Gå til innhold

Last ned Firefox 6.0 før tiden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Pqy3rC

Aha...

 

Markedsavdelingen går amok altså, her driter vi i fornuft, support og teknologi så lenge vi synes mest mulig der ute. Nissegjeng.

 

Oppfording til nettsteder;

Lag artikler på endringen i funksjonalitet og ikke endringer i versjonsnummer.

Lenke til kommentar

http://www.digi.no/875773/vil-droppe-versjonsnummeret-i-firefox

 

Poenget ligger nok mer i at man ønsker en fast oppdateringssyklus med små oppdateringer enn få og digre oppdateringer som har en tendens til å bli for buggy før neste patch igjen kommer. Jeg tror dette vil gi et bedre produkt, og etterhvert vil nok ikke mediene bry seg så mye om en ny versjon kommer.

Endret av RattleBattle
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Poenget ligger nok mer i at man ønsker en fast oppdateringssyklus med små oppdateringer enn få og digre oppdateringer som har en tendens til å bli for buggy før neste patch igjen kommer.

Sikkert fint med hyppigere oppdateringer, men det kunne blitt gjort uten å flytte heltalls delen av versjonsnummeret hver gang.

Lenke til kommentar

Joda, men de må gjøre noe med kompatibilitetsystemet til add-ons. Mange Firefox brukere er nærmest helt avhengige av endel add-ons og da nytter det ikke om disse skal slutte å virke et per dager nesten hver måned..

Ja, er mye som kan forbedres med utvidelser i Firefox, Chrome har eksempelvis bedre måte å håndtere extensions, syncing og kompatibilitet. Når det er sagt, vil nok ikke utviklerne sannsynligvis gjøre så mye mer enn å bekrefte at det fortsatt vil fungere med ny versjon av Firefox, siden oppdateringene er så små.

 

Sikkert fint med hyppigere oppdateringer, men det kunne blitt gjort uten å flytte heltalls delen av versjonsnummeret hver gang.

Eller bare gi f... i versjonsnummer. "Firefox oppdatert august 2011".

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...