Jump to content

traveldag

Medlemmer
 • Content Count

  1389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

938 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan du kutte ut disse videoene dine der du er mer opptatt av hvordan andre igjen tolker de faktiske hendelser, enn hva de faktiske hendelser er? Du drar så og si alltid ned nivået i trådene her med amatørmessige videoer fra YouTube, og avsporinger.
 2. Likhet for loven betyr at det ikke skal dømmes ulikt basert på hudfarge, sosial status osv. Det betyr at om Lan stjeler et brød på butikken skal hun straffes tilsvarende som om du gjør det. Forskjeller mellom brudd i det private og offentlige kan det fint være uten at det er ulikhet for loven. Politi kan for eksempel kjøre over fartsgrensen uten at du kan det privat, så lenge du også kan kjøre over fartsgrensen dersom du hadde vært politi, og politiet må holde fartsgrensen når de kjører privat vil utenfor tjeneste/arbeid.
 3. Dette har ingenting med likhet for loven å gjøre. Likhet for loven betyr at to personer skal straffes likt under identiske forhold.
 4. Politikk er i stor grad som fotball eller annen sport. Uansett hvor stygg taklingen er så er det for fansen til det ene laget dommeren sin feil, og fremprovosert av han som ble taklet. For det andre laget er han som taklet verdens største idiot, og burde aldri få spille igjen. Det tror jeg Trump har forstått, og brukt det for alt det er verdt. Løgn etter løgn fra han, er akseptert på samme måten som at du ikke bytter fotballag selv om du har en spiller som alltid filmer. Du håper heller at dommeren skal dømme med, slik at laget ditt får en fordel. Trump har klart å lage det slik at baksiden av tradisjonell politikk blir et poeng i hans favør, og da er det lett å hente stemmer fra frustrerte innbyggere som føler seg oversett av politikerne. Da er det å holde med Trump en følelse av å aktivt delta for å straffe de som "alltid" har straffet dem, og så har du polariseringen gående uten at noen er mentalt tilbakestående som det hevdes lenger oppe i tråden her. Slik tolker jeg i hvertfall polariseringen som skjer i politikken.
 5. Det at du forholder deg til video uten å være kildekritisk, sier meg at du heller lar deg spille på følelser enn fakta. Blir for dumt. Du kan starte med setningen din om Beau Biden og Plutonium, som du slukte rått og presenterer som fakta i tråden her.
 6. Du må slutte med videoklipp, og heller sette det inn i saken. Du mangler komplett kildekritikk, og går rett på limpinnen på konspirasjonsteorier. Om du fortsetter å poste videoer er det ingen som blir overbevist om noe annet enn at dine innlegg har null verdi.
 7. Det ble aldri lagt frem bevis. Å måtte lete på YouTube for å finne angivelige bevis du selv ikke sitter på blir for dumt. Klarer du å komme med påstand om juks, så får du faktisk komme med kilde på det, ellers virker du bare som et offer for Trumps desinformasjon-spill.
 8. Det du sier er at du ikke vet hva du snakker om, og mangler kildekritikk. Det minste en kan forlange i en diskusjon er at du kommer med argumentasjonen selv.
 9. Kutt ut videoer, og kom med argumentasjonen din selv.
 10. Korrupsjon betyr at den eller de i spesialenheten må ha mottatt en eller flere goder for å frifinne der de ellers ville dømt.
 11. Det eneste en trenger å stå opp for er type utsagn du kommer med. Virkelighetsfjernt, kunnskapsløst og total mangel på forståelse for samfunnet.
 12. Tror de fleste du diskuterer med her går ut i fra hva Trump sier og gjør basert på egne pressekonferanser, rapporter og twitter. Banalt å komme med "propaganda" da. Noe av det mest skremmende med Trump er at han spiller på strenger som samfunnet egentlig har lovet "aldri igjen" etter andre verdenskrig.
 13. I dette tilfellet tolkes nok ikke "produced" til "produsert", men "fått frem". Trump ljuger uansett.
 14. Teknisk sett så blir alle stemmene allerede revidert da de kontrolleres mot signatur.
 15. Ja, for du kjenner liksom demokratene så godt? Alle visste på forhånd at det ville ta tid med stemmer så fort forhåndsstemmer skulle begynne å telles.
×
×
 • Create New...