Gå til innhold

Ditt favoritt øyeblikk i barndommens tid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dessverre er jeg kun en 89-modell og har dermed ikke rukket å få med meg alle spill (selvom jeg har spilt mange spill som ble laget før jeg ble født =))

 

Det må være spillet LBA, og senere, LBA 2

 

Du er inne på noe der! LBA-spillene var de feteste spillene jeg hadde.

Tror faktisk jeg har LBA 2 liggende fremdeles :D

 

Det var kanskje de øyeblikkene i LBA hvor man kom til drittøffe og barske steder som fikk meg til å bli en gamer?

 

Ellers så husker jeg godt Heart of Darkness som et av spillene som ga meg noe av samme følelsen.

 

Det var noe med den følelsen man fikk av å mestre.

 

 

Stikkord i posten: Mestring av spill - Det er mine favoritt-øyeblikk i barndommen =)

Endret av Decree of Justice
Lenke til kommentar

International Karate Plus Amiga - Tror aldri jeg rundet dette spillet, men jeg har iallefall hatt det mye artig med spillet.

 

 

Super Mario Bros 1 og 3 NES - Klassikere de fleste har et forhold til, å runde disse var veldig stas. Likte bedre siste banen til 3'ern enn 1'ern. 3'ern ble om mulig bedre i Super Mario All-Stars.

 

BigFoot NES - Knallbra bilspill som ødelegger kontrollen på samme måte som track&field spillene. (Sikkert ikke like bra i dag.)

 

World Cup Soccer NES - Første fotballspillet jeg synes var kjekt, Veldig stas å slå Argentina når du selv var Tyskland.. =)

 

Dune 2 PC - Første strategispill jeg rundet. Siste brettet var et mareritt med Atreides, men jeg var til slutt med utstrakt bruk av "Freemen". =)

Prøvde det igjen her for noen år siden. Mareritt av noen kontrollere. Warcraft var virkelig et langt steg i rett retning..

 

Fifa 98 - Road to world cup N64 - Kanskje det beste minnet jeg har med fotballspill. Ny kontroller gjorde spillet knallbra. I en kamp mot en kamerat filmet jeg meg til 2 straffer, hvor han også fikk 2 røde kort. Synd de fjernet mulighet for å filme/kaste seg i nyere spill..

 

Synes nesten det blir for gale å ikke nevne andre klassikere jeg har brukt mange mange timer på..

Golden Eye, Donkey Kong, Sensible Soccer, POC, CM (Den første, selv om 2'ern kanskje ble spilt vell så mye), Bomberman, Age of Empires 2 (dette spiller jeg forøvrig online en gang i blant fortsatt).

Lenke til kommentar

Jeg husker godt da jeg fikk en Nintendo 64 med Super Mario 64. Var vel rundt 97/98 dette også. Senere sparte jeg mye, og kjøpte Diddy Kong Racing for 899 kr (!) på en leketøysbutikk. Det er kanskje det spillet jeg har spilt mest. Husker jeg ble utrolig glad etter å endelig ha slått T.T. på alle time trials og fikk låst opp karakteren.

Lenke til kommentar

Ingen her som husker Mysteriet på Grevholm? Var det første spillet jeg fikk. Husker CDen kom i en ganske mye større kasse, noe de fleste PC-spill gjorde på den tiden. En skummel atmosfære i det spillet, det er også en av mine mest minneverdige spillopplevelser.

 

Ellers så må jeg jo nevne Heroes III som jeg spilte mye da jeg gikk på ungdomsskolen, Rome: Total War var også magisk, husker jeg kjøpte det da det kom ut, men så var skjermkortet på PCen for gammelt.... Heldigvis resulterte det i et nytt skjermkort og mye spilling. Red Alert ble også spilt mye! (eneren)

Lenke til kommentar

Første gang jeg spilte et pc-spill var ganske minneverdig, Commandos: Behind Enemy Lines demo, var utrolig spent, siden vi hadde fått vår første pc.

 

Første spillet jeg rundet var Chip n' Dale til NES, var veldig stolt da, artig spill.

 

Også viktig var første gang jeg spilte Baldur's Gate 2, skulle på tur til Polen med far, og hadde med oss en bærbar pc. Han kjøpte Baldur's Gate 2 i Danmark til meg, også spilte jeg det på båten. Det var magisk.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Mitt beste barndomsminne når det kommer til spill er definitivt Midtown Madness 2. Var det første spillet jeg kjøpte for egne penger for 499 når det kom ut i 2000. Til tross for at jeg har hatt spillet i 9 år, har jeg enda ikke vokst fra det, og spiller det regelmessig fremdeles. Midtown Madness 2 er på mange måter en tidlig utgave av samme konsept som Burnout Paradise, og er definnitivt en av Rockstars perler :)

 

4kupqti.jpg

 

Ellers skal det nevnes at mine favorittspill pr. nå er Burnout Paradise, Midnight Club Los Angeles og TrackMania United Forever. NFS Underground er også en favoritt, men det begynner å bli litt gammelt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9018234

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295">

 

Å vente på at spillet skulle laste med den der som bakgrunnsmusikk. MAN!!!!!! Ah, flimre flimre.

Lenke til kommentar

Aajajaj, for å kunne svare på et slikt spørsmål etter seksten år som gamer, må man virkelig sette seg i tenkeboksen!

Kan vel begynne med mitt første spillminne, som var super Mario og Duck hunt tidlig på nittitallet. Men det tok ikke av før jeg fikk min første konsoll - Sega Mega drive - og Sonic til bursdagen min i 93. Tror nok de første ukene jeg og min bestekompis strevde med den blå rakkeren må være noen av mine beste minner. Den frydefulle skrekken ved å møte Dr. Robotnik for første gang følger meg den dag i dag :D

 

grujxu2ifssc959y92x_1234341657084_thumb.png

 

Rodent's Revenge ja! Spillte vel dette på Windows 95 tror jeg, sinnsykt gøy (da hvertfall). Noen som vet om det funker i XP eller Vista?

Å herregud den husker jeg! Spilte også det på 95.

 

(...) og kjøpte Diddy Kong Racing for 899 kr (!) på en leketøysbutikk.

Ja helt syke priser på N64 spill, spesielt mot slutten av konsollens levetid. Men var sjelden å finne spill til under 799... Når man i tillegg tenker på at det var for ti år siden og at det har vært en viss inflasjon også siden den tid, blir det helt vanvittig.

Endret av Xarus
Lenke til kommentar

Et barndomsminne jeg får når jeg leser de siste postene her er Rodents Revenge - mamma var helt ellevill på det spillet, kom sykt langt mens jeg slet litt med alt over level 9 eller noe.

 

Ellers, mitt beste minne er vel når jeg fyrte opp min egen PlayStation for første gang med WarCraft 2 som mitt første spill.

 

(Edit: Var vel rundt '99 så barndom var det jo egentlig ikke, men var da jeg tok mine første steg inn i spill-verdenen never the less)

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...