik i forhold til hvilke jeg tok i TMBN. Nå husker jeg ikke den fra førstegangstjenesten så godt, men mener å huske at den også gav et syn på alle de påkrevde frekvensene.

 

Man tar jo i hvertfall hørselstest før og etter dimmitering, dette mer for å sjekke om hørselen din har blitt svekket. Så hadde vært rart om den ikke var like "omfattende".

Lenke til kommentar

Når det står "Laveste poenggrense for å komme inn i Oslo i 2011 var 47,7 poeng", betyr det at dette var den laveste poengsummen en søker som ble tatt inn hadde, altså at det var en som opprinnelig var på venteliste? Var det noen fra ventelista som fikk plass i Oslo i fjor med under 47,7 poeng?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...