Jump to content

IHS

Medlemmer
 • Content Count

  12272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

IHS last won the day on June 16 2018

IHS had the most liked content!

Community Reputation

969 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du bare krysser Homo neanderthalensis med Homo floresiensis. Det er ingen forskjelle på kryssing av hunder og mennesker. Evolusjonsteorien er feil.
 2. Det der falt i fisk når de 1984 fant Turkana boy som levde for 1,6 millioner år siden. Gutten var 8 år gammel og 160 cm høy, fullvoksen 185 cm. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Turkana_Boy Når de så 2003 fant Flores man som levde for 50 tusen år siden og fullvoksen var 110 cm høy med mindre hjerne enn Homo habilis som levde for 2,3 millioner år siden, var det kjørt for de idiotiske rekkene av mennesker evolusjonsteoretikerne satt opp for å bevise sin teori. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homo_floresiensis https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homo_habilis Faktum er at det forholder seg med mennesker på samme måte som med hunder, de kan bli store, små, lange, korte, svarte, hvite, stygge, pene osv. når som helst og til alle tider. Evolusjonsteorien er feil. At små mennesker, med små hoder, stammer fra aper er like idiotisk som at små hunder med små hoder, stammer fra rotter ol.
 3. Det er nok ikke den samme skaperen som står bak alt.
 4. Jo, de kristne har Guds udødelige ånd. 1 Kor 3:16 «Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere» 1 Joh 4:1 «Mine kjære, tro ikke enhver ånd! Prøv åndene om de er av Gud! For det er gått mange falske profeter ut i verden» Når en kristen blir født på ny, blir han født av Gud, født av ånd. Han har da del i den første oppstandelsen, åndens oppstandelse. Åp 20:6 «Salig og hellig er den som får ta del i den første oppstandelsen. Over dem har den annen død ingen makt«
 5. Tull, dagens fugler stammer fra fugler som eksisterte før de store dinosaurene døde ut. Fugler som fks. denne høna The tiny fossil, nicknamed the "wonderchicken," includes a nearly complete skull hidden inside nondescript pieces of rock, and dates to more than 66 million years ago. I Japan fant de en fugl som eksisterte for 120 millioner år siden https://mainichi.jp/english/articles/20191115/p2a/00m/0na/016000c Dette tullet med at urfugler er dinosaurer fordi de har tenner er bare tull. Gåsa har tenner.
 6. Det hadde vært enda flere forskjeller om du hadde gjort det samme som er gjort med hunder for å frembringe alle mulig rare forskjeller. Ingen har sagt at bare størrelsen kan endres, tvertimot. Årsaken til at størrelsene ble nevnt, er den at evolusjonsteoretikerne forsøkte å bevise evelusjonsteorien ved å stille opp rekker av mennesker fra liten til stor. Selvsagt for at det minste mennesket liksom skulle stamme fra ape. Det blir like dumt som å si at det minste hunden i rekken stammer fra rotte. Evolusjonsteorien er feil.
 7. Darwin selv sammenlignet naturlig seleksjon med kunstig seleksjon (avl) Alle de forskjellige hundene du ser, har blitt til ved å krysse forskjellige hunder med hverandre en rekke ganger (kunstig seleksjon) Hadde man tatt de samme hundene man begynte med å lot dem krysse seg fritt i et uendelig antal år (naturlig seleksjon) hadde igjen alle.de samme hunderasene blitt til. I ditt eksempel var ikke dette mulig, fordi du kun lot dem krysse seg med hverandre, noen år.
 8. Det er mye of topic i dine innlegg Dart. Du kan skrive om hva du vil i hundre vis av forskjellige tråder på diskusjon.no I denne tråden er emnet evolusjon kontra kreasjonisme. Alle har fått med seg at verdens ende er på gang, men det er ikke tema i denne tråden.
 9. Nei, det er bare du som har vanskelig for å ta inn fakta fra virkeligheten, fordi evolusjonsteorien sa noe annet. Du vet like godt som alle andre at evolusjonsteorien hevdet at alle de forskjellige menneske (Homo) variantene var arter og at de ble stilt opp i en rekke fra liten til stor, som et bevis på evolusjonsteorien. Nå forstår du, men vil ikke innrømme, at å gjøre det, er like meningsløst som å hevde at alle de forskjellige hunde (Canis) variantene, er arter og så stille dem opp i en rekke fra liten til stor, som et bevis på at evolusjonsteorien er riktig. Ikke alle lar seg lure av evolusjonsteoretikere
 10. Ja, du kunne ha gjort akkurat det samme med mennesker som du kan med hunder.
 11. Og dette er det samme som dette. Skulle ikke være så vanskelig å forstå. Du vet like godt som alle andre hva evolusjonsteorien påstod om alle de forskjellige menneskene og det var feil.
 12. Nei, dette er det samme som dette. Evolusjonsteorien er feil.
 13. Nå later du som du ikke skjønner sammenligningen. Darwin selv sammenlignet naturlig utvalg med kunstig utvalg. Kunstig utvalg er bare naturlig utvalg i hurtigfilm (fast forward) Det hadde også latt seg gjøre å kunstig krysse frem alle mulige menneske varianter med Homo habilis som utgangspunkt i løpet av hundre år. Homo heidelbergensis Homo habilis Homo ergaster Homo floresiensis Homo erectus Homo neanderthalensis Homo rhodesiensis Homo sapiens Homo antecessor Homo rudolfensis Homo soloensis
 14. Poenget med rekken hunder er flere ting. 1. Vise at evolusjonsteoretikernes rekker av dyr og menneske som gradvis utviklere seg er bare tull. Alle dyr og mennesker har iboende den egenskapen at de kan bli små og store. 2. Vise at en hund bare blir en hund samme hvor mye du prøver å få den til å bli noe annet 3. Vise hva som skjer dersom du lar hundene pare seg fritt i naturen (naturlig seleksjon) en milliard år.
 15. Så du mener at et dyr som ikke var bjørn kunne bli til bjørn. Men at bjørn ikke kan bli til noe annet en bjørn. Evolusjonsteorien er bare noe som kunne skje i en fjern fortid men ikke nå og i fremtiden ?
×
×
 • Create New...