Jump to content

IHS

Medlemmer
 • Content Count

  12791
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

IHS last won the day on June 16 2018

IHS had the most liked content!

Community Reputation

899 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paulus skrev om hva dette måltidet er, i sitt brev til korinterne ca år 53 e.Kr Hvorfor skulle han gjøre det, hvis måltidet aldri hadde funnet sted ?
 2. Hvis du tar utgangspunkt i nattverdsmåltidet, dagens kristne har, og spoler filmen bakover. Ender du opp ved Herrens bord i Guds rike (himmelriket) på jorden. Dagens måltid er en fortsettelse av det opprinelige måltidet på jorden, serveringen er ikke slutt. Luk 22:29 "nå overdrar jeg riket til dere, slik som min Far har overdratt det til meg, for at dere skal spise og drikke ved mitt bord i mitt rike" Akkurat som han matet de fem tusen, mater han alle verdens nasjoner.
 3. Nei, det skjedde år 33 e.Kr Joh 12:31 "Nå felles dommen over denne verden, nå skal denne verdens fyrste kastes ut." Matt 28:18 "Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden."
 4. Vel, eksistensen av Herrens bord og Herrens måltid på jorden i snart to tusen år. Trenger vel ingen ytterligere dokumentasjon eller bevis. Å starte Guds rike på nytt, to tusen år senere, blir bare tull.
 5. Tull, han grunnla Guds rike (himmelriket) på jorden år 33 e.Kr Dette er Guds rike Luk 13:29 "Fra øst og vest og fra nord og sør skal mennesker komme og sitte til bords i Guds rike." Luk 22:29 "dere skal spise og drikke ved mitt bord i mitt rike"
 6. STORE NORSKE LEKSIKON: "Rett etter 1914 gjennomlevde trossamfunnet en krise. Mange trakk seg ut da det ikke fant sted noen synlig gjenkomst"
 7. Kan sikkert finne flere om jeg leter men til påstanden at alle trossamfun tror på et helvete så da tar dte bare et for å motbevise påstanden. Adventistene og Jehovas vitner har mange likheter fordi begge grupper er en konsekvens av at Jesus ikke kom i oktober 1844, som så ble flyttet til oktober 1874 og senere oktober 1914 https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Disappointment
 8. Det nærmeste man kommer "sjumilsstøvler" hos Asbjørnsen & Moe er "vi har et par gamle støvler her, som du kan ta femten fjerdinger i hvert steg med" i eventyret Soria Moria slott. Sjumilsstøvler finner man i Charles Perrault eventyr https://en.wikipedia.org/wiki/Seven-league_boots
 9. Nei, hverken skjøgen Babylon eller bruden Jerusalem er en fysisk by "som glitret av gull og edelstener og perler" "skjøgen" og "bruden" er metaforer for to samfunn. Det ene samfunnet er knyttet til jordens konger, mens det andre samfunnet er knyttet til den himmelske kongen.
 10. Nei, hun var det troløse Israel, mens "bruden" er det nye Israel Jer 3:6 "Har du sett hva den frafalne Israel har gjort? Hun gikk opp på hver høy haug og inn under hvert frodig tre og drev hor der. Jeg tenkte: «Når hun har drevet på med alt dette en stund, vil hun vende tilbake til meg.» Men hun vendte ikke tilbake." For "bruden" (det nye Israel) var det bare en konge, Jesus. Mens "skjøgen" hadde mange konger.
 11. Nei, "skjøgen" var det jødiske presteskapet som gikk under i det første århundre da det kristne presteskapet ("bruden") tok over styringen i Guds rike. Luk 22:29 "nå overdrar jeg riket til dere, slik som min Far har overdratt det til meg, for at dere skal spise og drikke ved mitt bord i mitt rike og sitte på troner" Matt 8:11 "Men rikets barn skal kastes ut i mørket utenfor, der de gråter og skjærer tenner" Egentlig var Guds rike tiltenkte det jødiske presteskapet og det jødiske folket. Men de hadde sine egene konger og avviste den nye kongen Jesus. Joh 19:14 "Pilatus sier da til jødene: «Se, her er kongen deres!» Men de ropte: «Bort med ham, bort med ham! Korsfest ham!» «Skal jeg korsfeste kongen deres?» spurte Pilatus. «Vi har ingen annen konge enn keiseren», sa overprestene."
 12. Det forklarer en hel del. Jehovas vitner er ikke kristne, de hater kristne.
 13. Siden Gud ikke ser og hører alt, så vet han heller ikke alt. Så enkelt er det.
×
×
 • Create New...