Gå til innhold

Vurderer en PS3


Anbefalte innlegg

Jeg har i en liten stund nå vurdert å skaffe meg en PS3. Mest på grunn av Heavy Rain, som dessverre ikke kommer før 2010. Men det må da finnes noe annet interessant på denne maskinen. Så E3-konferansen, men ingenting der falt i smak, bortsett fra muligens Uncharted 2.

 

Tenkte dermed å høre hvilke spill dere kan anbefale. Liker mest eventyrspill og skytespill. Har spilt litt Killzone 2 hos en venn. Greit spill, mulig jeg satser på det. Om ikke låner jeg det. Little Big Planet har jeg null interesse for. Samme gjelder Resistance.

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel ta en titt på Infamous og Uncharted Drake's Fortune ihvertfall, sleng deg på Ratchet and Clank toget, om det er interesser der. Killzone 2 er jo helt ok, verdt pengene syns jeg, men ikke det helt store heller, som folket ville ha det til. Mine meninger det her. Heavenly sword er jo en ekslusiv av litt eldre, men fortsatt et bra spill. Glemte selvfølgelig og slenge på Metal Gear solid 4, som er noe av det råeste du kan spille ever!:) men er jo bundet til at du har interesse for serien og historien.

 

Ja jeg syns det er flere gode grunner til å skaffe seg Ps3:) Nytt Ratchet and clank og Uncharted iår, Heavy Rain og God of war 3 i Mars neste år Mest sannsynlig. Og de fleste multiplattform spill har jo nå både trofe støtte og kjører like bra på Ps3:) syns jeg selv ihvertfall.

Endret av Akrabra
Lenke til kommentar

Hvis du ser etter ekslusive spill, vet jeg ikke hva jeg skal anbefale. Av det jeg kan tenke meg som kommer er som nevn GoWIII og Heavy Rain. I tillegg skal visstnok L.A. Noire være rundt svingen (før 2010?), som etter min mening ser veldig interessant ut - men dette kan jo fort komme til flere platformer. Bioshock II kommer jo også.

 

Eventyrspill mener jeg er best til PC, det samme går egentlig for FPS. Man har jo naturligvis Bioshock, Assassin's Creed, Saint's Row 2 og Burnout Paradise. I tillegg er det mye spennende på playstation network av gamle slagere. Kontoer på utenlandske PSN-butikker gir også mye snadder av spill. Japanske SNK spill er en av mine favoritter, kan betales med prepaid kort.

 

Men, det er ikke til å legge skjul på at Sony er et hardware-firma, og ikke et software-firma - og det ser ikke ut til at de helt har forstått hva de må bli bedre på.

 

Litt på siden, siden du egentlig kun spør om spill:

Jeg valgte PS3 fordi den er utviklet for å gi brukerne frihet. Ingen region-encoding på spill, mulighet til å skifte ut hd med større kapasitet (uten å måtte kjøpe en overpriset, "sanksjonert" type) og mulighet til å installere andre OS (linux + emulator!!).

 

//Torgeir

Endret av twhoffma
Lenke til kommentar

Det er flere gode ps3 spill på markedet og som kommer også. Mange spill som kanskje virker kjedelige, men som er utrolig morsomme.

En har jo:

 

- Ratchet & Clank: Tool of destruction

- Infamous

- Uncahrted: Drake's fortune

- Littlebigplanet

- Killzone 2

- Metal Gear Solid 4: Guns of the patriots

- Disega 3

- Warhawk

 

Så kommer jo:

 

- Uncharted 2

- God of war III

- L.A Noire

- Agent

- Heavy Rain

- Gran turismo 5

- Ratchet & Clank: A crack in time

- MAG

- The last guardian

- Final Fantasy (etterfulgt av et merkelig romertall) Online

 

Alle de jeg nå har nevnt er jo ps3 ekslusive.

Av andre spill har man:

 

- Burnout: Paradise

- Call of duty 4: modern warfare

- Cod: waw

- GTA IV

- Modern Warfare 2 (kommer)

- Rock band 2

- Bioshock

- Assasins Creed

- Assasins creed 2 (kommer)

- Bioshock 2 (kommer)

- Motorstorm: Pacific Rift

- Fuel

Endret av Paisley
Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg PS3, for å nevne et spill interesserer meg som ikke har blitt nevnt.

