Gå til innhold

Tøff kamp om mobilkundene i juni


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

<flisespikkeri>

 

HTCs nye Sensation dukker opp i butikkhyllene 6. juni. Denne har en 4,3 tommers trykkskjerm med en oppløsning på ikke mindre enn 540 x 960 piksler.

 

Den har vel strengt tatt ein berøringsfølsom skjerm. Trykkskjerm er ein anna teknologi ;)

 

 

</flisespikkeri>

 

Vi har pleid å skille mellom "trykkfølsom" (resistiv) og "berøringsfølsom" (kapasitiv), mens vi har brukt "trykkskjerm" som fellesbetegnelse. De første beskriver hva skjermen reagerer på (trykk eller berøring), mens "trykkskjerm" beskriver at man trykker på skjermen i stedet for tastene. Det har vært våre retningslinjer iallfall :)

Lenke til kommentar
HTC

Sensation...Grafikkbrikken er en Adreno 220 GPU.

Spesifikasjonene i seg selv er ingen sensasjon, men både prosessorkraft og skjermoppløsning er helt i toppsjiktet, og det er liten tvil om at Sensation konkurrerer i mobiltoppen.

 

At den har en Adreno 220 GPU er jo en av de største nyhetene med denne mobilen. Den er ca 3-4x raskere enn Adreno 205 GPU.

Adreno 220 benchmark

Lenke til kommentar

Xperia Pro er forsinket til høsten. Vi har ikke fått informasjon om hvorfor. Det viser seg forøvrig at også Xperia Neo er forsinket til juli måned.

 

La oss håpe det er fordi Sony Ericsson har skjønt hvor utrolig idiotisk det er å bruke like vass hardware i sine nye mobiler som konkurrentene brukte for et år siden. Se å få minne og prosessor opp på Galaxy S II-nivå, Sony Ericsson!!! :thumbup:

 

 

Audun

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...