Gå til innhold

Dine største ønsker og drømmer for neste generasjon konsoller


thomassit0

Anbefalte innlegg

Personlig så er jeg ikke så interessert i at grafikken skal bli så voldsomt oppgradert, selv om det selvsagt er digg og, men noe jeg håper er at de vil gi de sterk nok hardware så det blir vanlig med spill som rendres i 1080p, 60fps og med mer anti aliasing og filtrering enn vi ser i dag.

 

 

Hva tenker du om neste generasjon ?

 

 

Personlig tror jeg kanskje Xbox er først ut med neste generasjon, som jeg tror kommer enten 2011 eller 2012.

 

For PS sin del håper jeg virkelig de kommer med en bedre kontroll.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenker Nintendo er førstemann og vil komme med en mellomting av denne og neste generasjon i form av en Wii HD som bringer lite annet enn HD til bordet. Tror PS4 og neste Xbox vil komme tettere på hverandre denne gangen - ikke mer enn 8 måneder forskjell. 3D-bilde og ekte "interaktiv" spilling i form av Wii/PS3-wand kontroller og Natal kommer til å bli standard, samt mye mer konkurranse rundt tjenestene som tilbys via nettet.

Jeg tror optiske medier er på vei ut, og vil bli erstattet av da mye billigere SSD-disker eller minnekort. Har også troen på at vi ender opp med å kjøpe cover med et nummer i som vi skriver inn på en konsolls nettjeneste og ender opp med å laste ned spillet.

Sosial spilling over nettet og lokalt kommer til å være veldig viktig, og enkeltidentiteter vi har på plattformer i dag (PSN, Xbox Live) kommer til å bli mye mer personlige og detaljerte.

 

Det er vel først og fremst det jeg tror. :)

Lenke til kommentar

Håper Wii hiver seg på HD bølgen, de trenger ikke mose til med 1080p men ihvertfall 720p sånn at bildet ser ut på en HDTV imotsetning til det det gjør i dag. Jeg håper også at de kunne greid å fått til mer av det DS'en greier, som har en fin balanse mellom casual og hardcore, og innovasjon. Det er for lenge mellom de virkelig bra Wii spillene, og de skulle prøvd å fått med seg mer utviklere, desverre så forlot Rare dem til fordel av Microsoft og begynte isteden å lage middelmådige spill. *POW*

 

Xbox'en, i og med at jeg så og si har mistet all interesse for min Xbox 360 og egentlig ikke ser frem mot en neste generasjons Xbox så har jeg ikke så mye å si på den fronten.

 

Playstation 3 så håper jeg at de ut av porten kommer med det som bør være der, det tok PS3'en for mange år å få ting på plass slik at det faktisk føltes som kvalitet som levde opp mot merkenavnet, og så bør de få tilbake utviklerene, de bør også lage en arkitektur på maskinen som har en lavere terskel, men fremdeles kunne ha potensiale for utrolige ting, slik det er i dag så er det massevis av potensialer, men som flere utviklere har uttalt så er det ikke så umiddelbart lett å komme seg inn i.

Lenke til kommentar

Er sånn meg meg og Steve med 360en. Har falt faktisk etter siden Playstation 3 ble lansert hos meg.

Vil selvfølgelig ha bedre grafikk som alltid, men kansje mer fokus på mer fysikk og animasjon "edit" ta UC2 for eks, her ble alt gjort rett med animasjon og definerer hva grafikk er.

 

Og jeg vil ikke i se Unreal Engine 4 blir så mye oppbrukt som så UE3 er nå, må se noen nye grafikkenginer neste generasjon.

 

Jeg vil ha mest en Playstation 4 siden Playstation 3 har overbevist meg på alle plan med gratis online, super grafikk som ble kåret til Uncharted 2 Among Thieves og andreplass var Killzone 2 dette året pluss andre spill som God Of War Collection, Demon's Souls, Ratchet And Clank og Infamous som andre gode eksklusive spill som kom i 2009, og i 2008 med gromspill som Metal Gear Solid IV og Little Big Planet og forskjellige typer spill med plattformspill, FPS, TPS, RPG osv

 

Men som sagt så ender jeg opp nok med alle 3 konsollene som jeg alltid gjør!! Klarer ikke å ha en dessverre!

