Gå til innhold

Regjeringskvartalet rammet av bombe, AUF-leir på Utøya angrepet av våpenmann.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Muslimer har ikke evnen til å gjennomføre slike synkroniserte angrep i Norge. Dette oser av norske myndigheter. Det vi ser nå er selve grunnen til at porten har stått vidåpen såpass lenge som den har gjort, nå har innvandrere i Norge utspilt sin reelle rolle, nå blir de tømt i sluken som gammel suppe og man har en i myndighetenes øyne legitim årsak til å starte en enda mere massiv overvåkning av Norske borgere. Dere trodde kanskje at dette sluttet med DLD, men DLD var bare starten.

 

Terrorangrepene i New York, London og Madrid har for lengst blitt avslørt som såkalte false-flag operasjoner og jeg må si jeg blir meget forundret om vårt eget lille 9/11 skulle avvike fra dette mønsteret.

 

Så vi vil med andre ord som følge av dette måtte innskrenke våre friheter samtidig som sosialistenes posisjoner blir ytterligere befestet og krigen i midt-østen forlenget.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du får hate de som har fått meg til å tenke slik da, og tenke igjennom hva du har tenkt til å gjøre med dette.

 

jeg har aldrig sagt at jeg liker Terrorister. men jeg sier jeg liker mange muslimer, liker kristne også egentlig liker jeg alle menneskeetyper vi er like uansett invendig! kansje ikke i tankegang men.... men som sagt jeg hater terrorister... men du på din side hater jo alle muslimer...... ser du forskjelden her? om dette hadde vist seg å vere en jøde da hva skulle du sagt da.. eller en einstøing fra yttre enebakk... skriv at du hater terrorister så mye du vil men dra for faen ikke min familie inn i dette selv om terroristen er en muslim så representeerer han vekl for faen ikke meg å min familie.. og med tanke på det, representerer din tankegang hele din familie eller bare deg? ver ærlig nå! kom ikke her å men at min familie som er muslimer er terrorister du det er helt på jordet!

Endret av Runar
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Som Ane Sydnes Egeland sa

1. Tankene går til de som er rammet.

2. Vi slår ring om rettsstaten og menneskerettighetene. Nå må vi vise hvilke verdier vi står for.

3. Vi er ikke redde!

Så sant kan det sies.

 

Alt for Norge. Alt for det norske demokrati og den norske rettsstat.

 

Dette er en perfekt anledning til å vise verden hvordan man SKAL gjøre det, altså det motsatte som USA gjorde.

 

USA ville ha gått inn i Irak og afrganistan uansett. Dei måtte gjør slutt på terrorvelde til Saddam Hussein og redselsstaten taliban hadde skapt i Afganistan destabiliserte heile området.

 

Å? De måtte? Hvorfor det? De har ennå ikke gjort noe med Kinas menneskerettighetsbrudd, Saudi-Arabias, Russlands, for ikke å snakke om sine egne menneskerettighetsbrudd! De VILLE!

 

Enkelte menneskerettighetsbrudd kan bli løst poltisk og enkelte kan ikkje. Nokon er til og med nødvendige for fleirtallet sit beste. Det var heller ikkje snakk om menneskerettighetsbrudd, det var snakk om ein trussel desse landa utgjorde mot resten av verden, spesielt handlesrutene mellom USA og Saudi-arabia.

Lenke til kommentar

Hvorfor snakker folk om norske muslimer? Hvor mange europide nordmenn er muslimer?

 

Hvorfor diskuterer vi folkegrupper i det hele tatt?

 

Dersom Norge hadde hatt en nasjonalistisk anti-globalistis uavhengig regjering, hadde vi ikke hatt denne innvandringen og heller ikke vært involvert i utenlandske militæroperasjoner slik vi er nå. Terror angrepet er som forventet ettersom landssvikerne bomber uskyldige barn i Afghanistan og Libya, i demokratiets navn.

 

Norge for nordmenn.

 

Dersom, hvis, if, so.

Alle hater noen for noe, Norge ville blitt rammet av noen før eller senere.

Da er det bedre at vi blir rammet for "riktige" verdier i stedet for de som jeg føler bryter med menneskenes rettigheter.

Lenke til kommentar

Andre som merker at nettet generelt er tregere?

 

Det er nok en ekstrem økning i nettrafikken både innenlands og ut av landet for øyeblikket. og telefoni går over det samme grunn-nettverket som datatrafikk så det er nok varmt og godt i de fleste knutepunkt for infrastruktur i landet atm

Lenke til kommentar

Hvis beredskapstroppen til politiet er der nå, så går det vel ikke lang tid før terroristen er skutt og uskadeliggjort.

De er vistnok der nå, de går vist over hele øya, regner med at det blir 3 raske og slutt på skytingen :)

 

får håpe de er litt fornuftige å har på seg et farget bånd, el for å skille dem ut fra den politikledde gjærningsmannen da... Ellers kan ha jo bare blande seg inn blandt dem. eller hvis det bare er insatsstyrken som er der blir det noe annet.

Er nok bare innsatsstyrken får jeg håpe, ellers har vel forhåpentligvis resten av politiet fått beskjed om hva de skal gjøre når de tar over...

 

Tipper DELTA ikke skyter alt som ser ut som politi på øya.

Lenke til kommentar

Vel.. da sitter jeg her å gråter for alle døde og for min egen framtid. Jeg er en muslims jente som går med hijab, og slet allerede med blikking på gata før det her, vil ikke tenke på alt hatet jeg kommer til å oppleve etter dette.. Ingen muslim tjener på dette, virkelig. Det her ødelegger livene våres enda mer. Min far får ikke jobb fordi han er muslim. Etter dette kan vi bare gi opp....

 

..eller du kan ta til fornuften og innse at steinalderen er over; religion er irrelevant og har i det store og det hele, eller totalt sett, kun ført elendighet med seg. Bare se deg rundt.

 

 

 

Jeg kommer aldri til å si noe stygt om deg eller din livsstil, for jeg respekterer mennesker og at man velger å leve det livet man vil. Vær så snill å la meg leve mitt liv uten å slenge dritt..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dersom, hvis, if, so.

Alle hater noen for noe, Norge ville blitt rammet av noen før eller senere.

Da er det bedre at vi blir rammet for "riktige" verdier i stedet for de som jeg føler bryter med menneskenes rettigheter.

 

Ikke narr meg til å le. De riktige verdier er å bry seg om sitt eget folk!

 

Makan!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor blir mine innlegg slettet? Er det ikke ytringsfrihet her på dette sosialistiske forumet?

 

du spyr ut innlegg som ikke er passende i en diskusjon rundt en pågående krise og dette ser mange på (inkludert meg) som respektløst.

mange er døde og skadde og alt du bryr deg om er å spy ut usaklig politisk propaganda.

 

EDIT: Leif var innom

Endret av weebl
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...