Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Altså, jeg har ikke Talkmore enda. Bestiller ikke før i neste uke. Men Netrum skal verve meg, så får jeg to måneder gratis. Kan sende deg nummeret på PM om du er interessert. :)

Man kan jo verve så mange man vil. Du kan jo høre om han har lyst til å verve meg og. Han får vel 4 måneder gratis da?

 

Bare send PM :)

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Jeg skal nå betale 299 i måneden med fri bruk og 5gb data inkludert hos Talkmore. Telenor sitt abonnement til 299 i måneden er fri bruk og 2gb inkludert. Ganske lett å velge vekk telenor da. Valgte Talkmore foran OneCall fordi da har jeg muligheten til å bruke 4G.

 

Why not Chess?

Får ikke dekning på hytta da. Bare Telenor-nettet som fungerer der :/

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Ramses II som eier talkmore eller?

 

Drar til Tyrkia i morgen, woo. 14 dager med kos. Og tok kjæresten ut med båten på picnic (Oslofjorden). Og gjorde det bra på SAT. Og jeg har (som sagt tidligere) eneelig blitt diagnostisert med ADD og forstår meg selv mye bedre og får medisiner og kognitiv behandling for å fikse ting.

 

Life's good

Lenke til kommentar

Begynner å bli ganske lei av at folk som spør etter penger.

 

Driver med egentlig to nettsteder hvor ting dreier seg om hovedsakelig frivillighetsarbeid, noe som står mer eller mindre tydelig på nettsidene, spesielt det stedet jeg får mest mail på grunn av. Så får spørsmål fra folk som skriver som freelance-journalister om vi har noe stilling ledig. Så sier jeg at vi er interessert i å ha deg, men penger har vi ikke til å gi deg. 2 ganger nå har de endt opp med å ringe meg personlig tilbake (et av minusene med at tilbakesvarene mine på mail inneholder telefonnummer) med å kalle meg grisk og sånt. Begynner liksom å lure på om unge folk som ender opp som freelance-journalister i dag er drittunger, da det er snakk om et nisjenettsted som TV-serier i grunn er i Norge. Det var unge folk, en av dem 26 og andre 32.

 

På irl-fronten har jeg opplevd tydelige golddiggers liksom. På grunn av jeg har investert arv i aksjer for noen år tilbake så har jeg tjent noen penger etter å ha vært heldig. Samtidig som jeg tjener ekstra penger på noe annet også ved siden av jobben min som ikke er på grunn av nettstedet jeg driver (til info).

 

Fordi jeg enten har pratet for mye på fest, eller noen andre har sagt dette videre så har liksom jenter jeg ikke har snakket og hatt noe ønske å snakke med siden ungdomskolen begynte å kontakte meg helt random på sms og facebook. Bare helvete hva penger kan gjøre med folk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...