Endret av Fanboyen
Lenke til kommentar

Lurer litt på hvordan det blir med 3D, PS3 kommer jo til å støtte 3D spill fra og med neste år såvidt jeg har forstått, kanskje det blir en stor greie fremover ? Ikke godt å si.

Lurer på hva som er forskjellen på den nye typen 3D og den som man allerede har hvor man får med noen briller i Blu-rayen, for det jeg kan si om dagens 3D filmer med 3D brille er at man må ha lerret på noen hundre tommer for å få noe utav det, jeg og naboen har prøvd å se et par 3D filmer og det er bare irriterende.

 

Det kan hende det har noe med kalibrering av tven å gjøre men 3D filmer med disse 2 fargede brillene er nesten svart hvitt i farge og veldig tåkete til tider, bare et par ting av 3D effektene man får meg seg, og det kommer ikke på tale å stille på noe på tv'en min som er ferdig kalibrert for de 2 3D filmene jeg har.

 

Så er spent på hva som gjøres annerledes. Min erfaring er at 3D funker ikke i stua, jeg har blitt vel imponert over 3D filmer på kino, men ikke på min egen 52".

Lenke til kommentar

Nøkkelordet for neste genrasjon vil være 3D

 

For å avklare litt så er det forskjell på den Rød/Grønn 3Den som vi får på Blu-Ray idag og den 3Den vi vil få på blu ray neste år, når nye 3Dtver kommer ut. Vil ikke gå dypt inn i teknologien, men du må få deg ny TV, derfor vil 3D teknologi være veldig fremtredende i neste genrasjon.

 

Tar vi det fra produsentstandpunkt så vil Sony kjøre hardt på 3D pakken, de vil iløpet av neste år starte produksjonen og salget av sine nye 3Dtver og skal også stå for filming av fotball VM i 3D til sommeren. PS4 vil være veldig 3D fokusert fordi det vil gjøre at vi som denne genrasjonen kjøpte en PS3 eller 360, og kjøpte ny FullHD eller HDTV vil igjen gå ut å bruke mangfoldige tusen på ny TV. Selg PS4 for tap og tjen det inn på TV fronten.

 

Forventer at grafikken vil bli en del bedre, mer anti alliasing og fullHD vil bli standar i spill, pga økt kraft i maskinvaren. Brukergrensesnittet vil være bevegelsesfølsomt alla natal på begge konsollene. Kamerasystem vil være standar out of the box. Har du 3D tv vil du kunne navigere i et virtuelt 3D menysystem der du kan dra deg gjennom menyer med hånden. eller andre lignende bevegelser.

 

Vi vil fremdeles ha Blu-Ray plater og optiske medier i neste genrasjons konsoller, hvertfall Sony, siden de av økonomiske årsaker har mye å tjene på at blu-ray selges videre. Den vil nok ha en nyere og raskere blu-ray spiller som også kan lese større plater med flere lag uten noen problemer, noe som åpner for økt kapasitet på optisk medium.

 

Begge konsollene vil komme med 250gb hardisk som standar

 

De vil ha 2 eller 4gb med ram

 

De vil ha hvertfall den dobbelte prosessorkraften som de kjører nå. (murphys lov om at prosessorkraft dobbles eller størrelsen halveres hver 18 måned lever den dag idag)

 

De vil kjøre skjermkort som vil være på høyde med det beste vi ser på markedet idag, det vil være budskjettkort når de nye konsollene kommer ut. Se på det beste PC klarer å levere nå, og tenk at det er slik standaren vil bli ++ (det vil selvsagt bli bedre med tanke på at ting blir optimalisert til en plattform)

 

Angående WiiHD så kan den ta seg en bolle, mer bortkastete penger skal man lete lenge etter (ifølge min erfaring, har brukt mye penger og liten tid på min Wii).

 

Uteom det jeg har nevnt nå så vil jeg tro at de vil videreføre kontoene vi allerede har med tanke på trophy og achivments. Sosiale medier vil være viktige og online store vil fortsette noenlunde slik det er idag.

Lenke til kommentar

Et veldig godt og diplomatisk svar som jeg slenger meg på det der Snurre. ;)

 

Men må si at 3D høres spennende ut. Rent grafikkmessig er jeg godt fornøyd allerede. Det jeg virkelig ønsker å se er store nyvinninger innen interaksjonen med spillet. Natal er et lite steg i riktig retning, men føler den blir for "casual". Håper på mer avanserte, nærmest sci-fiaktige duppeditter som kontrollere med nerve-interface og skjermer/bilde styrt av øye og hjerneaktivitet. Men det er nok litt for mye å håpe på at slikt kommer med det første. :)

Lenke til kommentar

PS4

Litt større PS-kontroll (vestlig versjon?)

