Gå til innhold

Din pinligste opplevelse på trenigsstudioet


Anbefalte innlegg

Hvis dette emnet ikke passer inn her da er det bare til å flytte den! Var usikker på hvor jeg skulle plassere den.

____________________________

 

Tenkte det kunne være moro å dele hverandres flaueste opplevelser på treningsstudioer. Tittelen sier jo sitt :) Bare til å begynne å skrive !

 

Noe ut av det flausete jeg har opplevd var en dag da jeg jogget på tredemøllen.

Hadde jogget i ca. 30 min uten stopp og følte at jeg hadde skikkelig kontroll. Jeg slappet helt av og følte at jeg kunne nesten lukket øynene og bare jogget videre rett fram. Hadde en skikkelig stolthetsfølelse, siden jeg var den som hadde jogget lengst av alle sammen.

 

Så greide jeg plutselig å tråkke på kanten av tredemøllen og da datt jeg til høyre oppå tredemøllen etterfulgt av et høyt hyl. Med hodet og armene hengende ned så jeg meg forsiktig rundt og så at alle så på meg. Var heldigvis en gentleman som kom å hjalp med å slå av tredemøllen slik at jeg fikk kommet meg på beina igjen. Fra full kontroll til null kontroll!

 

Det andre flaue som jeg kommer på var da jeg skulle ta solarium (de har flere solsenger på treningssenteret). Jeg hadde akkuat puttet på penger på automaten og holdt på å kle av meg. Så var det noen som brått åpnet døren og utenfor stod det en mann godt rundt i 50-årene. Der stod jeg halvnaken med kun en liten stringtruse på meg. Jeg kvapp så utrolig mye at jeg snudde meg raskt med ryggen til (noe jeg egentlig ikke skjønner hvorfor jeg gjorde). Det verste var at mannen stod der i et par sekunder til. Han kunne jo ha lukket døren med en gang, men neida.

Har sett den samme mannen på senteret et par ganger og hver gang jeg ser ham da tenker jeg på at han har sett så og si hver eneste del av kroppen min. Hver gang jeg jogger o.l da skal han ta å begynne å sykle bak meg, noe som faktisk skremmer meg litt..

Endret av Diferencia
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, huff! Hadde vært enda verre hvis stangen hadde falt på noen :D

 

I dag på treningen skulle jeg ta nedtrekk (første gangen min! :new_woot: ) og greide å bomme på setet da jeg skulle sitte meg ned. Så jeg havnet rett på gulvet :blush:

Endret av Diferencia
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen hadde satt fra seg stangen til benkstativet på nederste hakk av de to hakkene, noe som gjorde at når jeg la meg ned var benken lavere enn jeg trodde og smalt hodet ganske hardt i. Prøvde å late som ingenting, men.. :whistle:

 

Jeg vet jeg ikke burde synes det er pinlig, men det er litt småflaut å bli spottet av en jente på rundt 155/45kg når jeg selv er 183/90kg.

F. eks i benk når man har spotter, holder det ofte at personen som spotter klarer å løfte noen få kilo, så klarer man selv resten. Så ikke noe å tenke på. :)

Lenke til kommentar

F. eks i benk når man har spotter, holder det ofte at personen som spotter klarer å løfte noen få kilo, så klarer man selv resten. Så ikke noe å tenke på. :)

i know, men det ser jo litt pussig ut, men jeg er jo forsåvidt vant til det. Eks-kona mi er 149/53kg og hun løfter omtrentlig likt som meg, ikke det at det er så alt for mye, men nok til at mange av guttene på senteret må nedjustere til de skal bruke samme stasjon etter henne :whistle:

Lenke til kommentar

Hehe dette var for noen år siden. Jeg å noen kamerater drev og trente, men så kom pilates gruppen,hun som ledet piltes gruppen var ei hot svensk blondine. Vi ble bedt om å gå til det andre rommet, som vi gjorde. Der begynte vi å prate slibrig om svensken, jeg klarer da å utbryte: Hvis hun er med på pilates så joiner jeg å, å da svarer kompisen min ja begynn med pilates Mr.Duklain. Deretter trener vi litt til men så plutselig kommer vi på at vi har glemt noe i rommet pilates folkene er i. Så vi går inn og spør pent om vi kan hente det, greit sier de, men akuratt i det jeg skal ta opp det vi glemte utbryter svensken: Jaså Mr.Duklain du vil børja med pilates? Var passe flau da :roll:, å kompisene mine likeså :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-211409

Skulle gå av tredemølle som var nesten stoppet, snudde meg rundt for å rulle elegant av enden. Gikk noe så salig på trynet, falt bakover på båndet og ble rullet av. Heldigvis bare en annen som jogget i nærheten. :)

Haha, mulig det var deg jeg så en gang. Skimtet en mann gjennom noen hull i veggen på treningssenteret jeg tok prøvetime på. Nautilus, sentralbadet, Bergen?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...