Jump to content

Displayname

Medlemmer
 • Content Count

  1208
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Displayname

 1. Har Facebook laget en app til WP overhode? Trodde det var MS som hadde stått for den.
 2. Det mest spennende med maskinen synes jeg er satsingen på USB C. Er på mange måter glad for at Apple er akkurat slik som Apple er, for det gjør det mulig for dem å satse hardt på og drive frem ny teknologi. Ikke alltid den teknologien man skulle ønske, men i tilfelle med USB C, så er jeg glad for at de går så sterkt ut. Forestilte meg at vi i åresvis måtte leve med ulike USB-kontakter i maskinene våre (noe vi som foretrekker PC-er trolig må uansett), men her er i hvert fall ett selskap som tør å satse fullt og holdent på kun USB C. EDIT: Er for øvrig imponert av produktet på andre måter også, men det blir nok ingen Mac-noe på meg med det første, så USBen var det mest spennende for meg. Misunner dog dem som trives i Apple-universet.
 3. Tja, jeg tenker det handler om at samtlige TV- og mobilprodusenter reklamerer/informerer/skryter av oppløsningen på skjermene sine, mens man sjeldent ser musikkreklame hvor de skryter av bitraten. Jeg tviler derimot ikke på at mannen i gaten hadde kastet seg like hodeløst på den bølgen også, dersom de bare ble informert om at det fantes noe slikt som bitrate. Personlig synes jeg det er såpass vanskelig å se forskjell på Full HD og 4K at jeg ikke bryr meg med å oppgradere TV-en med det første. Det samme gjelder dog også når det gjelder å høre forskjell på 128 kbps og mindre komprimerte lydfiler.
 4. Med en ny sjef i førerstolen hos Microsoft, og med et nytt operativsystem på vei, så synes jeg det er noe tidlig å spå WPs død i mobilmarkedet. Microsoft har en enorm utfordring foran seg dersom de ønsker å kapre noe som kan minne og betydelige markedsandeler, men jeg liker å tro at de kan klare det.
 5. Jeg var mest spent på om den ville ha den nye USB-C, men det ser ikke slik ut(?).
 6. Hvordan er det logisk sammenheng mellom at man får en splitter ny batteripakki som "har en viss verdi", og at man må tilbake for å hente sin gamle batteripakke igjen? Den nye batteripakke har ingen verdi for bileieren dersom den kun er på utlån.
 7. Interessant å høre andres opplevelse av WP. Virker som om du er mest plaget av dårlige apps, og ikke OSet i seg selv. Det er du for øvrig ikke alene om. Irriterte meg nok over Skandiabanken til at jeg begynte å bruke DNB i stedet (var riktignok kunde der allerede). Hva skal man egentlig med Shazam på WP? Jeg brukte programmet på iPhone, men opplever at WP sin innebygde musikkgjenkjenner er like god og direkte knyttet til musikksjappen til Microsoft.
 8. Det er en liten skriveleif i artikkelen. Maskinen heter "Gost Gunner" og ikke "Ghost Runner". Av videoen får jeg inntrykk av at Wilson liker å provosere dem som er uenig med ham, det er kanskje litt spesielt synes jeg.
 9. Når kan man forvente at den nye USB-standarden kommer på laptopper som denne?
 10. Tja, det største problemet på min newsfeed er venner som deltar i sånne lik-og-del-denne-med-alle-du-kjenner-og-du-er-med-i-trekningen-av-en-bil. Vanskelig å sortere bort. De som gjør slikt hyppig ignorerer eller sletter jeg, men jeg har inntrykk av at nesten samtlige deler en sånn sak en gang i blant, og det er ganske irriterende.
 11. Kan ikke forstå dette kjøret etter å putte solsceller på alt mulig. Er det et sted jeg prøver å ikke bruke telefonen min, så er det i direkte sollys.
 12. Synes nå TEK har usedvanlig mange gode ord om WP sånn generelt sett. Jeg har hatt flere WPer etter hvert, nå 930, og jeg har ikke noen problemer med å støtte overskriften til denne artikkelen. Jeg hadde iPhone i flere år, og App Store hadde tilsynelatende langt flere kvalitetsapper. Det kan være at de bare var flinkere til å promotere gode apper enn Windows, men resultatet er uansett at Windows Store fremstår som ganske kjip i forhold. For meg har WP andre sider som derimot gjør opp for apputvalget.
 13. Har brukt 930 noen uker nå, husker ikke helt når den kom i salg, og må si meg veldig fornøyd. Er enig med alt som står i anmeldelsen. Det eneste jeg har å putte fingeren på er utformingen. Dette er selvsagt smak og behag, men jeg synes fem tommer er litt i meste laget, og den trådløse ladingen kunne de ha spart seg for og heller gjort den tynnere. Telefonen er lekker å se på, men den er ganske stor og tung. Personlig bærer jeg den for det meste i hånden fremfor i bukselommen. Jevnt over en kjempetelefon som jeg absolutt vil anbefale.
