Gå til innhold

Dine 3 Beste Spilløyeblikk


Anbefalte innlegg

Mine mest spesielle spilløyeblikk er ikke nødvendigvis fra de eldre, nostalgiske spillene.

 

1. Oblivion: Det sterkeste øyeblikket var å se da Martin sloss mot Lord Dagon. Men jeg synes også det var skikkelig fint å være oppe i fjellene og se på solnedgangen. LÅLLL.

 

2. Mirrors Edge: Endingen i Mirrors Edge. EDIT! Egentlig hele Mirrors Edge! Bortsett fra at det var endingen som rørte meg til tårer daaaaaaa.

 

3. Street Fighter IV: Da jeg følte at jeg endelig hadde blitt flink i SF4.

Endret av brainfeeder
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Super Mario Bros: Hva kan man si? Er jo nostalgi på høyt plan. Gode minner fra barndommen. Husker vi til og med hadde "Nintendo"-klubb der Erling Ellingsen drev konkurranser og delte ut premier i kjelleren til en annen kamerat. Det var tider det :)

 

CS Beta 5.2: Mitt første møte med CS var altså i betaen. Spilte det altfor mye. Traff mange nye mennesker gjennom dette spillet, som jeg faktisk spiller med den dag i dag.

 

Half-Life 2: Selv i voksen alder så oppførte jeg meg som en unge på julaften når dette spillet ble lansert. Sov faktisk dårlig natta før. Hadde preloada spillet, så jeg stod opp klokka 6, kokte kaffe og ventet på at aktiveringsbiten skulle slippes. Spilte hele dagen og runda spillet før kvelden var omme. Tror nok det faktum at jeg hadde vært aktiv på HL2 forumet i flere år gjorde at jeg så ekstra frem til spillet.

Lenke til kommentar

Metal Gear Solid 1 Hele mgs 1 var vel noe av det beste jeg har opplevd innen gaming. Og bare tanken av det bringer gode minner fra barndommen. Også når du reiser tilbake til shadow moses på MGS4. Skikkelig frysninger :D

 

Wow pre tbc Første charactern opp til 60, mc og bwl.

 

cs 1.5 - 1.6 Cs tia

Lenke til kommentar

1. Da Link har beseiret Lord Gannondorf og tar farvel med Princess Zelda, samt feiringen i Hyrule etterpå. Ocarina of Time har kanskje tidenes fineste end credits.

 

2. Første gang jeg fikk bruke tetsudo formation med romerene i Rome: Total War. Et mer episk slag skulle man lete lenge etter. Å se fiendens piler bare prelle av på skjoldene til de romerske styrkene var et herlig syn.

 

3. Da jeg for første gang så introvideoen til Battlefield 1942. Musikken var 100% legendarisk og introfilmen intet mindre en spektakulær. Introen satt rett og slett den rette stemningen.

Lenke til kommentar

Denne er utrolig vanskelig, men here it goes:

 

1.

Jeg var med familien min på Hytta, og vi måtte vente en times tid før vi kunne ta båten ut. Vi bestemte oss for å ta en tur på butikken som var der, og jeg og broren min gikk innom en lekebutikk der de solgt spill til N64. Vi så på mange forskjellige spill, men vi hadde mest lyst på Perfect Dark. Vi spurte mamma om vi kunne kjøpe det, men det sa hun nei til. Vi var utrolig skuffa og skikkelig lei oss, men når vi endelig kom hjem igjen en måned senere så hadde mamma kjøpt akkurat det spillet. Vi var helt i ekstase, og fy F*** for et spill! Helt fantastisk moro å spille Co-op sammen med broren min.

 

2.

