Gå til innhold

Vil du brenne i helvete?


Anbefalte innlegg

Les saken i: http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Vil-du-brenne-i-helvete-som-ungdommene-fra-Utya-2553031.html

 

SYKT !!

 

Jeg mistenker det kan være jehovas vitner. Jeg omtaler jehovas vitner med små bokstaver som dere ser. Det er overhodet ikke verdt å nevne jehovas vitner med store bokstaver fordi de er så inni granskauen fordømmende og respektløse. Som sagt, det finnes religiøse fanatikere og utskudd i alle religioner. Er det rart det er krig i verden?

Endret av oab-1966
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Så ufattelig smakløst og patetisk. Religiøse fanatikere slutter aldri å overraske. Nei, la disse brenne i helvete.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

TIDLIGE TEGN PÅ PSYKISKE PROBLEMER:

 

Isolerer seg

Sover dårlig

Angst

Tristhet

Konsentrasjonsvansker

Forsømmer husabeid hygiene,jobb eller skole

Ekstremt opptatt av temaer som døden, politikk eller religion

Store humørsvingninger

Tankene høres ut som stemmer

Snakker usammenhengende

Føler seg forfulgt eller styrt av andre

 

Ser i alle fall at en del av disse tegnene er høyst relevante.

Kunne sikkert lagt enda noen punkter.

Lenke til kommentar

Man burde kanskje ikke la seg forbause over enkelte menneskers mangel på, vel, det meste, men så kommer det en sånn sak, og man blir sittende og måpe.

 

Jeg mistenker det kan være jehovas vitner. Jeg omtaler jehovas vitner med små bokstaver som dere ser. Det er overhodet ikke verdt å nevne jehovas vitner med store bokstaver fordi de er så inni granskauen fordømmende og respektløse.

Nei, de tror ikke på et brennende helvete overhodet, så dem kan det umulig ha vært. Apropos fordømmende... ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Religiøse organisasjoner er vel som de fleste andre organisasjoner, de skal ha så mange medlemmer som mulig, og for dem er det selvsagt greit å oppføre seg styggere enn vanlig fordi det er deres egen sak de kjemper for. Men SOS Rasisme truer ikke med evig tortur.

Endret av KarlRoger
Lenke til kommentar

Har sett en del hodeløse uttalelser fra både prester og menigmenn etter 22-7 ja...

 

-"Nå må Norgesbefolkning re-kristnes igjen og slik at alle kan forstå alvoret i å stå uten jesus kristus..."

 

-"Det er på tide at folk bruker hodet og tar i mot frelsen før landet rammes av flere fryktelige tragedier..."

 

-"Tragedien var ikke de unges skyld, men arbeider partiet har siden sytti tallet jobbet for å av kristne norge og dette var kanskje et tegn fra gud om å vende om før det er for sent..."

 

Så nei, har lest metervis av tekst som alle sier akkurat det samme som disse jentene, bare at de var mer rett frem i hva de sa når de spurte om du vil brenne i helvette, så sitter jeg igjen med at denne tragedien var som en gave pakke for de religiøse, for endelig kan de fortelle oss i mer eller mindre klar tekst hva de TROR denne tragedien skyldes (som egentlig ikke er så langt unna manifestet til styggen selv...). For alle slike kristne sier egentlig det samme, at vi alle kommer til helvette hvis vi ikke "vender om" og bøyer oss for kristus. (Les: tror blindt på mytiske påstander som selv etter fantastiske 2000 år ikke kan vise til noe som helst som underbygger disse påstandene!!)

 

Prester og menigheter har gjort alt i deres makt for å sko seg på denne tragedien, jeg har til og med lest kritikker av folk fra små sekter som syntes at små sektene gjorde for lite av seg for å fremme jesus.... Listen over kristen styggedom etter 22-7 er lang som et vondt år og neste kristen som kommer bort og nevner noe om 22-7 og guden sin kommer jeg til å klappe til (ihvertfall lage en stiv bakover sveis på de...), for så hjerte rå er det faan ingen som kan være uten å få en reaksjon på det! En del SPEKULERER faan meg på folks frykt for å rekrutere medlemmer!!! Og disse ser på seg selv som de fromme, de snille og gode? Ja jøss!!!

 

At noen klarer å synke så utrolig lavt fordi de er rå kåte på å få andre til å tro på eldgamle renspikkede påstander syntes jeg er helt utrolig og jeg finner det merkelig at ikke flere har reagert på denne busemann fremferden en del religiøse har lagt til grunn etter 22-7, for den er i sannhet forkastelig!!

 

Hvorfor i all verden tror de det er nestekjærlighet å få folk til å tro på påstander? Kristne gjør meg bare mer og mer kvalm...

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Kristne Religiøse fundamentalister gjør meg bare mer og mer kvalm...

 

FTFY ;-)

Problemet er at det IKKE er fundamentalister, men helt vanlige kristne som skriver innlegg i avisene som gjenspeiler disse tankene. De også ser sitt snitt i å verve flere medlemmer til menigheten sin (det gjennomsnitts alderen nok begynner å bli bortimot kisteklar...)

