Gå til innhold

Demo: Mafia II (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Screen tear er når bare halvparten av bildet blir oppdatert og den andre halvdelen henger litt etter. Når den ene halvdelen da henger litt etter vil man se en strek der hvor de to forskjellige bildene møter hverandre. Jeg la merke til en del av det i starten av demoen hvor man er inne i huset på Xbox versjonen. Når jeg kom meg ut av huset derimot var det ikke mye av det, og helt klart bedre enn hva jeg kan minnes GTA4 presterte.

 

AA-messig synes jeg det ikke var ùberimponerende. Det meste hadde taggete kanter og for eksempel telefonledninger som henger over veiene ser ut som enorme perlekjeder. Jeg har ikke prøvd PS3-versjonen enda, og jeg er ikke i tvil om at dette er sånt som øynene venner seg til, men det er litt ekkelt å se på.

 

Men den største skuffelsen min etter å ha spilt GTA4 må være animasjonene på folk. GTA4 sin bruk av Euphoria-motoren til animering av mennesker var superb og det føltes litt gammeldags her i demoen. Heldigvis er de tingene jeg nå har nevnt ting som man raskt venner seg til og som etter kort tid ikke lengre er merkbart. Har spilt mange spill med småirritasjoner som har gitt seg etter få timer.

Lenke til kommentar

Siden jeg ikke har nvidia kort i PC`en så tenker jeg att jeg går for konsollversjonen av spillet men om det blir PS3 eller 360 er jeg ikke helt sikker på ennå.

 

Håreisende av Sony att Plus medlemmer for tilgang til demoen 1 dag før resten iallefall når man vet att demoen er tilgjenglig på XBL. Hadde det derimot ikke vært noen demo over XBL så kunne jeg faktisk ha skjønt litt av vitsen.

Endret av whackedorange
Lenke til kommentar

Jeg må nok bite i meg mine ord. Bestilte nettopp PC-versjonen av Nordic Gamer Edition ( fancy navn på en pakke med litt biler, klær osv. ) fra spaceworld til den nette sum av 299,-! Gleder meg, for demoen rocka skikkelig ;)

 

Jeg husker da demoen til Just Cause 2 var ute, og folk fikk fjerna tidsfristen. Noen som vet om det kan gjøres på denne demoen også? Jeg vil ha lengre tid til å utforske!

 

EDIT! Har nå spilt demoen sammenhengende i over en time. Alt takket være denne videoen og patchen en måtte laste ned og innstallere. Har ikke merket noe tull, ingen virus, VAC ban eller noe lignende. Selvfølgelig må det brukes på eget ansvar!

 

Endret av peasandpeace
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-hCbNt6w4Pq

Helt klart best på PC for dere som lurer. Jeg ble skikkelig imponert over at så bra grafikk kan kreve så lite. Ligger på ca 50fps hele tiden, men det føles mye mer smooth ut. Et sånt smykke av et spill må nytes fult ut, og PC er den eneste veien å gå spør du meg. Kjører på 1920x1080 oppløsning med alt på max utenom nVidia Physx (dette dreper FPS'n min fullstendig). Har i7 920 @ 3.8ghz, 9GB DDR3 1333mhz og Geforce GTX275 =) Har forhåndsbestilt på Steam så sitter her og bare venter på å få laste ned!

Lenke til kommentar

Mafia 2 demoen er noe av det råeste jeg har spilt på lenge.

En liten videosnutt jeg har laget som viser at spillet går fint selv med PhsyX APEX på.

 

http://www.youtube.com/watch?v=p5aOlAZbDUk

 

Syntes grafikken var skuffende. Fra GC ifjor var grafikken bedre og der brukte de X360 (slik jeg gjorde). Har ikke lastet ned på PS3 ennå. En ting kan jo være at siden brettet ikke er med i spillet kan det det være noe de har "rasket" sammen. Dumt isåfall siden det er en demo.

 

Synd du ikke har sett herligheten på en spill PC.

Endret av avanore
Lenke til kommentar

Spilte det første på pc selvsagt (det kom jo kun på pc), men nå er det konsoll som gjelder. Jaja, vi får nå se. Spilles skal det.

kom vel ut ein elendig port på xbox og ps2? Eller blandar eg med eit anna spel no?

 

Eg og kjøper det på konsoll - har ingen intresse av å drive å oppgradere PCen for å spele. Det er difor konsoll passar meg så fint.

Lenke til kommentar

Syntes grafikken var skuffende. Fra GC ifjor var grafikken bedre og der brukte de X360 (slik jeg gjorde). Har ikke lastet ned på PS3 ennå. En ting kan jo være at siden brettet ikke er med i spillet kan det det være noe de har "rasket" sammen. Dumt isåfall siden det er en demo.

 

 

Om du synes grafikken er skuffende så går jeg utifra du har kun sett det på konsoll? Pc utgaven er jo helt rå....og er som dag å natt i forhold :)

 

Har testa PS3 og Pc utgaven så langt....skal teste X360 utgaven senere idag. Men det så såpass bedre ut og fløyt så mye bedre på pc selv med min gammle maskin som jeg aldri hadde trudd skulle klare Mafia 2. Dem massive fps droppsa som var i PS3 demoen ødla hele opplevelsen for meg....noen sier det kun er i demoen og at det er ordnet i fullversjonen.....vet nå ikke jeg da...rimelig idiotisk å gi en forsmak til publikum på en demo som er dårlig?

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...