Gå til innhold

Dine 3 Beste Spilløyeblikk


Anbefalte innlegg

Hva er dine 3 beste spilløyeblikk?

Tror ikke denne tråden er laget fra før, søkte på det men fant nada.

 

Helst ta fra tre forskjellige spill så det ikke blir så ensformig ;)

 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - En av de beste minnene jeg har fra spill er da jeg satt meg ned på julaften med en STOR marsipan gris og spilte OOT på N64'en min. Hadde aldri spilt et lignende spill og grafikken virket så "ekte". Jeg visste med en gang at det ville bli mitt favorittspill og har hatt det som tradisjon siden og kjøpe marsipan hver gang jeg får et nytt Zelda spill :lol: .

 

World of Warcraft - Husker da jeg først spilte det, på screenshots og lignende så virket det ikke så bra, men da jeg laget meg en human warrior og løp rundt ble jeg oppslukt med en gang. Jeg kunne ikke vente med å utforske verdenen og løp til lvl 50+ plasser som level 3. Dessverre spilte jeg altfor mye så ble nødt til å slutte 3 lvl 70's og 3 lvl 60's senere. <_<

 

Counter Strike 1.6 - Husker da jeg først spilte det på en internett cafe på Røros. Hadde ikke fått prøve det før for det var visst veldig voldelig :lol: Jeg ble owned som bare det men likevel var det fryktelig spennende. Jeg holdt på i 2-3 timer før jeg var nødt til å gi meg. :huh:

Endret av Nostalgic
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Commander Keen 4 - Det første dataspillet jeg spilte. Magisk opplevelse for en liten tass i en tid data og konsoller var relativt lite utbredt!

 

Super Mario World - Mario er og har alltid vært noe eget, og den første gangen jeg spilte Super Mario World på SNES er et fantastisk godt minne!

 

Europa Universalis 2 - Ingen spill har tatt så mye av min tid. Husker spesielt da jeg som Sverige sakte men sikkert bygget opp kontrollen over Skandinavia, Nord-Tyskland og Nord-Amerika, og deretter i en episk krig fikk kontrollen over de vestlige deler av Russland og gjorde Østersjøen til et svensk Mare Nostrum. :D

Endret av Nikolai
Lenke til kommentar

Utrolig vanskelig å si men disse er uten tvil noen av de beste spill øyeblikkene

 

1. Da jeg unlocka den siste parken på Amped 2.. huff så legendarisk det var haha, har nok aldri hatt det så morro med et spill før..

 

2. Da jeg fikk Phantasy star universe expansion.. aldri gledet meg så mye til en expansion og denne tok kaka...

 

3. Resident evil 5 demoen.. ikke noe annet spill har overasket meg mer en dette... fikk meg til å spille de gamle igjen og kjøpe alone in the dark rett og slett fordi jeg ville ha et skummelt spill jeg kunne spille før jeg får RE5 ^^

Lenke til kommentar

VANSKELIG !

 

skal prøve!

 

1.Første gangen jeg satte meg ned, etter å ha løpt fra et familieselskap med søskenbarnet mitt på slep, for å linke mine to stebrødres pcer sammens, slik at vi kunne spille Duke Nukem 3D. episk øyeblikk da vi fant pornorommet ;)

 

2.da jeg rundet mitt første rts spill, C&C. var vel 14-15 år på den tiden, og det var et stort øyeblikk

 

3. Da jeg satte meg ned på TG02 for første gang, etter mange mange timer med tgbuss fra namsos, ca 10timer.

stod i kø ihvertfall 5 timer, og endelig fikk satt meg ned, pcn funket som bare det ;)

Lenke til kommentar

-Portal: Da historien tok en plutselig sving ble jeg helt satt ut og sa høyt flere ganger "genialt, genialt, genialt". Jeg skal ikke fortelle mer men de som har spilt det vil forstå.

 

-F.E.A.R.: De første store kampene var helt berusende. Det føltes som å være midt i filmen The Matrix.

 

-Morrowind: Instant forelskelse. Alle mine våte drømmer ble oppfylt. Balmora må være høydepunktet... Så sterkt!

 

Den 4. må være sniperbrettet i CoD4. Vakkert, intenst og perfekt.

 

 

1. Da jeg fant landsbyen Andale i Fallout 3, mer creepy spilløyeblikk får man bare ikke

Eh... jo. Bra spill og creepy sted for all del, men prøv å besøke Agroprom Underground i STALKER eller "The Cradle" i Thief 3... :ph34r:

Endret av Khogn
Lenke til kommentar

1. Mitt største "spilløyeblikk" (som er mer som 100 timer) er fra Baldurs Gate.

Fra første steg innenfor Candlekeep, til avslutningen i Throne of Bhaal.

Kan bare bruke det utslitte ordet "episk" om det... ;)

 

2. 4D Sports Boxing. Når jeg så det hos en kompis tenkte jeg bare at: "Dette

er jo nesten som på TV". Vel... hva hadde jeg å sammenligne med.. :)

 

3. KOTOR. Endelig et supert Star Wars RPG. Hadde svingt lyssverdet i Jedi Knight og,

men dette var et perfekt spill for meg.

