Jump to content

Displayname

Medlemmer
 • Content Count

  1208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

961 :)
 1. Har Facebook laget en app til WP overhode? Trodde det var MS som hadde stått for den.
 2. Det mest spennende med maskinen synes jeg er satsingen på USB C. Er på mange måter glad for at Apple er akkurat slik som Apple er, for det gjør det mulig for dem å satse hardt på og drive frem ny teknologi. Ikke alltid den teknologien man skulle ønske, men i tilfelle med USB C, så er jeg glad for at de går så sterkt ut. Forestilte meg at vi i åresvis måtte leve med ulike USB-kontakter i maskinene våre (noe vi som foretrekker PC-er trolig må uansett), men her er i hvert fall ett selskap som tør å satse fullt og holdent på kun USB C. EDIT: Er for øvrig imponert av produktet på andre måter også, men det blir nok ingen Mac-noe på meg med det første, så USBen var det mest spennende for meg. Misunner dog dem som trives i Apple-universet.
 3. Tja, jeg tenker det handler om at samtlige TV- og mobilprodusenter reklamerer/informerer/skryter av oppløsningen på skjermene sine, mens man sjeldent ser musikkreklame hvor de skryter av bitraten. Jeg tviler derimot ikke på at mannen i gaten hadde kastet seg like hodeløst på den bølgen også, dersom de bare ble informert om at det fantes noe slikt som bitrate. Personlig synes jeg det er såpass vanskelig å se forskjell på Full HD og 4K at jeg ikke bryr meg med å oppgradere TV-en med det første. Det samme gjelder dog også når det gjelder å høre forskjell på 128 kbps og mindre komprimerte lydfiler.
 4. Med en ny sjef i førerstolen hos Microsoft, og med et nytt operativsystem på vei, så synes jeg det er noe tidlig å spå WPs død i mobilmarkedet. Microsoft har en enorm utfordring foran seg dersom de ønsker å kapre noe som kan minne og betydelige markedsandeler, men jeg liker å tro at de kan klare det.
 5. Jeg var mest spent på om den ville ha den nye USB-C, men det ser ikke slik ut(?).
 6. Hvordan er det logisk sammenheng mellom at man får en splitter ny batteripakki som "har en viss verdi", og at man må tilbake for å hente sin gamle batteripakke igjen? Den nye batteripakke har ingen verdi for bileieren dersom den kun er på utlån.
 7. Interessant å høre andres opplevelse av WP. Virker som om du er mest plaget av dårlige apps, og ikke OSet i seg selv. Det er du for øvrig ikke alene om. Irriterte meg nok over Skandiabanken til at jeg begynte å bruke DNB i stedet (var riktignok kunde der allerede). Hva skal man egentlig med Shazam på WP? Jeg brukte programmet på iPhone, men opplever at WP sin innebygde musikkgjenkjenner er like god og direkte knyttet til musikksjappen til Microsoft.
 8. Det er en liten skriveleif i artikkelen. Maskinen heter "Gost Gunner" og ikke "Ghost Runner". Av videoen får jeg inntrykk av at Wilson liker å provosere dem som er uenig med ham, det er kanskje litt spesielt synes jeg.
 9. Når kan man forvente at den nye USB-standarden kommer på laptopper som denne?
 10. Tja, det største problemet på min newsfeed er venner som deltar i sånne lik-og-del-denne-med-alle-du-kjenner-og-du-er-med-i-trekningen-av-en-bil. Vanskelig å sortere bort. De som gjør slikt hyppig ignorerer eller sletter jeg, men jeg har inntrykk av at nesten samtlige deler en sånn sak en gang i blant, og det er ganske irriterende.
 11. Kan ikke forstå dette kjøret etter å putte solsceller på alt mulig. Er det et sted jeg prøver å ikke bruke telefonen min, så er det i direkte sollys.
 12. Synes nå TEK har usedvanlig mange gode ord om WP sånn generelt sett. Jeg har hatt flere WPer etter hvert, nå 930, og jeg har ikke noen problemer med å støtte overskriften til denne artikkelen. Jeg hadde iPhone i flere år, og App Store hadde tilsynelatende langt flere kvalitetsapper. Det kan være at de bare var flinkere til å promotere gode apper enn Windows, men resultatet er uansett at Windows Store fremstår som ganske kjip i forhold. For meg har WP andre sider som derimot gjør opp for apputvalget.
 13. Har brukt 930 noen uker nå, husker ikke helt når den kom i salg, og må si meg veldig fornøyd. Er enig med alt som står i anmeldelsen. Det eneste jeg har å putte fingeren på er utformingen. Dette er selvsagt smak og behag, men jeg synes fem tommer er litt i meste laget, og den trådløse ladingen kunne de ha spart seg for og heller gjort den tynnere. Telefonen er lekker å se på, men den er ganske stor og tung. Personlig bærer jeg den for det meste i hånden fremfor i bukselommen. Jevnt over en kjempetelefon som jeg absolutt vil anbefale.
×
×
 • Create New...