Denne plassen må nok gå til Diddy Kong Racing. Jeg og broren min spilte sammen hele tiden, og vi klarte alle banene og til slutt var det bare han siste bossen igjen. En stor gris som vi skulle kjøre om kapp mot på en liten bane. Jeg spilte ikke selv, for broren min var alltid bedre enn meg, men jeg så på. Vi prøvdesikkert 200-300 ganger uten å klare det, fordelt ut på 2-3 uker. Så sa broren min: Vettu hva, nå skal eg prøve EN gang, og om jeg ikke klarer det så driter vi i hele greia. Han klarte det på første forsøk, og det var en utrolig deilig følelse. Det som bare gjorde følelsen enda bedre var at vi fikk vite at vi ikke engang var HALVVEIS i spillet, siden vi kun hadde gjort første del av det, og neste del utspilte seg på en annen planet. Fantastisk følelse!

 

3.

Jeg tror denne spillfølelsen må gå til Battlefield 2. Jeg og min wingman var rangert som nr1 i verden av piloter, og vi deltok ofte i konkurranser. Denne konkurransen var spilt på en server i USA, så både jeg og wingmanen min hadde skikkelig dårlig ping. Til tross for dette kom vi oss til finalen, og skulle møte to gode amerikanere. Vi hadde høy puls begge to. Da kampen startet ble wingmanen min skutt ned, og jeg tok ned en av deres. Så døde jeg, og så tok wingmanen min ned han igjen. Det fortsatte sånn til det var 30 sekunder igjen av kampen. Begge lag hadde 4 kills hver, og det var avgjørende å vinne. Wingmanen min ble skutt ned, og jeg fikk litt panikk, men jeg klarte på en utrolig måte å ta ned begge deres piloter på 30 sekunder, og hanket inn premien på 200 USD. Deilig følelse.

Lenke til kommentar

1) Når jeg endelig hadde kommet meg ut av triste Midgard på FF VII. Fy faen for et stemningsspill!

 

2) De utallige timene jeg brukte på en av mindre eldre brødre sin PC med Civ II. Hele spillet var bare.. perfekt. Alt ifra faktaboksene om unitene dine, til grafikken, gameplayet, de episke kampene, musikken. Ahh.

 

3) Når jeg fikk Pokemon Red av en onkel til bursdagsgave. Jeg spilte det hele jævla tiden. Gameboyen passet perfekt i lommen, og jeg dro aldri noe sted uten den. Har lagt inn utallige flere timer i det spillet, enn World of Warcraft (som jeg har spilt en del.)

Lenke til kommentar

Star Wars Galaxies

Når jeg møtte "the old man" for så å bli sendt til "jedi village" for å kunne starte min vei som Jedi, intet kan måle seg med det siden jeg brukte vel sikkert 10 måneder eller noe før det skjedde, var vel faktisk ikke så mange jedi's heller husker jeg. Følte det var litt tilfeldig når han kom, var ikke akkurat noen guide ute på nettet for å bli jedi heller. Er vel bare gamle swg spillere som skjønner hva jeg snakker om her. :)

 

Mafia

Avslutningen på det spillet gjorde at det kom en tåre og to i øyekroken. Mektig spill.

 

Guildwars

Etter første område man spilte så "avanserte" man fra starter place over til neste del via at man kom i en PvP fight. Var så overraskende når det skjedde så spilte jeg med en kamerat hvor vi også vant kampen. Vel, det var et skikkelig adrenalinkick.

 

Ellers er det jo masse annet morsomt, larry første gang man ligger med en prostituert, maniac mansion hvor jeg puttet hamsteren i mikroen etc. Fun flory old days when I was a kid :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Metal Gear Solid - Jeg ble ikke solgt til å begynne med. Det var vanskelig for en stressa sjel, det var snodig og det tok tid. Men en eller annen gang sa det knips, og jeg spilte og spilte, Snake løp rundt i smoking, ninjaen skiftet farge for hver gang jeg spilte og jeg lekte meg med spillet som har fått oppfølgere jeg også har kost meg grenseløst med, men ikke på samme måte.