Lenke til kommentar

1. System Shock 2 - et genialt spill med en veldig creepy atmosfære!

 

2. Morrowind - følesen av frihet og et spennende og variert landskap

 

3. Gothic 1 - stor verden, føler seg helt fortapt og uforsående i starten, akkurat som den naveløse gjør. Kan gå overalt

hvor man ser. Var det et av de første spillene som var sånn

Lenke til kommentar

1- Første gangen jeg rundet Zelda: A link to the past... Mitt første møte med denne fantastiske serien.

 

2- Half- Life på PC (det første) rett etter release. var vel egentlig første FPS jeg spilte meg igjennom, mye på grunn av at historien var en veldig sterk pådriver i forhold til andre fps jeg hadde spilt... Så oppdaget jeg "modden" CS (tror det var 1.3 da...), og det ble endel timer etterhvert.

 

3- Fikk opp øynene for RPG. Oblivion og FFX var vel de to første rpg jeg spilte. Etter det har det blitt mange timer med forskjellige rpgs.

 

(Cod 4 multiplayer og sniper mapet burde egentlig få vært med på listen så jeg slenger det opp som nr 4)

Endret av Tomner
Lenke til kommentar

1. Mortal Kombat på arkadespill. Ble instant forelska i Sonya Blade og rådigget Sub Zero (som har vært min favoritt i alle spill siden) og spillet så jo "helt ekte" ut.

 

2. Street Fighter 2 på SNES. Yup SF2, ikke turbo, alpha, extra edition, hd remix, uber cool long name cause we can versjoner, bare den helt rene SF2 følelsen. Muligens det slossespillet som har miljøskadet meg for evig tid. Og følelsen av å skitbanke alle kameratene mine til pinneved gang på gang på gang på gang var bare veldig gøy. Og ja, Ken skal maines i SF4 også. :)

 

3. Første gang jeg ble utsatt for et JRPG, nemlig FF7, og frem til og forbi Rocket Town så gjorde karakterene mine konsekvent mellom 250-500 damage på angrepene sine, alt etter som. SÅ critta Tifa for over 1000 skade og jeg så tallene fly over skjermen og satt bare å måpa. Yup, da var det ingen vei tilbake, jrpg tulling siden.

 

Men har så veldig mange andre gode øyeblikk også som burde nevnes, men da blir jeg sittende og skrive ALT for mye. Så får nøye meg med dette. :)

Lenke til kommentar

1: da jeg fikk satt opp arkade maskin her i kjeller stuen og fikk med ett ganske kult beat'em up spill som jeg ikke husker navnet på :/ Arkade maskinen ble defekt etter 1.5 år :(

 

2:Da jeg tok bowser i super mario world. Dette var den første "siste bossen" jeg tok

 

3: Da min bror og jeg kjøpte final fantasy 7 og spillte det hele tiden. Husker vi pleide å stå opp kl 05:00 hver morgen for å spille det før vi gjikk på skolen :p

Lenke til kommentar

3: Da min søster viste meg Warcraft 2 og jeg begynnte å spille det alene. Satt oppe til langt på natt med Wingums og cola!

 

2: Første gang jeg kjente kjærligheten min til Monkey Island serien

 

1: Da N64 kom i huset. Jeg forkastet meg barnetroen og la meg ned foran denne boksen dag ut og dag inn, ba til all verdens guder samtidig som jeg tok deres navn i vantro! Lenge leve N64. GoldenEye split screen...<3

Lenke til kommentar

Dette var en hard en <_<

 

 

3. Da jeg fikk min første playstation2! Da var jeg nok ikke mer en syv år gammel. Men følelsen av å spille det kaptein sabeltann spillet glemmer jeg aldri ;)

 

2. Den sommeren jeg og mine søskenbarn fikk gameboy advance og spilte Pokemon på hytte terassen hele sommeren *mimre*

 

1. Da jeg første gang logget på Star Wars Galaxies (pre cu) Da jeg gikk mine første små skritt rundt på Tatooine :lol:

hvordan jeg savner den guilden jeg hadde da :huh: For et vakkert spill det var.

Husker spesielt en tidlig vårdag i 2004-2005 hvor jeg våknet klokka åtte om morgenen, slo på den nyce pcen jeg hadde fått og spilte Star Wars Galaxies. Jeg og mine venner jaktet på monstre rundt om på tatooine. Hvilken følelse det var...

 

*mimre, mimre*

Lenke til kommentar

Jeg har så mange, men dette er noen av de jeg husker best.

 

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Får lyst å si at hele spillet er et at mine beste spilløyeblikk. Det er så ufattelig mye som jeg husker tilbake til når jeg tenker på dette spillet. Har hatt så mange øyeblikk med dette spillet at det rett og slett kunne tatt første til tredje plass.

