Gå til innhold

Samsung Galaxy Note, 5.3", 4G etc


nor50

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig dette er feil tråd.

 

Vurderer å selge min Note da jeg har for små hender for denne krabaten. Tenker da at Xperia S er en verdig arvtaker.

Men hvor mye bør jeg ta for den? Er butikkjøpt Telekiosken. Åpen for alle operatører, samt at et 32gb minnekort medfølger. Tenkte rundt 3500 kr. Høres dette fornuftig ut? Det har vært 2 custom roms, men som jeg har skjønt så har det ingenting å si for garantien sin del.

Lenke til kommentar

Ser at de som legger de ut på Finn.no (som oftest vil dette si markedspris for mannen i gata) legger de ut til 3500 uten noen form for minnekort.

 

Problemet er vel også at mannen i gata ikke vet stor foskjell på om det er minnekort eller ikke desverre.

 

Så det høres jo ikke helt borti natta ut med den prisen

Lenke til kommentar

post-117404-0-33777700-1335030001_thumb.jpg

Mitt vises som 59GB vet ikke om det er der som med HD at ikke alt vises når den er formatert, jeg lot telefonen formatere det.

 

grmps

59.46 GB er det samme som 63844688855 Bytes, altså stemmer det bra med kapasiteten på minnekortet. Egentlig burde telefonen rapportert innholdet som 59.46 GiB, men det har de tydeligvis ikke tatt hensyn til i Android (De fleste Linux-distribusjonene er flinke til å skille disse).

 

Dessverre brukes binære tall og SI enheter om en annen, derfor ender det opp med forvirring for sluttbrukerne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Pussig observasjon vedr GOlauncher:

 

Etter å ha brukt tlf en stund kan jeg lukke GOlauncher og spretter tilbake i TW. Det pussige er det da ser ut til at en hel haug applikasjoner kjører samtidig!

 

Task manager viser ingen aktive apper, men når jeg går ut av GO havner jeg gjerne i den siste appen jeg brukte, jeg går ut av den og havner i en annen app, og sånn kan jeg måtte lukke et titalls apper før jeg havner på startskjermen i TWlauncher. Galleri, innstillinger, videospiller, filbehandler, maps, netteleser går igjen, gjerne i flere runder.

 

Så når GO begynner å lugge litt går jeg alltid ut og lukker alle disse appene som ser ut til å kjøre i stock launcher, og dette bedrer ytelsen betraktelig. Er det ikke ekstremt merkelig at disse ikke vises i task manager når de vitterlig lever i skjul i bakgrunnen av GOlauncher? kan det tenkes at GO ikke lukker apper ordentlig, men bare skjuler dem slik at forsetter å kjøre i bakkant av launcheren?

 

Veldig merkelig! Synes også at jeg har fått vesentlig bedre matteritid de siste dagene etter at jeg oppdaget dette. Kan jo være tilfeldig, menmen.......

Lenke til kommentar

Hei! Har natt min Note i noen mnd nå, og er som de fleste andre strålende fornøyd med denne :) Har derimot ett noe spesielt problem som jeg tenkte å spørre om andre har opplevd. Det har seg nemlig slik at jeg mister mobildataconnection hver gang jeg mottar/sender en mms. Da må jeg slå av/på nett. Problemet er at det fortsatt "ser ut som" jeg har data, og jeg oppdager det ikke før jeg evt prøver å sjekke mail eller lignende. Kan jo være ett issue med operatør (telenor), men har hentet nye innstillinger og slikt. Alt fungerer smertefritt helt til jeg altså får/sender mms. Anyone?

Lenke til kommentar

Opplever noe av det samme, ofte når jeg går fra trådløst nett til 3G, må slå mobildata av og på for å komme igang igjen. Telefonen viser at jeg har nett hele tiden.

 

 

Edit: Skjedde igjen, det er kun nettleserne som stopper opp, Dolphin, Opera og standard nettleser. Ingen av disse åpner nettsider. Streamet radio uten problemer.

Endret av SweetD
Lenke til kommentar

Jeg mister også mobildata en gang iblant (sjeldent heldigvis, men et par ganger de siste par ukene), og selv om det står 3G så kommer jeg f.eks. ikke inn på noen nettsider eller får oppdatert widgets som er avhengig av data.

Har ikke lagt merke til om det skjer i forb. med MMS. Skal ha det i bakhodet til neste gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...