Gå til innhold

Sniktitt: Red Dead Redemption


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flott skrevet artikkel. Gledar meg utruleg mykje til dette spelet. GTA IV i ville vesten lovar utruleg bra!

 

Men eg trur ikkje spelet kjem i haust. Etter kva eg har fått med meg er både Mafia II og Red Dead Redemption utsatt til våren 2010.

Nyheten om den nye «GTA»-utvidelsen kom i en konferansesamtale Take-Two hadde med investorene sine i kveld. Der kom det også fram at «Bioshock 2» slippes i november, mens «Mafia 2» og «Red Dead Redemtion» blir utsatt en smule, muligens helt til neste vår.

 

Kjelde:

http://www.dagbladet.no/2009/05/26/kultur/...ox_360/6416880/

Lenke til kommentar
Men eg trur ikkje spelet kjem i haust. Etter kva eg har fått med meg er både Mafia II og Red Dead Redemption utsatt til våren 2010.

Det har du helt rett i, takk for at du sa fra. Har rettet opp i sniktitten nå - som ble skrevet før denne nyheten kom (som forøvrig også er å finne på Gamer.no). Vi glemte bare å endre detaljen før publisering.

Lenke til kommentar

Uansett om det kommer om 6 måneder eller ett år spiller ingen rolle for min del. Jeg kan ikke gå glipp av et spill som dette. Når jeg først hørte om at Rockstar skulle lage et Western spill etter samme mal som GTA serien ble jeg henrykt, og det ser ut til at jeg gjorde rett i det. Godt å høre at Rockstar virkelig satser på dette prosjektet, da kan jeg fortsette å være henrykt.

Lenke til kommentar

Dette er et spill jeg ikke skal gå glipp av, og som er det spillet jeg gleder meg mest til i årene fremover. Det virker som spillet kommer til å bli stort, veldig stort og veldig fantastisk! Jeg gleder meg som en unge til å sette klørene i kontrollen til dette spillet, og utgivelsesdatoen kan ikke komme fort nok. Når jeg i tillegg vet hvilke fantastiske bragder og spill Rockstar har levert tidligere, er dette et spill som kommer til å innfri.

 

Dette spillet ser ut som en mye mer ordentlig utgave enn det Call of juarez ser ut som. Dette øker min spenning til spillet enda mer, og ser ut som at spillet skal ta western på ordentlig alvor!

 

Flott sniktitt som var meget godt skrevet! Det skal skribenten ha! :)

Endret av Paisley
Lenke til kommentar

Morsomt skrevet artikkel og et ambisiøst prosjekt jeg håper vil bli tatt vare på i kjent Rockstar stil. Gleder meg til å høre mer, er vanligvis ikke så veldig fan av western-miljøet (annet enn Lucky Luke, såklart) men det meste Rockstar tar i blir til gull. :)

Lenke til kommentar

Her er teksten til dere som har problemer med reklamen.

LONDON (Gamer.no): Rockstar Games er kjent for å være blant de aller største når det kommer til såkalte sandkassespill på grunn av deres suksess med den ikoniske Grand Theft Auto-serien. For en tid siden satte San Diego-avdelingen i gang med å utvikle en forholdsvis urelatert oppfølger til western-spillet Red Dead Revolver, i sandkassestil, og vi har opplevd en tidlig, men svært imponerende versjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...