Gå til innhold

Årets bruker 2009


Gjest Bruker-127711

Hvilken bruker fortjener tittelen "årets bruker"?  

50 stemmer

  1. 1. Hvilken bruker mener du er "årets bruker" på Innlegg.no?



Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-127711

Tenkte det hadde vært gøy med en årets bruker tråd. Så da er dette en nominasjonstråd, og nominasjonen kan vare helt frem til 20.Desember (kom med gjerne med andre forslag).

 

REGLER

  • Kun 1 nominasjon
  • Du kan ikke nominere deg selv
  • Forklar gjerne hvorfor du nominerer brukeren

 

Jeg starter med å nominere AltF4, fordi han er en utrolig hyggelig og morsom kar som alle liker. Fersk moderator er han og.

 

De nominerte:

  • AltF4 - av Atsjonas
  • Lakus - av Laland
  • Snorre - av Lakus
  • Nether - av Nostalgic
  • Laland - av Error
  • Mindtooth - av Erik
  • ShampooMacTavish - av Rider of Reason
  • Sputnik - av AltF4
  • Joakim Crichton - av Batabusa
  • Paisley - av Dunedain
  • Ehtram - av Nøtte

Endret av Bruker-127711
Fikset emnebeskrivelse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lakus har i mine øyne utmerket seg veldig positivt som en bruker. Trådene han starter genererer veldig ofte mye trafikk, og han er flink til å oppdatere dem med relevant info. Postene som blir skrevet er som oftest velbegrunnede og bærer preg av å være gjennomtenkte, i tillegg til at han rett og slett er en himla ålreit kar! Endret av Laland
Lenke til kommentar
Snorre er definitivt et av forumets mest gjennomførste brukere. Selv om jeg føler meg litt som Judas nå som Laland sa så varme ord må jeg rett og slett gripe anledningen for å nominere Snorre. Aldri har jeg sett et ufornuftig innlegg fra den karen og det er ikke få ganger hele SO har stått stille og ventet på Snorre sine poster når vi har sett han skrive.
Lenke til kommentar

Jeg nominerer Laland.

Året 2009 er det første året til gamer, og den jeg synes har bidratt mest totalt sett er denne karen.

Han skriver ikke alltid Snorre-poster, men han skriver likevel gjennomførte poster. Han er også en fyr som får deg til og trekke på smilet. I tillegg passer kombinasjonen "moderator" og "menneskelig" overraskende godt sammen, og her treffer Laland blink ;)

 

Er vel flere ting en kan si, men jeg tror de fleste vet resten selv.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Da var flere av mine favoritter alt nominert, så jeg nominerer enda en moderator. Sputnik. (Og kjører en dobbel-Judas av alle ting).

 

Desverre ikke av dem som poster mest her på forumet, men han er morsom, saklig og behjelpelig om man lurer på noe relatert til pc.

 

Vil samtidig stille spørsmål om moderatorer fortjener nominering for jobben de gjør? Jeg mener, all ære til dem, men å høste bonuspoeng for status er jo litt urettferdig. Men da igjen, er de gode nok til å være moderatorer er de nok gode nok til å være blant de beste brukerne.

Jeg ser jo også at ingen moderator foreløpig er nominert kun på grunn av jobben. Og både Snorre, Laland og Shampoo er gode brukere.

 

Stiller spørsmålet som et føre-var.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Tror både brukere og moderatorer er profesjonelle nok til å se bort fra stillingen under slik en "kåring". Slik trenden har vært hittil er det jo også begrunnet hvorfor folk blir nominert, og selv om ordet "moderator" har kommet frem et par ganger, så har det ikke vært den eneste eller mest understrekte begrunnelsen.

Favorisering basert på om det er hvit, grønn eller rødt under nicket er en uting, og jeg tror ikke det kommer til å skje med det første. :)

Lenke til kommentar

Ja da, jeg nekter ikke for det, som sagt så spør jeg føre-var, og understreker at det hittil ikke er lagt stor vekt på moderatorkvalifikasjonene.

Men som alltid så er det greit å vite hva man har å forholde seg til skulle man stå der - men igjen, det kan jo være jeg som gjør eventualitetene større enn de er.

Lenke til kommentar

Hvorfor bagatellisere greia med at en person er moderator?

Det har seg faktisk sånn at alle de som er moderatorer her er det på grunn av at de har gjort noe spesielt for gamer.no, og ingen kan nekte for at den gjengen er blant de beste brukerne på dette forumet.

 

 

Det var ikke det jeg mente, og jeg lagde kanskje et problem ut av ingenting, skal jo ikke nekte for det.

Lakus og Laland har gode poenger begge to tidligere i tråden.

 

Og jeg må ærlig innrømme at det føles litt merkelig å føre denne diskusjonen videre nå som jeg faktisk har blitt moderator selv.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...