 14. Kort liste over ting som er like rundt hjørnet: fusjon, flygende biler, kunstig intelligens og oculus rift.
 15. Vel, de skriver følgende nederst på siden, under alle tabellene: Note: W3Schools is a website for people with an interest for web technologies. These people are more interested in using alternative browsers than the average user. The average user tends to use the browser that comes preinstalled with their computer, and do not seek out other browser alternatives. Dette burde være klart nok, men "you can't trust this information!" øverst på siden hadde selvsagt vært bedre. Ah, den delen så jeg faktisk ikke. Det frifinner dem jo selvsagt til en viss grad, selv om jeg synes at det burde stå lengre oppe. Det gjør meg også litt nysgjerrig på hvem de tenker den statistikken skal være interessant for, når de erkjenner at det er et smalt utvalg.
 16. Godt poeng, kudos. Synes for øvrig at W3Schools kunne ha vært tydeligere på dette selv. Jeg ser de konkluderer med "We see that Google Chrome, Firefox, and Internet Explorer are the most used browsers today." på bakgrunn av deres egne logger. De går med andre ord selv i den samme fellen som hardware.no.
 17. Nå bare gjetter jeg, men det hadde ikke overrasket meg dersom pipen får en annen lyd dersom det er snakk om at Google skal sensurere søk på torrents og materiale beskyttet av copyright. Da er det nok plutselig Google sitt ansvar å fungere som datakontrollør. Igjen, nå bare gjetter jeg, men jeg hadde ikke vært det spor overrasket dersom de samme politikerne har to ulike holdninger når det gjelder personvern og artistvern.
 18. Enig. Ser for meg at det kan være litt kjedelig om alle robotene er type industriroboter som kun kan én ting.
 19. Adblock fungerer vel ikke på TEK sine sider uansett så vidt jeg husker. Når jeg besøker hardware.no hos mine foreldre, hvor jeg har installert adblocker, men ofte ikke logget inn, så får jeg ikke elst artiklene. Det er forsåvidt helt greit for meg enn så lenge de har et såpass rimelig tilbud på en reklamefri opplevelse. Jeg kunne nok ha tenkt meg å betale for reklamefri Facebook på samme måte, selv om jeg per i dag ikke ser noen reklamer pga. adblock.
 20. Med tanke på snoking fra reperasjonsfolk: hva med å kryptere bildene/filene man ikke ønsker at andre skal se? Bitlocker er jo f.eks så enkelt at hvermannsen burde klare å bruke det.
 21. Tåler kontakten dette? Jeg er forsiktig bare jeg stikker inn laderen om kvelden fordi jeg synes mikro-USB-kontakten er så flimsete - det hadde ikke falt meg inn å trykke på skjermen mens alt som holdt den var ladekontakten. Kanskje jeg er i overkant forsiktig med den?
 22. "Nettstedet ReCode melder nemlig nå at Intel har planer om å lansere intet mindre enn en fungerende robot du kan skrive ut på 3D-skriveren hjemme." =/= "I tillegg trenger du selvsagt også en god del andre deler for å få roboten til å fungere, og alle disse ekstradelene skal Intel selge i en egen pakke som vil koste rundt 1600 dollar for forbrukerversjonen." Så man skal kunne printe ut en fungerende robot, men du må kjøpe og få tilsendt alle delene som skal få den til å fungere? Høres ut som en gimmick. Jeg tviler på at det er særlig besparende å skulle printe ut armer og bein når man uansett må få tilsendt de virkelig dyre delene. Jeg tror den eneste grunnen til at de ikke bare selger roboten komplett, er fordi den hadde vært uinteressant hvis den ikke appellerte til 3D-printer-hypen som er i vinden nå om dagen.
 23. <whine> Hvorfor ligger det en test av en laptop som øverste sak på amobil.no? I det siste har jeg reagert på at mange artikler går igjen på TEK-nettverket. Jeg forstår at enkelte artikler kanskje faller naturlig inn under både hardware.no og amobil.no, men akkurat denne artikkelen synes jeg ikke har noe på amobil.no å gjøre overhode. At de samme artiklene går igjen på de ulike sidene, opplever jeg forøvrig som et forsøk på å gi leserne inntrykk av at TEK-nettverket produserer flere artikler enn de gjør. Hvis man vanligvis er innom flere av TEK sine sider, så blir dette en slags forsøpling; ellers interessante artikler presses vekk av artikler man allerede har lest på en av søstersidene. Personlig hadde jeg heller sett færre artikler, men at hver artikkel var unik for siden den ble lagt ut på. </whine>
×
×
 • Create New...