 

Jeg må legge til en spillopplevelse jeg fikk helt frysninger av i kveld. Fra Metal Gear Solid 4:

 

 

Når du reiser tilbake til Shadow Moses. Ikke bare drømmer Snake seg tilbake til det første Metal Gear Solid (og du spiller drømmen hans - med andre samme grafikk, samme kontrolloppsett, samme cut scenes - het frem til du krabber inn i en av lukene inn til hangaren) hvor Snake våkner og du lander på Shadow Moses. Når du så vandrer inn i den basen som Metal Gear Solid begynte i - og hører de gamle codec-meldingene jeg husker så godt den dag i dag med en sang fra Metal Gear Solid i bakgrunnen... Og følelsen fortsetter når du kommer inn i den "forlatte" basen hvor ravnene flyr rundt (mon tro om de kan ha vært fra Vulcan Raven?) og de små irritrende trearmede robotene virrer rundt på gulvet, gjennom bosskampen mot Crying Wolf (på samme sted som du tok Sniper Wolf), hvor en ulv med hjerter over hodet kommer etter deg (noe jeg i utgangspunktet hadde glemt). Jeg fikk klump i halsen! Og det er lenge siden et spill ga meg det sist.

 

Lenke til kommentar

1. The Curse of Monkey Island: Heile pakka eigentleg. Fantastisk stemning i heile spelet, men opphaldet på Blood Island var fantastisk.

 

2. Jazz Jackrabbit 2: Då eg var liten var eg alltid nede hos fetterane mine og spelte dette spelet med dei. Multiplayer delen var alltid gøy, både co-op og mot kvarandre.

 

3. Super Mario 64: Namnet seier seg sjølv. Det å hoppe inn i bilete av "Jolly Roger Bay", høyre musikken for å så sjå havet er eit barndomsminne eg aldri kjem til å gløyme.

Lenke til kommentar

Hmmmmm..

 

1. Half Life 2 - Sandtraps, spesielt scenen hvor man akkurat har fått kontroll over antlions og bruker dem til å rydde stranden for combine!

2. Vampire - the masquerade, bloodlines. Spille som Malkavian var litt av en opplevelse!

3. Portal 1 - rett og slett en fantastisk opplevelse!

Lenke til kommentar

Har hatt noen minneverdie spilløyeblikk. For å ta tre av de beste.

 

1. Aliens vs Predator. (Det nyeste.) Spilte som Marine. Hadde lite health, lite ammo og sannsynligvis litt for lite gamma. Så fint lite, men hørte til gjengjeld mye. Beep... beep... beep..beep... beep beep beep... joda, her kommer aliens strømmende. Og da mener jeg strømmende fra golv, tak og vegger. Kverka et par stykker, men de bare fortsatte å strømme på. I stedet snudde jeg meg rundt og begynte å løpe gjennom en tunnel, men altfor mange aliens etter meg. Våget ikke å snu meg rundt, men bare fortsatte å løpe. Aliens kom nærmere... og nærmere... og nærmere... før jeg fikk slengt meg inn i en heis og stengt dem ute. Phew... :D Fatter ikke at folk ikke liker dette spillet.

 

2. Predator: Concret Jungle (PS2). Greit, selve spillet stinket. Men følelsen av å spille som en Predator i 3d person var helt vanvittig. Kontrollene satt perfekt, alt utstyret funket som det skal, fiendene var livredde og så videre. Hadde de hatt en annen historie der vi ikke endte opp med å sloss mot en hel hær av mennesker med predator-teknologi og andre predatorer hadde det vært en klassiker. Hva er vitsen med å være en usårbar predator når alle andre også er det?

 

3. Lord of the Rings Online. Startet som liten hobbit utenfor The shire. Etter noen timer hadde jeg møtt the nazgul, alvene, beskyttet en fyr mot edderkopper og lever posten (av alle ting). Jeg var solgt.

 

4. Neverwinter Nights. Stor drage. Masse spell resistance. Veldig farlig. Jeg gikk bort til den, pekte på den med Power Word: Death, og borte var den. Hihi.

