Jump to content

Daffy4141

Medlemmer
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Svaret på mitt opprinnelige spørsmål er: nei, det er ikke lovlig. Se Forskrift om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2013-06-19-739. Relevant tekst finnes i Veiledning til § 6: Kvalifikasjonskrav for den som bygger og vedlikeholder elektriske anlegg. Kort oppsummert, så kan man ikke koble til utstyr som ikke har plugg til elektriske anlegg, med mindre det er snakk om belysningsutstyr som kobles til med "sukkerbit". Alt annet krever fagfolk. Om man velger å gjøre det selv uansett, er en annen sak.
 2. Har jeg lov å bytte vifte i baderom koblet til gjemt elektrisk anlegg selv eller er det krav om bruk av autorisert elektriker?
 3. Hei, Er det noen som har efaringer med dette studiet? Jeg skal starte til høsten. http://www.hihm.no/content/view/full/2890 Hvordan er arbeidsmengden, kvaliteten på lærerne og studieopplegget generelt? Hvilke fag anser du som vanskeligst?
 4. Takk for tilbakemeldingene!
 5. Ingen som har noen som helst kjennskap til Compass?
 6. Hei, Jeg vurderer å kjøpe SUV med firhjulstrekk, og har da sett på Jeep Compass, 2007 modell. Er det noen som har erfaringer med denne bilen? På forhånd takk.
 7. Det må nok noen som har litt mer erfaring med DayZ enn meg selv gjøre. Inntil da: hvilket kart bruker dere? Jeg bruker http://ttp2.dslyecxi.com/images/chernarus_big_hq.jpg
 8. Om noen ønsker å spille DayZ co-op, add meg på Steam: jensrog (at) online.no er brukernavnet. Kan hoste TeamSpeak server, evt muligens tilgang til Ventrilo server.
 9. Utvalget av spill og prisen på konsollen hindrer meg fra å kjøpe 3DS, men det blir kjøpt etter hvert.
 10. Det bør ikke komme som noen overraskelse at to sjefer innen samme selskap støtter hverandre utad.
 11. De gode spillene lar vente på seg, og forsterker grunnen til å vente med å kjøpe 3DS. Forhåpentligvis har prisen på konsollen gått noe ned innen vi ser Link og Marios inntog.
 12. Jeg savner friheten man har i Crysis 1. Store, åpne områder hvor man kan planlegge sitt angrep nøysommelig. Skjønner at det er begrenset med tumleplass i bybildet, men føler likevel at spillet er for lineært. I tillegg synes det at man har gjort kompromisser på PC-versjonen. Grafikkinstillinger er fraværende, mange av teksturene er lavoppløste, og man er tvunget til å bruke checkpoints i stedet for å kunne lagre spillet når man selv ønsker. "Press Enter to play" [sic]. Føler at konsollene holder utviklingen av PC-spill tilbake. Forøvrig er spillet bra, og utvilsomt et av de bedre så langt i år.
×
×
 • Create New...