Jump to content

samobil

Medlemmer
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

samobil last won the day on October 23 2018

samobil had the most liked content!

Community Reputation

269 :)
 1. Det er da som forventet av et budget kort det, med noe ny funksjonalitet fra tensor cores. Problemet er heller at det ikke er spesielt "budget"...
 2. 3070 Vision OC fra komplett ble pakket og sendt i dag så noen kort har de fått, men alt går nok til utestående ordre
 3. Hvordan floppet 5000 serien når nvidia ble tvunget til å komme ut med "super" kortene for å konkurrere? Selv da ga 5700xt mer verdi enn 2070 super i en del spill.
 4. Er ikke så rart, de selger vel PS5 med smal margin om ikke underskudd så dette er det de tjener på.
 5. Det er sant at de fleste selskaper gjør dette enkelt og greit pga PR og at de åpenbart ikke bryr seg veldig som et selskap. Activision Blizzard er vel en an de mest åpenbare drittsekkene med tanke på hvordan de oppførte seg rundt Hong Kong opptøyene. Når det er sagt så tror jeg nok CDPR står litt spesielt ut med tanke på at spillet deres omhandler nettopp temaer som diskuteres nå. Dermed ser de vel selv at det blir litt usmaklig å vise det for underholdning nå.
 6. XM1 har nettopp kommet i en ny versjon med paracord kabel, bedre føtter, enda bedre belegg og også i hvit farge.
 7. Tull å si at a13 er den raskeste av dem alle før man har grundige tester av den opp mot andre, og ikke bare syntetiske. A12 er allerede den raskeste i følge alle tester, regner med at A13 ikke kommer til å være noe tregere i så fall...
 8. Veldig godt eksempel. Forestill deg at du skal i klesbutikken og du ser en ekstremt kul t-skjorte. Deretter spør du hvor mye den koster, men de ansatte sier at du først må kjøpe 24 t-skjorter for å få lov til å kjøpe den du har lyst på Eller at du heller bare kan vente til de får en kulere skjorte i butikken, som da er gratis, og du får om du venter i noen timer. Du mener du kan vente i butikken i mange timer for kun å få en 50/50 sjanse til å få en av de samme 24 skjortene eller en cd-plate med en enkel sang.
 9. I nesten alle andre tester på nettet er 5700xt i gjennomsnitt raskere enn 2070 og veldig nære om ikke raskere i få titler enn 2070 super. Har merket at Tek ser alltid ut til å få dårligere resultater for AMD kort enn andre anmeldere. Uansett kommer ytelsen til å bli mye bedre med ordentlige kjølere fra tredjeparter.
 10. https://www.youtube.com/watch?v=rz47WqRDDK4&t=0s hmm... Verdt å merke at de HU er ikke de eneste med desidert mer positive anmeldelser enn GN. Derimot kommer garantert AIB kort til å yte mye bedre uansett, man må bare smøre seg med litt med tålmodighet til august når de tydeligvis skal lanseres.
 11. Sikkert skrivebom, men likevell 3800X er 8 kjernen, 3900X er 12 kjernen. For gaming er det lite vits med mer enn 8 kjerner og regner med at det hovedkortet tåler det med mindre man planlegger å en heftig overclock.
 12. Du skulle tro at en "AMD fanboy" ville brukt hverken Intel eller NVIDIA, men det skal vel ikke mer til enn å påpeke en dobbeltmoral for å være fanboy nå.
 13. Så i følge kommentarene her betyr det at bare fordi en ny generasjon av produkter kommer etterhvert er "eldre" produkter plutselig helt ubrukelig. AMD skal ikke engang få lov til å gjøre noe spesielt på 50 års dagen sin fordi de ikke har noe helt banebrytende å vise, at det går ann. Lurer på hva dere da mener om intel som har sattt å pusset på den samme 14nm arkitekturen sin de siste årene. For å ikke engang nevne at intel gjorde bokstavelig talt akkurat det samme i fjor, var vel like meningsløst da og eller? Også verdt å nevne at intel har vært mye mer utsatt for både spectre og meltdown, men det gjorde da ikke intel CPU'er mindre ettertraktet.
 14. 2015 pro modellen bruker ikke butterfly-switcher og er del av den gamle generasjonen macbooker med det gamle og gode tastaturet før de fikk redesign i 2016... Så, nei, ikke rart du ikke har hatt problemer.
×
×
 • Create New...