Endret av PityTheFool
Lenke til kommentar

1. GTA 1! Hadde ikke PC selv på denne tiden, brukte bare pappas av og til. Men fikk en kamerat av meg til å bestille spillet på en brenneCD en annen en skulle brenne til ham med diverse spill på. Kameraten min tvilte, for han hadde aldri hørt om spillet. Jeg derimot hadde sett review av spillet på et dansk spillprogram på TV faktisk! Så jeg VISSTE at det var rått! Og riktig nok, det ble en stor slager blant vennegjengen min, og vennene til vennene mine osv. osv.!

 

2. Carmageddon II: Carpocalypse Now DEMOEN (!)! Har nesten aldri spilt et spill SÅ mye som demoen til dette! Og jeg har kanskje spilt fullversjonen like mye når jeg endelig fikk det etter 5 år etter release, men allikevel.. Rå handling på bilene, makaber (god) humor, og tøffe biler!

 

3. Need for Speed III: Hot Pursuit! Spilte dette sammen med min far og min lillebror en hel jul rett etter vi hadde fått det til å fungere på PC-en til pappa. Vi kjørte om kapp, og jeg valgte alltid El Ninò'en. Pappa valgte alltid Mercedes CLK-GTR. Lillebror prøvde seg bare fram. Gode minner!

Endret av Frode
Lenke til kommentar

1. Castle Craashers: Den siste delen etter jeg hadde banka opp siste boss. Jeg trodde jeg skulle få noe fett, men det som skjedde var at hu dama jeg kyssa ble til en klovn og det kom sånn klovne musikk og en ganske happy video. Da lo jeg godt.

 

2. Forza Motorsport 3: Etter å ha installert CD 2 og fikk oppleve den utrolige kjøregleden i Fujimi Kaido med Porsche 911 Turbo.

 

3. Call of Duty Modern Warfare 2: Når jeg kasta en throwing knife helt random og fikk en kill.

Lenke til kommentar

1] Call of duty MW2: 3 Headshots, 1 Intervention Skudd.

2] World of Warcraft: Første gang jeg gikk inn i "The Dark Portal" å inn i Outland. Var utrolig fett å få oppleve den første nye contenten til WoW. Har hatt mange andre kule opplevelser innenfor WoW, men ingen av dem er noe særlig å skryte av fremfor hva andre har klart.

3] Warhammer Online: Var på utkikk etter en ny MMO, å denne sviktet ikke litt. utrolig morsomt med nye classes og races, og selvfølgelig nye steder etcetc.

Lenke til kommentar

1. En av mine beste spill øyeblikk var det jeg runnet Super Mario 64. Det tok meg mange måneder, siden jeg var jo bare en liten knøtt. Det var også det første spillet jeg noensinnne runnet, så det er jo litt spesielt.

 

2. Nesten alle spill som jeg har spilt på Xbox 360, online altså.

Husker da jeg første gang fikk 360-en online, en helt ny verden ble åpnet rett foran øynene mine!

Mine beste minner er fra da jeg spilte Halo 3 med Head_Hunter på forumet. Det var tider!

 

3. Metal Gear Solid 1-4. Da jeg prøvde MGS1 første gang, var det også første gang jeg prøvde et spill innenfor stealth-sjangeren.

Det føltes også som en helt ny verden ble åpnet for meg.

Jeg har elsket all Metal Gear Solid-spillene siden. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

1. Da jeg og en kompis fullførte Ringenes Herre: Atter en konge co-op etter mange timers spilling. Første skikkelige co-op-opplevelsen min.

 

2. Da jeg fullførte Eternal Sonata. Et fantastisk JRPG med et unikt kampsystem og en utrolig kul twist på slutten.

 

3. Da jeg fullførte Fahrenheit første gang. Satt som klistret til skjermen; fullførte faktisk spillet i ett strekk. Fant ut at jeg måtte skikkelig på do da jeg endelig fullførte det, hehe. Et spill jeg virkelig har kost meg med, og som jeg synes fortsatt overgår Heavy Rain.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...