Jump to content

traveldag

Medlemmer
 • Content Count

  1392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

950 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det burde jo helt klart stått en totalsum i kontrakten der begge prisene er slått sammen. Meget uryddig av dette firmaet. Jeg hadde betalt mellomlegget mellom det som allerede er betalt inn, og totalsummen i kontrakten.
 2. Nei det er det ikke. Og det er heller ikke en del av prosessen å gå gjennom bilder og e-poster på PCen du restaurerer.
 3. Må være rimelig naiv om du tror på dette selv. Pc-reparatør som tar kopi av harddisk med ulovlig innhold før han leverer det til FBI... Så følger han til og med opp saken sånn i tilfelle FBI ikke gidder... "Hello, FBI, this is the repair guy that sent you the laptop of Hunter Biden, just wanted to know where you are at with the investigation".
 4. Kan du kutte ut disse videoene dine der du er mer opptatt av hvordan andre igjen tolker de faktiske hendelser, enn hva de faktiske hendelser er? Du drar så og si alltid ned nivået i trådene her med amatørmessige videoer fra YouTube, og avsporinger.
 5. Likhet for loven betyr at det ikke skal dømmes ulikt basert på hudfarge, sosial status osv. Det betyr at om Lan stjeler et brød på butikken skal hun straffes tilsvarende som om du gjør det. Forskjeller mellom brudd i det private og offentlige kan det fint være uten at det er ulikhet for loven. Politi kan for eksempel kjøre over fartsgrensen uten at du kan det privat, så lenge du også kan kjøre over fartsgrensen dersom du hadde vært politi, og politiet må holde fartsgrensen når de kjører privat vil utenfor tjeneste/arbeid.
 6. Dette har ingenting med likhet for loven å gjøre. Likhet for loven betyr at to personer skal straffes likt under identiske forhold.
 7. Har nettopp startet et lite enkeltmannsforetak ved siden av min nåværende jobb. Foretaket utfører små oppdrag med design for andre bedrifter, og jeg har allerede utført rundt ti oppdrag. Har fakturert samtlige oppdrag nå, og første bedriften hadde forfall i går. Har pr nå ikke mottatt penger på konto fra noen av bedriftene. Da jeg er helt ny innenfor det å fakturere andre bedrifter, lurer jeg på om det er vanlig at det tar tid før en mottar betaling? Samtlige bedrifter har vært meget fornøyde med det jeg har gjort for dem. Jeg bruker Conta for å lage faktura, og all informasjon er korrekt der. Kundene er alt fra små enk til store AS
×
×
 • Create New...