 

Frykten for at Norge skal bli helt avkristnet er så sterk at de ikke lar fornuft eller viten råde, men tyr til helle råttne tiltak for å redde det de med rette anser som stumpene av deres elskede tro som færre og færre har noen tro på....

 

Og på en måte har de helt rett. Nådestøtet til kristendommen her i landet kommer til å bli at stat skiller seg fra kirken og ikke overfører 1500 millioner kroner (2011) og hvordan har de få kristne som er igjen tenkt å finansere kirkene (som i følge norsk lov tilfeller de kristne....), noen av kirkene er jo store monumentale bygg som krever masse vedlikehold og greier for ikke å snakke om oppvarming for de få på første rad som gidder å komme på en søndag og høre på påstandene som renner ut av det som til nå har vært en stats lønnet trollmann?

 

En del sekter vil overleve, de gjør det jo i dag, men når DNK skrumper inn til ingenting vil det faktisk ikke lenger være noen "moderate" kristne igjen (de er enten blitt konservative og små dogmatiske i sin tro elelr droppet gude tro i det store og hele...)... Det er jo dette vi ser i innlegg skrevet av kristne etter 22-7, de er ikke lenger så moderate når de kjemper for det de selv anser som sin eksistens... Jesus er på vei ut, enten byttet ut med noe new age greier i samme gata eller helt bort fra folks bevissthet, men på vei ut er han.

 

Svært få unge i dag får seg til å tro på disse påstandene, og med rette!!, og det de fleste kristne "ser" er at kristendommen vil dø ut sammen med de eldste i generasjonen som i dag er eldst, de som faktisk ble indoktrinert i kristendom og som aldri egentlig har tenkt over hve religion egentlig er... (litt generalisering kan vi vel tåle...?)

 

Så nei, dette som har stått av innlegg i avisene i etterkant av 22-7 er ikke skrevet av kristne fundementalister, ihvertfall ikke alt av det. Det er skrevet av kristne som i desperasjon prøver å finne nye veier å rekrutere folk... Alt for jesus vet du, da helliger målet metodene som brukes.... Er ikke så nøye hvordan det gjøres bare du kan få folk til å tro på løse påstander som det blir bare klarere og klarere at er falske.

 

Syntes nesten at slike kommentarer som jeg viste til over her er verre enn direkte lovnader om helvette, for det viser bare hvor utrolig lite gjennomtenkte de er...

Lenke til kommentar

 

Men de tror på Djevelen, med stor bokstav.

 

Og på jesus (Med liten bokstav siden jesus aldri har eksistert.

 

Og de kaller seg kristne, men jeg har faktisk hørt en del andre kristne som ikke kaller dem for kristne... Så det er ikke godt å si hvor vitnene står hen...

Lenke til kommentar

For å si det som George Carlin sa det så enkelt om religion:

 

"Religion easily has the best bullshit story of all time. Think about it. Religion has convinced people that there's an invisible man living in the sky. Who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of 10 specific things he doesn't want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer, and burn, and scream, until the end of time. But he loves you. He loves you. He loves you and he needs money."

Lenke til kommentar

Les saken i: http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Vil-du-brenne-i-helvete-som-ungdommene-fra-Utya-2553031.html

 

SYKT !!

 

Jeg mistenker det kan være jehovas vitner. Jeg omtaler jehovas vitner med små bokstaver som dere ser. Det er overhodet ikke verdt å nevne jehovas vitner med store bokstaver fordi de er så inni granskauen fordømmende og respektløse. Som sagt, det finnes religiøse fanatikere og utskudd i alle religioner. Er det rart det er krig i verden?

 

jehovas vitner tror faktisk ikke på et straffende helvete.ikke at jeg støtter dem,men her tar du feil

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjenner for å kommentara litt her, men ei presisering fyrst: Å stilla spørrsmål og venta eg skal svara på dei, eller at eg skal gje nokre vidare kommentarar er bortkasta, av di eg forlet tråden etter innlegget. Han interesserer meg altfor lite til å nytta meir tid på.

 

1)

Utsegn som "Jeg mistenker det kan være jehovas vitner." syner berre ein ting: Kor LITE ein kjenner ulike læresamfunn sine trusgrunnlag, og vert nett like tåpeleg som å seia: "Eg mistenkjer det kan vera SOS Rasisme som har vore på ferde" når ein høyrer om til dømes eit æresdrap i eit muslimsk miljø. Det siste syner at ein kan særs lite om samfunnet og difor ikkje anar kva SOS Rasisme står for. Det fyrste syner like klårt at ein kan lite om religiøse trussamfunn og difor ikkje anar kva Jehovas vitner står for. (Og berre så det er sagt: Eg tilhøyrer slett ikkje Jehovas vitner sjølv, og eg ser ikkje på dei som noko kristent trussamfunn - noko som ellers og gjeld alle andre trussamfunn som ber kristenamnet, med meir eller mindre rett. Ein kan med rette skuldsetja dette samfunnet for mykje, men ein skal likevel vita KVA ein skuldset dei for, og kva tid ein berre sjølv syner uvitenskapen sin!)

