Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United - Tottenham


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud, klassekamp fra oss og jeg kan bare si at jeg gleder meg som en unge til at jeg reiser til Manchester natt til fredag.

 

Welbeck og Anderson (som jeg ville ha ut i pausen) hevet seg mye mer i 2.omg.

De Gea viste en utrolig ro i 1.omg og imponerte. Selv om det var et par glipp i 2.omg, håper det vil bedre seg med tiden.

Phil Jones, trenger jeg å si noe? MASKIN!

Lenke til kommentar

Bare en ting å si. Phil Jones. Den nye helten, jeg lukter det. Jævla tanks. Måten han moser ned Bale på gjorde meg varm i pelsen.

 

Anderson banens beste, hårfint forran Rooney. Cleverley skuffende i 1.omg, men viser sitt potensiale i 2.omg

 

De Gea 6- kløner litt for mye.

 

Smalling 7 - Nydelig

Jones 7 Nydelig, veldig imponert.

Evans 8 Skjer med at Evans leker a?

Evra 5 Weak link

 

Nani 5- Skuffende kamp, sier jo litt at vi kan leke med vår kanskje beste spiller (når i form) er litt ute av det.

Cleverley 6- God andre omgang.

Anderson 8+ Strålende! Faen så han har tatt steg.

Young 6+ Godkjent, men kan mye bedre. Lover bra.

 

Rooney 8- Leker

Welbeck 7+ Dårlig i 1.omg, bæsjer på Tottenham i 2.omg.

Lenke til kommentar

Var det Offside på målet til Rooney? Kunne se slik ut fra den vinkelen de viste i studio..

 

Regardless of position, there is no offside offence if a player receives the ball directly from a corner kick, goal kick, or throw-in. However, an offside offence may occur if a player receives the ball directly from either a direct free kick or an indirect free kick.

 

Sier sitt. Så nei, var ikke offside.

Lenke til kommentar

Detta var morsomt å se på gutta. Skal definitvt få med meg deres matcher utover i sesongen. Gøy at Cleverley + Welbeck lager det første målet.

 

Dere har en utrolig bra stall, fantastiske kjøp dere har gjort, og det kommer til å bli en kamp mellom dere og City. Vanligvis håper jeg ikke at Man Utd vinner serien, men når alternativene er Man City eller Chelsea, i mangel på alternativer *host*Arsenal*host*, så håper jeg dere tar nummer 20. Med Limbeck negativ til sesongen gir det også en grunn.

 

Tror fortsatt det ikke når helt opp i CL da. Håper å få se dere mot Real uansett, for å se styrkeforholdet.

Endret av Maefteda
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Regardless of position, there is no offside offence if a player receives the ball directly from a corner kick, goal kick, or throw-in. However, an offside offence may occur if a player receives the ball directly from either a direct free kick or an indirect free kick.

 

Sier sitt. Så nei, var ikke offside.

Merk deg "directly", her gikk den ikke direkte fra innkast, men på pasningen etter kastet. Ergo offside. Skal føre den opp i dommerfeiltråden, men presiserer at den ikke hade en dritt å si for utfallet av kampen.

 

Poeng til Rooney på FPL fikk jeg også :)

Lenke til kommentar

Andre omgang ble en nytelse å se på. United spilte akkurat slik jeg mener fotball bør spilles. Elsker gjennombruddshissigheten. Dette er så mye bedre enn å runke med ballen i evigheter før man faktisk gjør noe.

 

Spissene, spesielt Rooney, tar mer defensivt ansvar før målet kommer. Det frigir plass og gjør at vi klarer både å gjenvinne ballen oftere og holde på den litt lengre.

 

Midtforsvaret er helt utrolig bra i dag. Jones gjør vel ikke en eneste defensiv feil gjennom hele kampen. Som en bonus viser han også seg frem offensivt, årets kjøp. Og Evans er tilbake i godt gammelt slag. Imponerende at vi kan miste to av verdens beste stoppere uten at det gjør noe som helst.

Lenke til kommentar

Herleg andreomgang! Herlege mål! Herleg å sjå unggutane stå fram defensivt!

 

Til tider ein absolutt nytelse å sjå angrepsspelet som blir levert utover andreomgangen, men målet til Anderson som det store høgdepunktet for min del. Sitter i Anderson-drakta kjøpt på Old Trafford for om lag tre år sidan og kosar meg over det han leverer i andre. Ikkje kvar dag at guten scorar, men det er nydeleg å sjå at han kan.

 

Cleverley og Welbeck løftar seg etter pause og at Danny får seg både mål og ein nydeleg assist er verkeleg bra. Mykje meir involvert utover i kampen og såg ut som at han ynskte meir kontakt med ballen. Om vi kan få fram den type offensivt spel utover i sesongen, så kan det verte veldig kjekt å sjå United.

Lenke til kommentar

Dette lover godt for resten av sesongen og for de nærmeste 10-15 årene. Vi har verdensklasse bak i tiår framover, Cleverley kan bli virkelig stor, Ando har tatt kjempesteg og framstår fantastisk, både defensivt og offensivt(i andre). Synes også De Gea gjorde en god jobb. Et par ganger er han litt ute å kjøre, men jevnt over er han rolig og sikker, herlig å se hvor rolig han er med ball i beina.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...