Gå til innhold

Skal kjøpe Ekstern Harddisk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en slik. Veldig billig, fin å se på og ikke minst stille. Har ofte koblet den til den bærbare for å se på film, og har aldri merket noe støy da.

 

EDIT: Denne Samsungen er på 1,5TB og koster under tusenlappen. Har dog ingen erfaringer med den.

 

 

Har du innstalert spill på den du har? Er litt usikker på hvordan spill fungerer på ekstern harddisk..

Lenke til kommentar

Med mindre du har e-sata-inngang på PC-en og en ekstern harddisk som har støtte for denne typen tilkobling kan du like greit glemme å spille fra harddisken. Problemet med USB2-grensesnittet er at det er alt for treigt, har høy latency etc. Dermed må du vente i evigheter hver gang et spill skal laste inn nye datafiler. Nei. Spill på eksterne (med unntak av de som støtter external sata) er et "no go" for min del hvertfall.

 

Denne LaCie-harddiskenhar støtte for e-sata, USB2 og Firewire, er usedvanlig stilren, har en praktisk på- og avbryter bakpå og yter meget bra. Innmaten er en 1TB Samsung harddisk. Samsung har meget godt rykte på harddisk-fronten med sine F1-harddisker. Har selv denne disken (1TB Neil Poulton ekstern med esata, usb2 og firewire) og kan ikke noe annet enn å si meg meget fornøyd. Du får riktig nok ikke satt harddisken på høykant slik du kan med mange andre eksterne. På en annen side synes hvertfall jeg at kvaliteten på disse LaCie-diskene er langt bedre enn på MyBook-serien til Western Digital. Både meg og broren min har hatt harddisk i MyBook-serien. Broren min sin streiket i løpet av et år, mens min bare fungerte halvveis fra starten av. LaCie-disken har jeg ikke hatt et eneste problem med. Pappa har USB2-only-versjonen og den fungerer perfekt den også. Eneste negative med de er at lydnivået kanskje er litt høyere enn ønsket, men ikke noe høyere enn de andre harddiskene i samme klasse. LaCie-disken har også solide gummiføtter på undersiden som gir godt grep på flater og reduserer indirekte støy i form av resonans på bordet under.

Lenke til kommentar

Trenger en ekstern harddisk, noen forslag? Tenkte meg en på 1000gb og bør være stille smile.gif

 

Tenkte på denne:

http://www.pixmania....o&CodePromo=oui

 

Men trenger forslag. smile.gif

 

Edit: Helst under 1500 kr

 

Sjekk denne testen: http://www.teknofil.no/wip4/review/test-tre-store-harddisker/d.epl?id=41107

 

Sjekk også denne prisguiden: http://www.teknofil.no/wip4/enda-mer-lagring-pengene/d.epl?id=40750

 

:-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...