Gå til innhold

Alan Wake blir Xbox 360-eksklusivt


Lakus

Anbefalte innlegg

Må si at jeg er skuffet nå. Ikke fordi jeg hadde planer om å kjøpe det til PC, men fordi de tross alt selv har gått ut å sagt at dette spiller kun vil nå sitt potensialet gjennom en 4-kjernet PC. Da kan man vel lure på om de egentlig har lyst til å få til et spill som når sitt fulle potensiale eller om de bare vil tjene penger på å selge det.

 

Ja, jeg er klar over at spillutvikling er business som alt annet og at de er i industrien for å tjene penger, men jeg mener det er temmelig mongo å gå ut og si at dette spillet vil kun nå sitt fulle potensiale på en PC med en firekjernet prosessor, for så å droppe PC som plattform.

 

Remedy Entertainment has revealed that the Alan Wake project is now an Xbox 360 exclusive - as the PC version has been shelved indefinitely.

 

This follows comments from the game's lead writer Sam Lake that the team is "fully concentrated on the Xbox 360 version".

 

A Remedy spokesperson has since confirmed to Digital Spy that the firm is "currently working exclusively" on Alan Wake for the console and that any decision on a potential PC version now rests solely with publisher Microsoft Games.

 

"Our PC plans are currently open [and] therefore a joint PC/Xbox launch is not possible at this late stage," said the representative.

 

"Remedy has a deep heritage in PC gaming and we would love to see a PC version available for our PC followers. Ultimately, however, this is a decision that lies with our publisher."

 

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/a165168...-exclusive.html

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjernepratet var et resultat av en sponseavtale med Intel, heller enn av tekniske realiteter, regner jeg med. Siden Alan Wake har brukt både vinter og vår på å komme seg noe sted, har kanskje ikke Intel giddet å opprettholde pengestrømmen som skulle få Remedy til å hype quad-cores. Da ble det greiere å rette seg etter Microsofts ønsker.

Lenke til kommentar

Siden det er Microsoft Games som står som utgiver, så er vel sannsynligheten for at det kommer en PC-versjon relativt stor vil jeg tro. Regner med at de betaler litt for å få det 360-eksklusivt (som vanligvis betyr at det kommer på Games For Windows et halvt til et år senere). For Remedy sin del er det jo greit, da kan de fokusere på å lage det for en plattform, noe som kanskje kan føre til at vi snart får se spillet før det blir et nytt Duke Nukem Forever :)

Lenke til kommentar
Kan hende det flopper, kan hende det ikke gjør det. WHO KNOWS FOR SURE.

 

Å det samme sa alle om Bioshock, som også folk mente var et veldig sært. Sett salgstallene der? De er faktisk veldig gode. Det er nesten tåpelig å undervurdere salgstallene så tidlig som nå.

 

 

Synes det alltid lå i kortene at Alan Wake kom ut til 360 først, og at PC-utgaven blir forsinket evt. aldri kommer. Folka i Remedy har brukt altfor lang tid, hadde de forsettet med utviklinga av spillet til både PC og 360 tror jeg lett det hadde vært en seinere release enn sommer 2010. Ikke at det er så veldig stor forskjell fra 360 og PC, men betydelig nok for ting som dette.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...