Gå til innhold

Hvor var du 11 september 2001?


oab-1966

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg var på et maritimt verksted i Porsgrunn og jobbet med styringssystemer til store skip da USA ble rammet av terror. Jeg kom hjem fra jobb og kjerringa mi dro på besøk til ei venninne. Senere på ettermiddagen var jeg ute med guttungene mine på 3 og 5 på lekeplassen, lykkelig uvitende om det som hadde skjedd "over there". Jeg fikk ikke vite det før kjerringa mi kom hjem ut på kvelden og fortalte hva hun hadde sett på tv hos venninna si. Jeg hadde fått vite det mye tidligere hvis jeg hadde hatt mobilen min påslått, for broren min hadde sendt meg tekstmelding nesten umiddelbart da nrk kom med ekstranyheter på radio og tv. Det første jeg gjorde var å skru på tv'n etter at kjerringa mi kom hjem.

Endret av oab-1966
Lenke til kommentar

Var på min daværende jobb, teknisk support hos Canal Digital. Satt i samtaler mens angrepet holdt på og husker når den første bygningen raste så prøvde jeg å hjelpe en kunde men vi begge bare stoppet å prate idet bygget raste...hvor begge var stort sett stille hele tiden utenom noen gloser i ny å ne om hva i huleste som foregår...en veldig spesiell stund og nok noe jeg kommer alltid til å huske.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hadde nettopp kommet hjem fra vgs, og husker klart at jeg slo på tv'n og det var ingen ting å se på, så jeg switchet oppover til kanal 28 som var CNN. Da kom det meldinger om at et fly hadde krasjet i en skyskraper i new york. Jeg så/hørte på i 5 minutter, men fikk intrykk av at det var et småfly da det ennå ikke var noen video fra hendelsen. Swappet igjenom kanalene på tv'n på nytt, og da jeg kom til cnn igjen hadde fly 2 nettopp krajset. Satt som limt til CNN hele dagen og husker det som om det skulle vært i går.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...