Gå til innhold

Trailer: Modern Warfare 3 (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser det er mye negativitet mot MW3. :p

 

Personlig syns jeg det ser litt kult ut, med WW3 settingen. Men jeg håper ikke det blir bare fokus på en enkelt personer, som skal skyte 1500 terrorister i ett oppdrag. Det er kjedelig, syns jeg. Hadde håpet på mer fokus på selve krigføringen, men det blir nok ikke det...

Lenke til kommentar

Jeg syntes det ser fett ut!

MW3 skulle vel handle om han Ghost? Om hvordan han ble med, eller åssen det der var.

Melking? You don't like? Don't buy.

At ting skjer fort i krig, det er vel naturlig? Jeg tror ikke at folk kunne skrike "Hei, ro deg ned litt. Må bare reloade og bytte plaster!"

 

Jeg for min del gleder meg :)

Lenke til kommentar

At ting skjer fort i krig, det er vel naturlig? Jeg tror ikke at folk kunne skrike "Hei, ro deg ned litt. Må bare reloade og bytte plaster!"

 

Trur det skjer oftere med stilingskrig enn folk som løper som Rambo i gatene og plaffer folk ned som de var "Rambo Nukem".

Sjekk ut Band of Brothers, den er relativt korrekt når det gjelder kriging, det er ikke ofte det løper en spesiell fyr som knerter alt og alle.

Lenke til kommentar

Store slemme Russer, Nå kommer enkeltsoldaten fra USA og dreper deg i slowmotion før du rekker å nuke The United States!

 

Samme piss hele tia. Forventer haugevis av bugs også. Don't get me wrong. Har over 600 timer på Mw2. Black Ops kun 30 timer da det er noe av det kjedeligste spillet jeg noensinne har prøvd.

 

Men at de skal drive på med samme opplegg hele tia, med samme grafikkmotor og samme scenarioer. Jeg VEDDER på at det er sniperoppdrag,

oppdrag hvor du må drepe folk eller redde gisler i Slow-mo, Sitte på et kjøretøy hvor du må skyte folk som rømmer fra deg, eller som man selv rømmer fra, enten det er fra båt, bil eller helikopter(som man så i traileren)

samme 6 år gamle motor med DirectX9, drittunger som skriker i mikrofonen. Antakeligvis konsollifisert som f. Kanskje vi er heldige og får dedikerte servere?

Statiske effekter. (mens i BF3 kan alt bli sprengt i fillebiter)

 

Og nå sammenligner jeg litt med BF3, men det er fordi Mw3 er sterkt rusha og MÅ bli lansert på samme tidspunkt som BF3 pga ''konkurranse''.

Nei denne gangen hopper jeg over til BF3.

Endret av michael691
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...