Vifteløs FilmBD-avspilling

Framerate-krav

SSD

LBP2 :---D

 

Grafikken føler jeg holder i massevis nå. Sier så klart ikke nei til snadder, men tror neste generasjon blir mer finpuss for både HW og SW, enn et nytt steg. Bevegelseskontroller håper jeg ikke får så stor oppmerksomhet, men dagens utvikling tilsier noe annet. Kanskje dele mellom "vanlig" og bevegelseskontroll-bundle? Synes det virker rart om alle tre skal satse fullt ut på peiving. 3D er en annen "meh" som Sony sikkert bruker masse utviklingsressurser på, som fåtallet benytter seg av. Hver modell trenger ikke være en "introduksjonsplattform", selv om det kanskje legger grunnlag for inntekt i det lange løp. Alle tre plattformene i dagens generasjon føles på et eller annet vis "beta" ...

Lenke til kommentar

Xbox 3:

*Bra spillutvalg. 360 har et imponerende spillutvalg, jeg håper at den neste maskinen blir minst like bra på det feltet.

*Pålitelig hardware. Jeg regner med at MS planlegger å unngå RROD-problemet som 360'en har slitt med de siste årene.

*Bedre grafikk. Kanskje vi endelig får slutt på spill med mindre enn 30 fps? (A man can dream).

*Større discformat. DVD har funket fett denne generasjonen, men når den neste maskinen kommer så bør den bruke noe med mer plass

*Mulighet til å føre over all DLC man lastet ned til 360 til den neste maskinen.

*At Natal blir integrert med den neste maskinen. Jeg har lyst til å spille rollespill hvor NPC-ene reagerer på ansiktsuttrykkene.

*At de endelig gjør noe med den hersens D-paden!

 

PS4:

*En vesentlig forandret dualshock 3 eller at "wanden" blir standard.

*En mer fornuftig pris på konsollen ved launch

Ellers så gjelder de fleste punktene for Xbox 3 også for PS4.

 

Wii:

Nintendo har sagt at de planlegger å gjøre noe helt nytt med den neste konsollen, men jeg håper egentlig mest på en "Super Wii".

*Wiimote og MotionPlus bør bli slått sammen til en enhet. Nunchucken bør få et par oppgraderinger, men bortsett fra det bør den være identisk med Wii 1 versjonen.

*Grafikk som i verste fall er på samme nivå som 360 og PS3

*Nintendo har et fantastisk utgangspunkt med tanke på hvor bra Wii 1 har solgt. Nå håper jeg at de får med seg tredjepartsutgiverne fra dag 1.

 

Ellers er jeg enig i det folk har sagt om 3D og sosiale nettverk.

Endret av Leflus
Lenke til kommentar

ps4

 

håper bare at de ikke kommer til og satse så mye på motion bullshittet. Vil ha det som ps3 tilbyr nå og ikke no sann wii shitt.

BC ofc, de må gjøre det samme som de gjorde med ps3,lansere en 60gb som er bc.

Vet egentlig ikke hvordan jeg skal forvente at grafikken bli i ps4,men ps3 er utrolig bra grafikk.

Lenke til kommentar

Først og fremst: Alle spill vil bli nedlastbare.

Streaming av spill kan bli en realitet, ved at spillene ligger på nettet slik at man slipper å ha de på harddisken.

Det sosiale aspektet blir mye større mtp avatarer og slikt.

Grafikken blir selvsagt bedre. Forskjellen i grafikken på mellomsekvenser og gameplay viskes helt vekk.

Bevegelsesteknologien vil bli såpass bra at det kan konkurrere med hånkontrollere, men det vil bli mer som et alternativ og ikke minst utgjøre en ny dimensjon innenfor selve interaktiviteten og ikke bare være en gimmick.

Kombinasjonen ps4 og psp2 kan bli veldig interessant og brukbar.

Hva nintendo finner på kan bare gudene vite :p Men de vil vel mest sannsynlig tyne mer ut av wii-en pga dens store suksess.

Endret av Aladrian
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...