Jump to content

CrowJuice

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Ble disse testet med aptX? Jeg vil tippe BIT100 vil støtte aptX på android telefoner og lydbildet kan være annet hvis den ble testet med en iPhone.
 2. Jeg leste en studie som viste at kvinner med høyere mengde med testosteron enn kvinner flest var mer interessert i "gutte-ting". For meg virker det logisk siden mennesker er i stor grad styrt av følelser, og følelser er i stor grad styrt av hormoner. Siden menn og kvinner har vesentlig forskjell i hormonbalanse i kroppen som styrer kropps utvikling og følelser så virker det ganske logisk.
 3. Så bra! Eneste som mangler er å gi oss bedre kvalitet(høyere bitrate og oppløsning) på mobil.
 4. Virkelig? Samsung er verdens største mobilselskap, de er også et av de største selskapene i verden når det kommer til produksjon av batterier. Om de selv føler at det kreves lenger tid for å verifisere problemet og at de trenger lenger tid på seg for å garantere at problemet faktisk er fikset så må de jo bruke mer enn en uke på å "fikse" problemet. Samsung har bare seg selv å takke når de brukte 1-1,5 uke fra de tilbakekaller telefonene til de begynner å levere ut nye telefoner de "garanterer" at er fikset. Kan ikke fatte hvordan folk kan klare å forsvare en sånn praksis. Det at feil kan oppstå er en nå en ting, men at Samsung som selskap velger å ikke ta problemet på alvor og bare rusher ut "reparerte" telefoner i en fei er ene og alene deres eget ansvar. At de nå bruker en hel masse tid og ressurser på å kartlegge hva som gikk galt i etterkant er jo en selvfølge. De må jo nesten ta ting på største alvor når de klarer å drite seg ut to ganger på rappen på denne måten. Det er jo til Samsung egen interesse å kartlegge og finne ut hva i all verden som gikk galt så de kan forhindre at det skjer igjen. De har tapt nok ansikt som det er allerede, og de har jo ingenting å tape på å gjøre en gjennomført jobb nå i etterkant da noe annet ville vært fryktelig negativ PR for Samsung. Fra det jeg forsto så var det to forskjellige batteri feil. Første produsent hadde en type produksjonsfeil og den andre produsenten hadde en annen type produksjonsfeil. For meg virker det som maks uflaks påvirket av hastverk. "For the Samsung SDI batteries, Samsung's investigation determined that corner of the battery casing was too small, which resulted in the negative electrodes in the corner of the battery being bent...With the first recall underway, "Battery B"—which previous reports said was manufactured by ATL—was used in all the replacement Galaxy Note 7s. Battery B didn't have any of the Battery A defects; it had a defect all its own. When connecting the positive tab to the battery, "Manufacturer B's" welding process—which Exponent called "poorly controlled"—created high, sharp welding burrs." http://arstechnica.com/gadgets/2017/01/galaxy-note-7-investigation-blames-small-battery-cases-poor-welding/
 5. Lastet ned en 57min film(House of Cards første episode) på "høy" kvalitet og ble en nedlasting på skarve 187MB Labert kvalitet må jeg si.
 6. Må si Shield nettbrettet er en av de beste kjøpet jeg har gjort. Utrolig mye kraft for penga og slår flere high end nettbrett i spill ytelse. En ny utgave ville ha satt den øverst på tronen igjen. Veldig synd siden det er ingen andre som satser på spill fokusert nettbrett så bra som Nvidia.
 7. Jeg så en iPhone 4 med orginal iOS og den var lyn rask i forhold til min iPhone 4S med nyeste iOS. Her burde den ha beholdt den eldre iOS og heller ha hatt en google lignende Play Services oppgradering.
 8. For de som er interessert så er bildet fra Youtube filmen under. Veldig imponert over hvor lenge telefonen varer under vann. https://youtu.be/LGBKmIlk52Q
 9. Erkekonkurent til Apple er vel Samsung? Det er vel også Samsung som kom med helseappen som en del av mobilen før apple og google?
 10. Så Norge får exynos utgaven? Nice!! Bare synd den ikke kjører i AArch64 modus. Kan hende den ikke vil kjøre i Android L heller.
 11. Så nye trailer i 3D på kino. Ble VELDIG imponert av 3D effekten. ALT hadde veldig klart og tydelig dybde.
 12. ...Jeg liker også Space Empires-spillene, spesielt IV, men jeg lar ikke det styre forventningene mine når det kommer til andre strategispill satt til rommet. Jeg ser i dine tidligere kommentar at du sammenligner kampsystemet med Europa Universalis. Nå har jeg nettopp sett en video som forklarer systemet i Europa Universalis IV og jeg må si at det virket litt interessant. Jeg har for det meste erfaring med Civilation når det kommer til sånne type kampsystemer. Hvis det er like kompleks eller mer som i Europa Universali så vil jeg kanskje vurdere å prøve det
 13. Dynamisk kampsystem er veldig viktig for meg. Fra det du forteller meg så er dette spillet en 6-7/10 for meg. Space Empires V er det jeg liker av kampsystem. Både auto"resolve" og full taktisk. http://www.youtube.com/watch?v=I7ZJOXyKh9c
×
×
 • Create New...