 

Valkyria Chronicles.

 

Det er også en del originale og særegne spill på PSN virker det som, for eksempel Siren: Blood Curse, Pixel Junk Eden, Flower, Echochrome, Noby Noby Boy, Everyday Shooter, Comet Crash, PixelJunk Monsters, Lumines Supernova, og det kommende Fat Princess, for å nevne noe en del.

 

Mulig ikke alle er PSN eksklusive.

Lenke til kommentar

For meg er det ikke et spørsmål om "om" men om "når" jeg skal skaffe meg en PS3.

 

Fin tråd det her! Lurer veldig på hvem spill jeg skal ha til konsollen utover MGS 4 (som er den store grunnen til at jeg kjøper den), og tenker også en del på hvor skillet mitt skal gå mellom "dette spillet skal jeg ha til Xbox 360, dette spillet skal jeg ha på PS 3".

Lenke til kommentar
For meg er det ikke et spørsmål om "om" men om "når" jeg skal skaffe meg en PS3.

For meg er ikke det et spørsmål lenger heller. Jeg har planer om å kjøpe meg en i slutten av Juni/starten av Juli, men jeg kommer nok til å fortsette og kjøpe alle multiplatformspill til Xbox 360, og det fordi jeg har blitt kjent med så mange online der og fordi jeg liker Xbox sin kontroller X antall ganger bedre enn PS3 sin. Men jeg har siktet meg ut en del titler som gjør konsollen verdt et kjøp (Uncharted, Heavenly Sword, Metal Gear Solid 4, Motorstorm, Killzone 2 og Final Fantasy VII via PS Store). Blu-Ray er også noe jeg har lyst på, men vi får se hvor mye jeg kommer til å bruke det, jeg synes egentlig at DVD er perfekt i kvalitet/pris.

Lenke til kommentar

Både med Ratchet & Clank og Metal Gear Solid bør du nok ha spilt de tidligere spillene i serien hvis du skal få mest mulig ut av de. Jeg hadde ikke spilt noen R&C før jeg kjøpte meg Tools of Destruction. Prøvde det én gang før jeg la det vekk. Skal nok spille det med en senere anledning, men tror at dersom jeg kjente til serien, ville jeg nok blitt hektet.

 

Uncharted er et nydelig spill som jeg anbefaler deg å skaffe deg, hvis du kjøper PS3. Det er et skikkelig kosespill med fin historie, koslige karakterer og veldig bra gameplay (mest skyting fra dekning og hopping). Tenk Indiana Jones :)

 

Ellers så kommer det mye spennende fremover som nevnt over. Et som ikke er nevnt er Final Fantasy Versus XIII. Nå vet jeg ikke om du liker denne serien, da man ofte har et hat/elsk-forhold til den. Dette spillet skal være mer likt Kingdom Hearts enn tidligere FFs, og med Advent Children-inspirert kampsystem, så har jeg troa på at dette spillet kan forandre manges oppfatning av FF. Men det gjenstår å se selvsagt.

Lenke til kommentar

Bra med svar så langt. Av de spillene dere har listet er det disse som skiller seg ut for min del.

 

- Infamus

- Ratchel & Clank

 

Rollespill er ikke noe jeg har interesse for. Har prøvd men får de bare ikke til dessverre. Dermed er Final Fantasy ikke aktuelt. Metal Gear er også en serie jeg aldri har fattet interesse i heller. De lange filmsekvensene er vel noe av grunnen.

 

Burde kanskje ha nevnt at jeg både har PC og en Xbox 360. Så derfor er jeg litt mer etter eksklusive spill. Alle skytespill skaffer jeg til PC. Om de da ikke er eksklusive, slik som Killzone 2. Hvilket jeg sikkert kommer til å låne av en venn.

 

Når det gjelder film er selvsagt blu-ray noe jeg kommer til å se litt nærmere på etter hvert. Kommer jo som en fin bonus om det ikke er spill på horisonten.

 

Kan dere nevne noen spill på PSN som er verdt å sjekke ut også?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...