 

2. World of Warcraft - Mitt første "PvP-raid". Jeg og en gruppe på 30-40 alliance skulle raide crossroads. Det verste var jo at vi bare hadde med oss en lvl 60, resten var noobs fra lvl 1-30. Husker at jeg spilte på den første charen min, en gnome warlock og dette er vel 3-4 år siden. Men det øyeblikket jeg husker best var når raidet ble totalt knust av hordes og npc-vakter, slik at vi alle rømte. Det endte med at jeg flykta og prøvde å gjemme meg i en busk i The Barrens. Det som gjør dette så minnerverdig var at jeg møtte på en shadowmelda nelf som allerede hadde gjemt seg der.

I tillegg har jeg endel minner fra instances i WoW, hovedsaklig fra MC. Dessuten husker jeg en del kule folk fra guildet mitt, Immune.

 

3. CS - Dette spillet har også gitt meg drøssevis av øyeblikk som jeg ikke kunne vært foruten. Men det jeg kanskje husker best var når klanen min var klart underdogs i en lokal lan-turnering i Sauda. Ingen hadde regnet med at vi skulle vinne, men likevel var det vi som stod som vinnere. Det at vi senere tapte i finalen mot et bedre lag gjorde ingenting, vi var overlykkelige over å ha vunnet mot de som var seeda som nr. to. Det aller beste med dette øyeblikket var at en av medlemmene i klanen vår hadde forlatt oss for å spille med de som vi vant mot. Det gjorde det hele bare så veldig mye bedre.

Endret av rodrigues
Lenke til kommentar

1. Super Mario Bros (NES) - Det første spillet jeg hadde. Kan ikke bestemme meg for et spesielt øyeblikk egentlig.

2. Super Mario 64 - Igjen, klarer ikke å velge et spesielt øyeblikk, var bare fascinert over å spille Mario i 3D.

3. Half-Life 2. Hele spillet er et bra øyeblikk; utrolig gjennomført stemning, bra grafikk, og veldig bra AI i Alyx imho. Utrolig bra spill.

Lenke til kommentar

1: Slutten på Planescape Torment når jeg fikk vite hvem som er "bad guy". Fantastisk aha opplevelse

2: Da jeg traff på min første Cyberdemon i Doom2. Har aldri hatt slik panikkangst i et spill hverken før eller siden. Kan ennå huske brølet fra demonen som om det var igår :)

3: Da guildet mitt drepte Ragnaros første gang. Ubeskrivelig følelse av å lykkes :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Åh huff, nostalgi på g her:

 

1. Den gang da jeg satt med min første reale PC, hadde en gammel AMD Athlon 1800+ prosessor og et Geforce MX 420. Jeg fikk Morrowind hos en kompis og var livredd for at det ikke ville kjøre på PCn min.

Installerte og satte grafikken på medium, og jammen kjørte det ikke. Var i ekstase de kommende 3-4 mnd. (Ja det er mitt favorittspill gjennom tidene)

 

2. De første minuttene etter at du er kommet ut av sewers i begynnelsen av Oblivion.

 

3. Introen til Fallout 3, fødselen og hele greia. Gjennomført.

Endret av Vaine
Lenke til kommentar

1. Å få klørne i Banjo-Tooie etter å ha ventet nesten et år etter release. Jeg fikk Banjo-Kazooie til jul 1998 av min bror, og spilte det sønder og sammen. Det har ene og alene gitt meg så mye moro, og når oppfølgeren kom var det smertefullt å måtte vente så lenge med å ha min egen kopi. Husker ikke hvorfor jeg ventet så lenge, men, ventetiden var verdt hvert sekund. Idét jeg hørte en banjo bli stemt og en Kazoo i bakgrunnen visste jeg at dette var noe jeg kom til å like. Og det gjorde jeg; til denne dag mitt ene og alene beste spilløyeblikk.

2. Å engelig skjønne hva Zelda: Ocarina of Time gikk ut på. Jeg har hatt dette spillet siden release og har likt det så lenge jeg kan huske, men siden jeg var en liten pjokk ble jeg oppriktig redd for det. Det var ikke før denne siden av 2000 tallet, rundt 2002/2003, jeg endelig skjønte helt og holdent hva jeg holdt på med. Det var en herlig følelse. Her hadde jeg gått rundt i blinde og lekt meg på Hyrule Field på Epona's rygg, mens jeg kunne redde verden når som helst. Whodathunk it?

3. Å slåss mot to Scarabs i Halo 3. Jeg var fra første gang jeg fikk dreisen på skytespill veldig glad i Halo. Det var mitt første FPS som ikke bestod av sprites, og introduserte meg for et system jeg alltid hadde trodd var like godt. Likte også Halo 2 veldig godt, og både SP'n og MP'n der har satt store spor i meg. Det mest episke, though, er uten tvil det å slåss mot to Scarabs i Halo 3 samtidig. Å kjøre Hornet med sine perfekte kontroller og å utmånøvrere to gigantiske laserstråler samtidig, med tre andre, er noe av det morsomste jeg har gjort. Det gir en virkelig episk følelse og du får inntrykket av størrelse vannvittig godt.

363330.jpeg

Endret av Laland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...