 

2)

Eg er kristen sjølv, og eg trur både på ein himmel å vinna og ei fortaping å sleppa bort frå. Eg godtek og så gjerne at andre er av anna oppfatting av saka, DET vert heilt naturleg konsekvens av å vera ikkje-truande. Derimot undrar eit par ting meg: Kvifor tek ein del av desse andre så sjølvsagt at dei skal kunna fortelja andre om sitt eige syn, medan dei truande, som ser annleis enn dei sjølv på denne saka, skal halda munn? Altså, dei skal fritt kunna fortelja andre om si eiga vantru på dette, men kristne skal ikkje kunna fortelja andre om si eiga tru på dette. Då er dei "sjuke", "smaklause", "respektlause", "fordømande",

 

Bjohansen seier: "Religion bør respektere de som ikke tror, slik som de mener vi skal respektere de." Jaudå, eg tykkjer verkeleg det er vyrdnaden for kristne og kristentrua som rår grunnen når ein kristen opnar munnen og seier noko ikkje-truande er usamde med! Kvifor i verda skal ein ikkje-truande ha meir rett til å seia "nei du, dette "helvete" dei kristne snakkar om kan du kan berre sjå bort frå, ikkje uroa deg" enn ein truande skal ha til å seia "nei du, denne fortapinga bør du verkeleg tenkja på, sjølv om ikkje-truande seier noko anna, her bør du nok uroa deg".? Kan ikkje kristenfolket då med like stor kalla ikkje-truande for "smaklause", "respektlause", "fordømande", "sjuke", osb?

 

3)

Kvifor øser slikt i det heile teke opp ikkje-kristne som ikkje trur på eit helvete? Om nokon snakkar til meg om alt frå julenissen via horoskop til lukketal, så seier eg at "du, dette oppfattar eg som vrøvl" og går vidare. Eg fyk ikkje i strupa på vedkomande av di vedkomande tillot seg å snakka om slikt til meg, av di vedkommande seier til meg (til dømes) at "du ikkje set deg på sete 7, av di eg ser auraen din og ser du vil få det langt betre på sete 5 på denne flyturen". Då seier eg frå til vedkomande at slikt trur eg ikkje på, set meg på sete 7 om det var der eg hadde tenkt meg å sitja, og ignorerer vedkommande vidare. Uroa av kva vedkomande sa? Nei då, vrøvl er det og vrøvl vert det, slik eg ser saka. Kvifor øser så ikkje-kristne seg så VELDIG opp om nokon snakkar til dei om dette? Eg har undra meg om årsaken er: Dei SKULLE vel aldri verta ein smule uroa - og altså syna at "ikkje-trua" deira ikkje stikk så veldig djupt likevel? Difor skal dei ha seg fråbedde å i det heile teke verta minna om slikt - og med det styra kva andre kan seia dei sjølv. Utan at DEI ser ut til å ha same hemningane kva gjeld det dei kan seia andre om kva dei sjølv (ikkje) trur...

 

4)

RWS skreiv: "Nådestøtet til kristendommen her i landet kommer til å bli at stat skiller seg fra kirken og ikke overfører 1500 millioner kroner (2011) og hvordan har de få kristne som er igjen tenkt å finansere kirkene (som i følge norsk lov tilfeller de kristne....), noen av kirkene er jo store monumentale bygg som krever masse vedlikehold og greier for ikke å snakke om oppvarming for de få på første rad som gidder å komme på en søndag og høre på påstandene som renner ut av det som til nå har vært en stats lønnet trollmann?" Veit du, KRISTENDOMMEN overlever særs greitt dette! Det gjorde han i Sovjet kor han var totalforboden i kring 70 år, og etterpå vart funnen sterkare enn nokon gong, det gjer han i Kina, kor han blømer som aldri før etter 50 års forbod, det gjer han på Cuba, kor han og er forboden, det gjer han i Saudi-Arabia, kor det å vera kristen vert straffa med dauden. Kvifor i verda skulle han då ikkje overleva i Noreg, kor det er religionsfridom? Kristendommen trivst nemleg slett ikkje best i "store monumentale bygg", han trivst langt betre når situasjonen er "Ingen vakre kirker, intet tempel/men i stuene det trengsel var./Ingen ritualer, alt var enkelt,/men Guds Ånd var mektig åpenbar!". Kristendommen er merkjeleg på den måten at han - i motsett til trea i naturen - veks seg sterkast i iskald vintervind frå nord, og veiknar i kjærleg mild sumarbris frå sør! Derimot er det nok ein ikkje heilt liten fare for at namnekristendommen døyr av slikt. Kva otte har då truande for slikt? Dei seir berre då med Luther i den mest kjende salma hans: "Lat fara alt, la gå/dei kan 'kje meire få/Guds rike vårt skal vera!"

 

Kanskje ein og skulle hugsa: Det er ikkje dei NAMNEkristne som "plagar" folk slik TS vart grueleg fornærma for, i andre sin stad...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...