Gå til innhold

Generell diskusjon om bøker og alt som har med dem å gjøre!



Anbefalte innlegg

Har også vurdert Lovecraft, men tror det blir litt for sært for min smak.

 

For sært? Jeg leser for tiden "Sense and sensibility and sea monsters". Kort sagt er 'Sense and sensibility' (eller "Fornuft og følelser" på norsk) en romantisk bok av Jane Austen av typen ingen hetero menn leser frivillig. "Sense and sensibility and sea monsters" er stort sett den samme boken, men med diverse sjømonstre og sånt. :p Du har kanskje hørt om boken "Stolthet og fordom"? På engelsk heter den "Pride and prejudice". Neste bok på innkjøpslisten min er "Pride and prejudice and zombies". Nå snakker vi sært. :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Pride and Prejudice and zombies er jævlig tunglest og slettes ikke så morsom som jeg trodde den skulle være. Hadde håpet zombiene skulle være en større del av selve historien fremfor noe forfatteren har lagt til når han mener det er på tide med noe humor.

 

Jeg er enig i at det er litt tunglest, men personlig synes jeg det fungerer helt fint. Hadde det vært mer lettlest og brukt et mer moderne språk ville historiene nok vært morsommere, men ville det ha føltes som Jane Austen? Det er ikke ment å være en remake eller ren parodi, men Jane Austen med zombier og sjømonstre. Nettopp derfor synes jeg det er så bra. :)

Endret av PityTheFool
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

A Wise Man's Fear, bok nr 2 i Kingkiller trilogien til Patrick Rothfuss, hvor første boka var The Name of the Wind er kommet ut.

Personlig likte jeg bok nummer 2 veldig godt, eneren var kanskje bittelitt bedre men absolutt verdt å få med seg A Wise Man's Fear også :)

 

Neste boka til Steven Erikson i Malazan Book of The Fallen serien har også kommet ut, The Crippled God, kan virke som det er siste boka i serien ettersom det står på boka "The Final Tale of The Malazan Book of The Fallen"

Men så er jo det universet så gedigent at det kan komme spin-off bøker i flere tiår uten problemer.

har ikke begynt på Crippled God enda ettersom jeg startet på The Crimson Guard som jeg har lyst å lese ferdig før jeg begynner på CG.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...