Jump to content

FrodeA

Medlemmer
 • Content Count

  1221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

About FrodeA

 • Birthday 08/08/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Synd.. Jaja, da kan man jo vente til Forza 6 kommer med å kjøpe seg XBox One! Dette er som med mange andre hovedgrunnen til at jeg skulle kjøpt konsollen.. Eneste er The Crew da som ser litt fristende ut!
 2. Bra på to måter: 1. Det som kommer litt fram av TOO_TRILL her og, da slipper man å investere i ny konsoll med det første hvis dette er en av hovedgrunnene til å skaffe seg ny (i mitt tilfelle)! 2. De får lenger tid på seg til å utvikle spillet og vi slipper forhåpentligvis flere bugs, og kan kanskje håpe på et enda større spill enn i utgangspunktet!
 3. Tror Flatout Ultimate Carnage er det spillet jeg har spilt mest på XBox.. Jeg og kameraten min kjørte en god del løp mot noen dyktige tyskere og franskmenn der vi ble riktig så gira (og en smule irritert)!
 4. Kunne kanskje vært lurt å lage enda en artikkel om disse klassiske spillene.. Vil nevne at Carmageddon også er kommet ut på GOG nå, i forbindelse med produksjonen av det nye!
 5. Ja, og la oss håpe det stemmer! Har troa jeg, spesielt etter siste update: http://www.carmageddon.com/blog/word-ohnhai-industrial-injury-part-b
 6. Vært lite nytt fra Carmageddon-utviklerene i det siste syntes jeg, men la oss håpe de jobber på spreng med spillet! Fare for at de har tatt en lang sommerferie også kanskje..
 7. Vi vet vel enda ikke om de kommer til å lansere det på konsoll, men dette er viktigst at de lanserer på PC mener jeg, selv om jeg foretrekker XBox 360 til så og si alt annet av spill..
 8. Er det Trans Am i TDU Forza 4 har vel det beste Trans-Am utvalget (selv om jeg savner 79-81, gjerne Turbo Trans Am). Men er '77 som er min favoritt, sånn utseende-messig! I TDU er det vel bare nyere Trans Am som er tilgjengelig?
 9. Skal ha Hudson (bare for showbil), og Gremlin (er vel gratis).. Noen som vet om dette er siste bilpakke som kommer? Takk for tipset, hadde lenge '79 Camaro som favoritt driftingbil, og greide faktisk å vinne noen løp online med den. Gøy, siden de andre typisk kjører Silviaer, R32'er, RX7'er osv.!
 10. Har lyst til å hive meg på drifting igjen, men usikker på hvilke bil jeg skal bruke. Vil ha 8'er i den, og helst en "klassiker". Ville helst hatt 190E med 5,5 literen, men den henger rett og slett for godt på veien virker det som.. E30 med E92 motor er siste utvei, men prøver litt amerikansk først tror jeg! Om man har bremsene bak til å ta mest, da kan man vel kanskje kaste seg rundt svingene i 90+ grader, for så å trykke litt på bremsen for å hente seg inn igjen? Noen som har prøvd?
 11. Nytt Carmageddon, og nå nytt Death Rally!! Kan det bli bedre spilltider fremover? Og med GTA V som kommer med tiden også, så har man mye å se fram til! Kommer til å føles som man er 14 igjen! Eller, det vil jo tiden vise, om de greier å gjenskape feelingen som de gamle versjonene greide..
 12. Tenkte noe ala det samme! MEN, Hvis man har like store forventninger til filmen som til de siste spillene, så kan det jo bare gå en vei!
 13. Det er høyst sannsynlig også igrunn, i og med de har allerede kommet et stykke på vei virker det som. Og de har hele sommer, høsten og nesten hele vinteren på seg i tillegg! Håper bare fysikk-motoren blir tweaket MYE, for utifra videoen å bedømme, har eneren bedre fysikk!
 14. Tror aldri vi får se spill i serien som vil være like artige som NFS2: Special Edition, NFS3 Hot Pursuit, NFS Porsche 2000 og NFS Underground 1.. Desverre.
×
×
 • Create New...