Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er the biggest fire? Har ikke hørt noe om det i serien?

 

Mance (King behind The Wall) sier at han skal "light the biggest fire the north has ever seen", som et signal for at de er klare til å angripe The Wall.

 

edit: for treg der, men er som rampage linker til over fra tidlig i sesong 3.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Noe jeg har tenkt på når jeg har sett HBO sin video om selve fighten: https://www.youtube.com/watch?v=Wasxw0n0MNI

 

Flere ganger slår The Mountain på trebiten av spydet til Oberyn. Burde ikke det bare ha knekt gang på gang? Vet at den gjorde det en gang, men kraften fra det enorme sverdet til Mountain burde jo gjort dette egentlig hver eneste gang.

har vel med vinkelen sverdet treffer å gjøre, og sikkert en rimelig sterk tresort

Lenke til kommentar

 

 

I en verden der drager lever, skyggemonstre blir født ut av gærne damer og døde mennesker blir vekket til live av monstre fra nord kan jeg leve med at en urealistisk svær og sterk mann kan knuse skallen til en relativt liten mann. Men interessant og morsomt at de lager en slik sak.

 

 

Unnskyld, men jeg hater dette argumentet og ser det blir brukt gang på gang hver gang noen sier noe i mot fantasiunivers ol. Skal være enig i at aftenposten artikkelen er litt overdrevet pirkete, interessant lesing så klart, og de har jo rett, men som deg ble jeg ikke plaget av urealismen i scenen når jeg så det.

 

Likevel; det at det finnes drager, demoner, kjemper og all slags fantasiskapninger er ikke noe motargument for at man ikke skal få lov til å klage på urealistiske hendelser i et univers som allerede har etablert at det følger de samme fysiske lovene som oss, og at det først og fremst består av vanlige, dødelige mennesker. Alle fantasiunivers må ha visse grunnpilarer, det må være noen grunnleggende regler som man kan bygge all fantasien på. Det kan så klart dukke opp nye hendelser, som en fyr som er sterk nok til å knuse skaller med hendene sine, det kan jeg kjøpe i GoT universet.

 

Hvis man derimot følger "det er draaager" argumentet, kan man jo bruke det på alt: hvorfor kan vi ikke gjøre King's Landing til en godteriby? Hvorfor kan ikke Jamie bare vokse ut vinger og fly avgårde? Det finnes jo drager! Det er jo ikke en realistisk serie uansett.

Endret av Carlgutt
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det kan så klart dukke opp nye hendelser, som en fyr som er sterk nok til å knuse skaller med hendene sine, det kan jeg kjøpe i GoT universet.

 

Hvis man derimot følger "det er draaager" argumentet, kan man jo bruke det på alt: hvorfor kan vi ikke gjøre King's Landing til en godteriby? Hvorfor kan ikke Jamie bare vokse ut vinger og fly avgårde? Det finnes jo drager! Det er jo ikke en realistisk serie uansett.

 

 

Er det jeg mener.

 

Selvsagt skal en ikke bruke "det finnes drager" som argument for alt urealistisk som skjer. Som for eksempel kan man sikkert stille spørsmålstegn med hvordan klatringa av det Wall ble gjort, spesielt da de falt.

 

Men når en serie har magiske skapninger (som også har blitt sterkere etter at dragene ble født som Pyatt Pree sa) så er jeg helt for at en enorm mann som The Mountain har unaturlig stor styrke (og kan bli sterkere etter dragene kom f.eks). For alt vi vet har han gigantblod i seg og da er jo fullt mulig.

Endret av Teipball
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...