Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United - Arsenal - I'd 8-2 be an Arsenal fan right now


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.youtube.com/watch?v=h2B53jacfec&feature=related

 

Det er jo bare å glede seg. De to mest innflytelsesrike og populære klubbene i nyere (moderne) engelsk fotball opp mot hverandre, tå til tå. Greit, det er ikke United vs Liverpool eller et lokalderby til randen med hat - men i form av toppkamper så er det ikke altfor mange oppgjør i året som setter en slik standard. Dette blir ikke noe gråværskamp uten edge som når Liverpool gjestet Emirates på Lørdag, nå møtes to tidligere konkurrenter med nyere (vond) historie i ryggen.

 

Gleder meg, ultrastolt Utd supporter som jeg er, til å ønske The Arsenal velkommen til Ol Trafford en sen søndags ettermiddag i august. For en plass å se fotball, enten det er live eller via et tvapparat. Sikkelig engelsk trøkk med publikum tett opp mot matta, majestetisk, deilige stramme nettmasker og to lag som ønsker å spella ball. Ingen frykt for lange baller mot Carroll, kanter som Henderson eller kjedelig mentalitet. Wenger vs Ferguson, byggesteinene i det som nå er PL. Hvordan hadde engelsk fotball sett ut uten Ferguson og Wenger, eller United og Arsenal? To klubber med masse historie, enrome fanbaser og god fotballfilosofi. Hva mer kan man be om? Det finnes større kamper på kalenderen, i alle fall for vårt vedkommende, men fyttigrisen så gøy dette blir. Arsenal er i CL og har fått seg en opptur i midtuka mens United og "fergies babies" (skysports tm) er buzzing om dagen.

 

Snart 10 år siden. Oh my så tiden flyr. Husker disse kampene som det var i går. Det er bare å lukte på stemninga i snuttene under og holde pusten, for her skal det deles ut JULING

http://www.youtube.com/watch?v=XtwPTMr_akU

  • Liker 3
Lenke til kommentar

I følge dagens team news fra Wengers pressekonferanse, kan det faktisk være at vi har muligheten til å stille med førsteelleveren jeg satte opp på toppen av siden. Hvis vi gjør det, tør jeg å håpe på ett poeng på søndag.

 

Canal Digital-dekoderen ble for øvrig brutalt myrdet av lynet nå nettopp, så alt tyder på at jeg må se kampen på stream. FFS.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...